Inanki cok ama cok kirildim tum mesajlarinaIyigeceler kizlar bugun oyle yogundum ki anlatamam...neyse cok sukur ama onlari anlatmicam smdi baska bi mevzu dikkatimi cekti haddim olmayrk fikrimi solemk isterimIrResistibLe_ ve ISILDURU guzelkalpli arkadaslarim bizler burada bile birbirimize destek olan birimiz kaytarmaya dondumu onu ordan cekip icimize alan bir grup olduk aile gibi olduk cok sukur artik bakin kimse menusunu yazip cumada kiko bildirimini yapip cekip gitmiyor burada nice paylasimlarda bulunuyrz derdimize sevincimize bir sekilde ortak oluyoruz kiiiiiiii sizin tartistiginiz(ki bence tartisma bile olmayan tamamen yanlis anlasilmadan ibaret) konu bambaska bi konu oldukca hassas ve ins mubarek bi konu...boyle bir niyete ortak olmusken iki lafiniz ust uste geldi diye olurmu gonul koymak...yaomayin lutfen...tertemiz niyetiyle bu topigi acan arkadasim IrResistibLe_ ve ben senn niyetine buradayim diyen guzel gonullu arkadasim ISILDURU ikinizede yakismaz....bosverin..gelir ole laflar karsi karsiya...sabah ola hayrola..siziiii ve vu gruptaki herkesi cok sevdim benim(gonulden...)
gönderme falan yapmadım kızlar sordu anlattım seni gözardı ediyorumO arkadaş yazdığı için bende o arkadaş yazıyorum o arkadaşa söyleyin her topik altında bana göndermeler yapmayi bıraksın zira konu benim için kökten kapandı ayrıca özelde deil genelde 8.takimin geneline yazmıştı problemlerini herkes biliyor yani kaldiki açıkça hiçbir problemide yazmadım
hala güzel bir grupuz canım ben gideceğim sadeceGünaydınlar ne oldu kızlar ben kaçırdım sanırım.
Ne güzel cici bici bir gruptuk. Nazar deydi bize
Neden gidiyorsun canım?hala güzel bir grupuz canım ben gideceğim sadece
benim konumda oldu canım burda değil özürdilemem bu yaşıma kadar hep ben özürdiledim ve kaybettim artık olmazNe oldu kizlar geçmişi okudugum halde bisey gormedim nerde kacirdim ki acabaa konu ne uzerine merak ettim ama lutfen gereksiz ve dunyayi seyler ixin birbirimizi kirmaya incitmeye gerek yok konuyu bilmedigim icin diyorum karsilikli özürle hallolamaz mi acaba
anksiyite bozuklugum var canım her yazdıgı mesajda bişey aramak istemiyorumm o yüzden gitmek istiyorumNeden gidiyorsun canım?
ben listeyi oluştururken kuralları yazdım kuralları bilerek listeye girdi defalarca tekrarladım önceden ve toplu okuma olmayacagını ama yindede okudu ben haksız oldugumu düşünmüyorumSimdi gorup okudum aslinda okadar guzel bir topikte bu kirginligin olmasi cok üzücü ki ortada bisey yokken sudab sebeplere alinganlik yapmissiniz sanırımISILDURU bu takimdan da seni tanidigi icin senle rahat konusup icinden geldigi gibi yazmis IrResistibLe_ de takim kurallarini yazarak sanki tepki vermişsin gibi algi olusmus aslinda ikinizde niyeti temiz ama yanlis anlasilmalar kirilmalara sebep olmus umarim tatsizlik uzamadan son bulur takim arkadaşlarım adina boyle bi durumla karsilasmaniza uzuldim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?