Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Haklisin cnm topik kurallarina uyulmasu gerekir ama soyle bir durumda var mesela bazi arkadaslar cuma bildirimini unutuyor yapmiyo gec giriyo liste tasiniyo ama banu abla yinede bu durumu alttan alabiliyo
Canim topigin kurallarina kimse uymasa banu ne hissederdi
Ben daha liste başlamadan kurallari paylaştım ustelik her defasında o arkadasi uyardim ama inatla okudu ustelik beni suclar uslupla ve aramizdaki şeyleri ozelimi dokerek yorum yapti
unutkanlik insana has birsey unutmus olabilir okuyup takima fayda saglamak uzerinde yük kalmamasi adina okumuş olabilir normal bir durum acaba ikinizinde stresli oldugunuz ana mi denk geldi de hoşgörüyu goz arda ettiniz bilmiyorum tekrar diorum keske kirginliginiza degecek bir sebep olmus olsaydı ki okadar hayırlı bir topikte olmasaymış

Haklisin cnm topik kurallarina uyulmasu gerekir ama soyle bir durumda var mesela bazi arkadaslar cuma bildirimini unutuyor yapmiyo gec giriyo liste tasiniyo ama banu abla yinede bu durumu alttan alabiliyo

unutkanlik insana has birsey unutmus olabilir okuyup takima fayda saglamak uzerinde yük kalmamasi adina okumuş olabilir normal bir durum acaba ikinizinde stresli oldugunuz ana mi denk geldi de hoşgörüyu goz arda ettiniz bilmiyorum tekrar diorum keske kirginliginiza degecek bir sebep olmus olsaydı ki okadar hayırlı bir topikte olmasaymış
tüm mesajları okudun mu canım
ben öncesinde de bi kaç defa uyardım dediğim gibi belki o haklı ama ben kırıldım bir kere

Kizlar bu hafta gunluk 1200 kalori almak istiyorum nasil hesaplayacagim yada bir hafta boyunca bana hesaplamada yardimci olacak arkadaslarim varmi

Onu indirmistim daha onceden

canim ben ya hic anlayamadim ne istedigimi bulamiyorum buldugumu kayit edemedim degisik bir uygulama ya
Aslinda kolay baya orda yiyecek ekle bolumu var ordan ne yedigini yaziyosun gramini ve ya sayisini ayarliyosun hesapliyo zaten

merhabalar herkeze benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim 70 kiloyum boyum 160 ilk etapta bi 10 kilo vermek istiyorum tavsiyeleriniz olursa eski üyeler olarak çok mutlu olurum günlük diyet harici siz neler yapıyorsunuz uyguladığınız püf noktaları varmı

Hoşgeldin canim ben sabah ac karnina mutlaka yarim litre yada en az bir bardak su iciyorum hergun mutlaka spor yapiyorim minimum 20 dk mk 40 dk civari saat 6dan sonra birsey yememeye dikkat ediyom ve karbonhitrat azaltmak cok faydali protein agirlikli beslenmek cok işe yariyo bunlari yapiyorum
merhabalar herkeze benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim 70 kiloyum boyum 160 ilk etapta bi 10 kilo vermek istiyorum tavsiyeleriniz olursa eski üyeler olarak çok mutlu olurum günlük diyet harici siz neler yapıyorsunuz uyguladığınız püf noktaları varmı

Back
X