Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben menümü paylaşayım
Sabah
1 salkım üzüm
1 şeftali
Öğlen
Yarım armut
Yarım şeftali
Karpuz ve üzümden meyve suyu
Aksam
2-3 dilim karpuz
Yarım şeftali
Yatanà kadar acikirsam meyve suyu yaparım kendime

Kızlar burası sessiz dedjniz ya.kuzuların sessizliği o
Ben kendi adıma kabahatliyim
Bozdum diyeti.
Çok üzgünüm.
Haftaya bildirim yapıcam inşallah.
umarım sizler güzel sonućlar alırsnzda banada moral olur.

Kizlarrr ne oldu bana bilmiyorum yine tatli krizi ,oburlugum tuttu..ama busefer bu krizin önüne gecebildim fazla ileriye gitmeden...benden kücük bir tavsiye ..gerci biliyorsunuz ama tekrar hatirlatmak istedim..yesil cay istah kapatmakta cok etkili..her zaman evimizde bulunduralim eksik etmeyelim yesil caylarimizi

Iyi geceler herkese.. ben de menumu paylasayim.
sabah: 1dilim ekmek, 5tane yesil zeytin, peynir, domates salatalik
ara: kucuk bir dondurma
oglen:taze fasulye, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: tavuklu salata
bakalim yarin tarti ne diyecek?

Iyi geceler herkese.. ben de menumu paylasayim.
sabah: 1dilim ekmek, 5tane yesil zeytin, peynir, domates salatalik
ara: kucuk bir dondurma
oglen:taze fasulye, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: tavuklu salata
bakalim yarin tarti ne diyecek?
cok basarili bi menü..

Aksam menüsüne kadar güzel ..ekmek ve makarna ikisi bir arada olmamis canim..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Mİsafirleri yolladım koştum geldim

Yarın eşim öğlenden sonra yola çıkacakmış sağ olsun hiç haber bile vermiyor bende adamcağız akşam işten yorgun gelip gece yola çıkacak diye üzülüyordum meğer izin almış yarım gün ve öğlen gideceklermiş
Kızçelerimle artık pyjama partisi yaparız Ertesi gün öğlene doğru yola çıkacaklarmış sanırım yani sadece bir gece yanlızıs neyse bunada şükür
Pazar günüde kuşumun doğum gününü kutlayacağız ( ben pazar döner diye pazartesi diyordum ama iyi oldu bari pazartesi itibaren dahada rahat olurum )
Yarın artık keyif yapar Cumarteside üsttende olsa biraz temizlik yaparım

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

İsveç kabızlık dolayısıyla son buldu bu sabah itibariyle

Sabah; 1 büyük kase Tarhana çorbası
Öğlen; 1 şekersiz nescafe
Akşam; 1 kase tarhana çorbası, biraz köz biber sarımsaklı yoğurtla, 3 yk ev eriştesi

Bu arada dün ve önceki gün yazdıklarımın içinde yediklerimide paylaşmıştım ama sanırım gözden kaçtı ama şu an inanın ne yediğimi hatırlamıyorum
Cezamı kesin ne derseniz kabulüm ( eksik menü paylaşımına cezama razıyım )

Kabızlik mi yaptı canım bugünkü menün güzel olmuş pazartesi sıvı diyetine başlayacak misin sende

Huhu kimse yok mu

Bende simdi göbegimdeki burusuklar icin ne yapilir etkili olarak diye arastiriyordum....cok ilginc bir yöntem buldum almanca sayfalarinda..kesinlikle denemekte fayda var..hamileliklerden sonra ve kilo verdikten sonra cildi burusmus pörsümüs hanimlar bu yöntemle güzel sonuc elde etmisler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…