- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
cok basarili bi menü..Iyi geceler herkese.. ben de menumu paylasayim.
sabah: 1dilim ekmek, 5tane yesil zeytin, peynir, domates salatalik
ara: kucuk bir dondurma
oglen:taze fasulye, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: tavuklu salata
bakalim yarin tarti ne diyecek?
Aksam menüsüne kadar güzel ..ekmek ve makarna ikisi bir arada olmamis canim..herkese iyi akşamlar menümü paylaşıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates, salata
200 ml süt
öğle
100 gr tavuk döner
yoğurt
akşam
5 kabak mücver (yağsız)
4 yk makarna
1 kepek ekmeği
su 2lt vede dans
aslında evet ama diyetimde böyle yazıyor canım hatta sabah ve öğlende var ama ben tüketmiyorumAksam menüsüne kadar güzel ..ekmek ve makarna ikisi bir arada olmamis canim..
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Mİsafirleri yolladım koştum geldim
Yarın eşim öğlenden sonra yola çıkacakmışsağ olsun hiç haber bile vermiyor bende adamcağız akşam işten yorgun gelip gece yola çıkacak diye üzülüyordum meğer izin almış yarım gün ve öğlen gideceklermiş
Kızçelerimle artık pyjama partisi yaparızErtesi gün öğlene doğru yola çıkacaklarmış sanırım yani sadece bir gece yanlızıs neyse bunada şükür
Pazar günüde kuşumun doğum gününü kutlayacağız ( ben pazar döner diye pazartesi diyordum ama iyi oldu bari pazartesi itibaren dahada rahat olurum)
Yarın artık keyif yapar Cumarteside üsttende olsa biraz temizlik yaparım
Kabızlik mi yaptı canım bugünkü menün güzel olmuş pazartesi sıvı diyetine başlayacak misin sendeHemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım
İsveç kabızlık dolayısıyla son buldu bu sabah itibariyle
Sabah; 1 büyük kase Tarhana çorbası
Öğlen; 1 şekersiz nescafe
Akşam; 1 kase tarhana çorbası, biraz köz biber sarımsaklı yoğurtla, 3 yk ev eriştesi
Bu arada dün ve önceki gün yazdıklarımın içinde yediklerimide paylaşmıştım ama sanırım gözden kaçtı ama şu an inanın ne yediğimi hatırlamıyorum
Cezamı kesin ne derseniz kabulüm ( eksik menü paylaşımına cezama razıyım)
Huhu kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?