Kabızlik mi yaptı canım bugünkü menün güzel olmuş pazartesi sıvı diyetine başlayacak misin sende
Neyse sabah yazarim biraz merak edin....ben yatmaya gider...
Günaydınnnn hemen ikk bildirimi yapayım
Bugün 66.8
Geçen hafta 68 kg
Fark 1.2 Kg
Dun aksam cozuttum biraz ama bu hafta memnunum çok şükür
Birazdan da dünkü menümü yazarım şimdi biraz isim var
Uyuyamadım tekrar kızlar bende parka yürüyüş e geldim banum da uyanmış
Ohhh harikasın canımspor yapmadan tartılsaydın malum yorgun olunca kaslar daha ağır çekiyor
Öyle miii bende yürüyüş yapayım da 200 gr daha gitsin diye düşünmüştüm tabii sabah tartıldım gidince de çıkarım baskül e hangisi az olursa onu yazarım :)
Bu hafta sabitimbunada şükür çünkü şu kabızlık yüzünden cidden çok daha fazlasınıda gördüm tartıda tabi bu rakamında gerçekçi olmadığına eminim çünkü hafta içi dahada aşağısını görmüştüm o yüzden hiç takılmıyorum sayılara Allahın izniyle haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacağım
4.cü takımla yarış haline girdik ama ben maalesef okadar iddalıyken bağırsakların kurbanı oldum
Neyse ki sizler halledersiniz
Sıvı diyetinde doymadım ama şiştim şiş olunca da yiyemedim :) aslında ii oldu Sınırsız ayran diyo ya mesela iç içebildiğin kadar ama su içemedim fazla
kızlar günaydın ben bu hafta 1,5 kilo daha vermek isterdim ama olmadı
kilo bildirimim
67,200-65,500=1,700/67,200=0,03x100 = % 3
hiç yoktan iyidir ama adet kurbanı oldum sanırım biraz
kızlar günaydın ben bu hafta 1,5 kilo daha vermek isterdim ama olmadı
kilo bildirimim
67,200-65,500=1,700/67,200=0,03x100 = % 3
hiç yoktan iyidir ama adet kurbanı oldum sanırım biraz
Canım çok çok güzel bir rakam üstelik regl olduğunuda söylüyorsun yani regl bitince dahada aşağısını göreceğine eminimmaşallahın var valla harikasın
Süpeeeeer tebrik ederim emine
Bende simdi göbegimdeki burusuklar icin ne yapilir etkili olarak diye arastiriyordum....cok ilginc bir yöntem buldum almanca sayfalarinda..kesinlikle denemekte fayda var..hamileliklerden sonra ve kilo verdikten sonra cildi burusmus pörsümüs hanimlar bu yöntemle güzel sonuc elde etmisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?