- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayirli sabahlar kizlar.gecen hafta 68.3 tum bu hafta 68.gide gide 300 gr gitmis.daha fazla bekliyordum ama dunden beri kabizlik sorunum var.haftaya daha iyi kilo verebilir ve listeye girebilirim umarim
banucum şoklardayım canım ne oldu. tartı bozulmuştur yaa o kadar itinaya böyle bir sonuç çok üzüldüm ve şaşırdım. eğer tartı doğruysa sıkılaşma olmuştur o zaman. çünkü maşallah süper gidiyordun***8.Takım 428. Etap***
Oynakbasi34 ( 103.7 / 103.7 / 0 /% 0) Sabit
yst38 ( 102.6 / / / )
nnickk ( 68 /66.8 / 1.2 /% 1.76 )
selvatico_rosa (67.2 /65.5 / 1.7/ % 3)
adayaren38 ( 61.4 / / / )
mrtmuhasebe ( 68,7 / / / ) 399.etapta izne ayrılmıştı, geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü
Takım Ortalaması;
banucum şoklardayım canım ne oldu. tartı bozulmuştur yaa o kadar itinaya böyle bir sonuç çok üzüldüm ve şaşırdım. eğer tartı doğruysa sıkılaşma olmuştur o zaman. çünkü maşallah süper gidiyordun
Hadi bakalım listemize bir tek hatice kaldı bildirim yapmayanbu hafta gayet güzel sonuçlar var inşallah ilk 3e girer 4.cü takımında ortalamasını geçeriz
canım sen herkesin cep numarasını alsana bildirim günlerinde en azından seni arasınlar sayfaya giremedikleri zaman
En iyisi öyle olur hatta geçen hafta demiştim ama arada kaynadı
Senin, Gülşenin ve Haticenin numaraları var bende zatendiğer kızlarda özelden atarlarsa süper olur hem Whatsappdan da mesaj atabilir herkes
whatsupp grubu kuralım 8 . takımın çıtırları
canım çok güzel vermişşsin sende devamı gelecek inşgünaydın bayanlar.. sonuçlar çok iyi görünüyor çok sevindim ben listede yokum ama yinede yazayım geçen hafta 64,4 bu hafta 63,2 giden 1,2 aslında daha düşük rakamda görmüştüm ama almışım yine olsun fena rakam değil bence
bu arada ben listeye ne zaman giriyorum??
Günaydin kizlar...eksi gören arkadaslarimi kutluyorum ..göremeyenlerde üzülmesin bazen kilo takilip kaliyo ama bu günlerde gecer..
tatlım büyük bir merakla seni bekliyorduk banumla
Tamam canim yaziyorum ..dünki okudugum sayfadaki hanimlar hemoroid-basur kremi sürüyorlarmis kirisik bölgelerine..ben kesinlikle denicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?