Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Şükür kavuşturana
Ay sizi nasıl özlemişim anlatamam

aslında saat öğlen 2ye doğru yola çıktık ( 3.5 saatlik yol ) ama maalesef en son Dilovasında bir trafike deng geldik anlatamam

son 1 saatlik yolu 2.5 saatte ancak geldik

Saat 19:00da ancak eve girebildik hatta öğlen biz yoldayken bir ara büyük kızım aradı o an ufakta benimle konuştuğunu duyunca bir başladı ağlamaya anlatamam

Kuşum nasıl ağladı Anneciğim seni çoook özledim diye

ben bile ağlayacaktım o an

Evet 1.5 günde olsa kafam dağıldı ama kuzularımı özlemişim bende
Eve girer girmez ufaklık sarıldı uzun süre beni bırakmadı

Neyse bir dahakine bırakmam ikisinide alırım yanıma ( gerçi büyük kızın keyfi yerindeydi ama oda şakayla karışık sarılıp şap şup beni öptü
Okadar yordu ki dönüş yolu resmen az bir şey akşamlık atıştırdıktan sonra koltukta sızmışım ( eve geldiğimizde modemde de sorun vardı eşim onu yapmaya uğraşırken uyumuşum resmen

modem çalışmaya başlayınca sağ olsun hadi kalk bak sorun giderildi otur kızlara yaz az bu saatte uyursan gece uyuyamazsın dedi

)
Keyifli bir kaçamak oldu bize hatta kuzende iyiki geldiniz Yengeciğim çok özlemişim sizleri dedi

15 gün sonra onlar tekrar Annelerine gelecekler ( babasını götüremedik hem arabada yer sorunu var diye hemde daha evvel felç geçirmişti şükür yürüyor ama tabi eskisi gibi değil ve uzun araba yolu onu maf ediyor 1.5 gün için yorulmasın demiştik ) o zaman yine görüşürüz nasılsa