Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gülşencim canım nasıl gidiyor sıvı diyeti üzüldüm şimdi isim vardı giremedim geç cevap verdim sana kusura bakma canım arkadaşım
yok canım önemli değil tatlandırıcı kullanıp içtim ana zararı olmasın diye çok koymadım tabii biraz öncede domates çorbası yaptım onu yedim şimdi de kahvesi içiyorum yürüdük içimdeki sıvı guluk guluk hareket ediyor

Ayy çok şişiiiim şimdilik çok ii gidiyor bu sıvı diyeti ama resmen tuvalete taşındım Ayy kızlar yarına güzel bir eksi görürüm de sizleride gaz gelir sadece bi diyeti misafire gidince nasil yapıcam bilmiyorum gülşahım akşam yemeği mama kıvamı demiştin bol domatesli menemen olur mu mesela biraz örnek verir misin

Maşallah sana kiz karar verip hemen bugün başladın inşallah bol bol eksi görürsün canim benim

Sen bence bu akşam koca bi kase cacık ye arkadaşım bol salatalık ve dereotlu hem metabolizmayi hizlandiriyo iyi olur yarin için köyü kıvamda yapma biraz suyunu bol koy canim

Sen bence bu akşam koca bi kase cacık ye arkadaşım bol salatalık ve dereotlu hem metabolizmayi hizlandiriyo iyi olur yarin için köyü kıvamda yapma biraz suyunu bol koy canim
evet canım haklısın ama ben her akşam ne yapıcamı bilmiyorum bugün cacık yedim diyelim diğer akşamları ne yicem bu diyet i yapan kız bir menü vermiş mi akşamları için

evet canım haklısın ama ben her akşam ne yapıcamı bilmiyorum bugün cacık yedim diyelim diğer akşamları ne yicem bu diyet i yapan kız bir menü vermiş mi akşamları için
Vermemiş tatlım mesela patates püresi olabilir havuç rendelenip içine bir çay bardağı su ekleyip çok az yağda pisirebiliriz fava yapabiliriz ben aklıma geldikçe yazarım sana tatlimama bugün tartı öncesi hafif olsun o yüzden cacık ye bence arkadaşım

evet canım bugün cacık yine inşallah çok sağol canım ya bi diyeti buldun birde güzel sonuç alırsak Ohhh deymeyin keyfimize

Kizlar iltifatlariniz icin hepinize cok tesekkür ederim. .sizlerinde önce ve sonra resimlerinizi görmek kismet olur insallah..darisi basiniza..
Benimde bugün sporda dinlenme günüm oldugundan biraz temizlik yapiyorum sonucta o sekildede kalori yakiyoruz ..azda olsa oda spor gibi...1 gün spor 1 gün ara veriyorum kaslarin dinlenmesi icin..

Gülhancım gerçekten çok fark var.çok güzel olmuşsun.maşallah.darısı başımıza inş.

Kızlar nasıl gidiyo.
ben dayanamadım tartıldım bugün.
ilk defa et gününde gram gitmemiş.
yarında isyediğim sonucu alamazsam listeye haftaya girerim artık.ortalamayı etkilemiyim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…