Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bend dünki yaptigim kacamaklarin yüzünden bikac gün öncekinden tarti fazla gösterdi bugün ama gecen haftakinden daha az...
gecen hafta 58,3
Bu hafta 57,8
Fark..--500 gr.
Listede deyilsemde bildirimimi yapma ihtiyaci duyorum ..

Tabiki bildirim yap canım sonuçta kaçamaklarımızı engelliyor az da olsa bu bildirim günleri Ne güzel 500 grda olsa vermişsin üstelik sağlıklı beslenerek harikasın canım

Tamam canim yaziyorum ..dünki okudugum sayfadaki hanimlar hemoroid-basur kremi sürüyorlarmis kirisik bölgelerine..ben kesinlikle denicem..

Kızzzzzzzzzz ciddenmi
Valla işe yarıyorsa bende kesinlikle denerim kırışıkları mı sadece yok ediyor yoksa göbişide ufaltıyormu

Banuuuuu bence canım sen ve ben yaklaşık 2 ayı geçkin aynı kiloda takıldım diyet yapamadık tabi şuan diyet moduna geçince vücut kendini ilk başta savunuyor kilo vermek istemiyo bence

Sorma canım benim bünye zaten tamamen muhalefet bana ama kıracağım onun boynuzunu ve hemen kilocuklar ufak ufakda olsa gidecekler

sagol banucum...artik acelem yok azar azar gram olarakta gitse kilolar sorun deyil..
basur kremi sadece kirisiklar icin iyi geliyormus canim... ..benim birde göbegimde sarkiklik vardi..1 ay sporun sonunda simdiden farkedilir sekilde toparlandi...insallah dahada toparlanacak..spordan vazgecmicem kesinlikle ..ilk baslarda cok zorlanmistim ams simdide spor yapmadigim gün kendimi kötü hissediyorum..spora alistim..tv de müzik kanalini aciyorum iyi oluyo sporlan beraber

Son düzenleme:

Valla canım benimde geçen şey geldi aklıma; kışın her gün düzenli olarak korse giyeceğim ev içinde de olsam göbeğim yumuşuyor ama tabi ne kadar darda giysem sıkmıyor kıyafetlerim bende düşündüm ki korse giyersem göbişi içeri bastırdıkça belki daha çabuk toparlanır ( öbür türlü yere doğru sarkma yapabiliyor yumuşadıkça )
Aslında dayanabilsem bugün bile başlarım ama çok sıcak yaw kurdeşen dökerim valla

Göbişimde öyle aşırı kırışıklık yok ama yinede uygulamak istiyorum ufaldıkça kırışmamış olur hem

korsede cok iyi fikir..bazi bayanlar hatta spor yaparken korse kullaniyorlarmis..bende olsa bende kullanmak istiyorum cok faydasi varmis korsenin..

Merhaba 20 agustosta 9 takima katilmistim. Listeye henuz girmeden takim degistirmek istedim. 5 te 5 diyetini sizin grupta yapanlar var bende yapmaya karar verdim. Motivasyonum acisindan daha iyi olur diye sizin takima gecmek istiyorum. Yer var mi bana? Bu durumdan 9 takimin haberi var.

Canım listeye girmediğin için sıkıntı olmaz sanırım ama deneme süresi yinede devam edecek Kural gereği diğer takımdaki süre dahil oluyormu bilmiyorum ama sorarım
Tabiki seve seve senide aramıza dahil ederiz ama şunuda belirtmek istiyorum canım bizde devamlı 5de 5 yapmıyoruz ama sana seve seve destek olur seni yönlendiririz
Kızlardan sanırım mrtmuhasebe ( Emine ) bu hafta yapacaktı 5de 5 birbirinize destek olmuş olursunuz

Birde madem aramıza katılmak istiyorsun buraya başlangıç kilonu, geçen haftaki kilonu, bu haftaki kilonu birde hedefini yazarsan sevinirim

İnşallah çok çok güzel rakamlar görürsün

Cok tesekkur ederim durum neyse ona uyarim. Yani deneme yeniden basliyorsa yapcak bisey yok. Onemli olan kilo vermek.
Not almistim yazayim hemen.

merhaba kızlar zannerdersem en son ben kaldım.Telefondan giremedim çünki...
kilo bildirimi
geçen hafta :69,60
bu hafta : 69,80 çıktı ama bende banu gibi kabızlık var...yine listede değilimmmm.

haftaya girerim büyük ihtimalle kabızlık ve şişkinlik 1 kilo fark ettiyor bana...ah birde şu ekmekten kurtulsam ....

en azından akşam 7 den sonra yemeği bıraktım...

watsap grubuna benide dahil edinnnn ama telefonumu bilmiyorsunuz ki nasıl olacak

20 agustos baslangic: 85
27 agustos: 83.9
Bugun: 83.9
Hedef:65

Planim hafta sonu bazen ayran asi bazen normal diyet. Hafta icide 5 te 5 :)

Bu arada canım seni bu hafta ilk bildirimini yapmış sayıyorum ( diğer takımda 1 haftanı tamamlamışsın nasılsa )
bu durumda ayın 11inde düzenli olarak paylaşımda bulunursan tabiki dahil olacaksın sende
Umarım hep eksiler görürsün tartıda
Bu arada Emine arkadaşımızla karar verdik bizde Çarşamba 5de 5 e başlıyoruz ( ben birkaç gün sağlıklı beslenmeyle devam edeceğim zonra Eminenin yoğunluğu bitipte izini başlayınca bizde sana eşlik ederiz )

Aklımdayken belirteyim ilk gün yani Patates gününde patatesleri soğuk yersen glisemik indeksi daha düşük oluyor yani daha geç acıktırıyor ben genelde 1 gece önceden patateslerimi haşlıyordum ki dolapta soğsun iyice diye ( sonrada nane, kırmızıbiber yada başka baharat ekleyebilirsin eğer istersen gerçi ben eklemiyorum genelde )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…