• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar ben menümü paylaşayım
Sabah
1 salkım üzüm
1 şeftali
Öğlen
Yarım armut
Yarım şeftali
Karpuz ve üzümden meyve suyu
Aksam
2-3 dilim karpuz
Yarım şeftali
Yatanà kadar acikirsam meyve suyu yaparım kendime :KK200:

Kizlarrr ne oldu bana bilmiyorum yine tatli krizi ,oburlugum tuttu..ama busefer bu krizin önüne gecebildim fazla ileriye gitmeden...benden kücük bir tavsiye ..gerci biliyorsunuz ama tekrar hatirlatmak istedim..yesil cay istah kapatmakta cok etkili..her zaman evimizde bulunduralim eksik etmeyelim yesil caylarimizi:KK50:

Arkadaşlar paylaşırmısınız. Hopalı bir arkadaşım paylaştı

Eklentiler

• FB_IMG_1440703307253.webp
    FB_IMG_1440703307253.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 41
Iyi geceler herkese.. ben de menumu paylasayim.
sabah: 1dilim ekmek, 5tane yesil zeytin, peynir, domates salatalik
ara: kucuk bir dondurma
oglen:taze fasulye, 1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
aksam: tavuklu salata
bakalim yarin tarti ne diyecek?
cok basarili bi menü..:KK9:

herkese iyi akşamlar menümü paylaşıyım
sabah
1 haşlanmış yumurta
domates, salata
200 ml süt
öğle
100 gr tavuk döner
yoğurt
akşam
5 kabak mücver (yağsız)
4 yk makarna
1 kepek ekmeği
su 2lt vede dans
Aksam menüsüne kadar güzel ..ekmek ve makarna ikisi bir arada olmamis canim..

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Mİsafirleri yolladım koştum geldim :KK48:

Yarın eşim öğlenden sonra yola çıkacakmış :KK53: sağ olsun hiç haber bile vermiyor bende adamcağız akşam işten yorgun gelip gece yola çıkacak diye üzülüyordum meğer izin almış yarım gün ve öğlen gideceklermiş :KK53:
Kızçelerimle artık pyjama partisi yaparız :KK48: Ertesi gün öğlene doğru yola çıkacaklarmış sanırım yani sadece bir gece yanlızıs :KK53: neyse bunada şükür :KK48:
Pazar günüde kuşumun doğum gününü kutlayacağız ( ben pazar döner diye pazartesi diyordum ama iyi oldu bari pazartesi itibaren dahada rahat olurum ;) )
Yarın artık keyif yapar Cumarteside üsttende olsa biraz temizlik yaparım ;)

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım ;)

İsveç kabızlık dolayısıyla son buldu bu sabah itibariyle :KK53:

Sabah; 1 büyük kase Tarhana çorbası
Öğlen; 1 şekersiz nescafe
Akşam; 1 kase tarhana çorbası, biraz köz biber sarımsaklı yoğurtla, 3 yk ev eriştesi

Bu arada dün ve önceki gün yazdıklarımın içinde yediklerimide paylaşmıştım ama sanırım gözden kaçtı ama şu an inanın ne yediğimi hatırlamıyorum :KK48:
Cezamı kesin ne derseniz kabulüm ( eksik menü paylaşımına cezama razıyım ;) )

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3:

Mİsafirleri yolladım koştum geldim :KK48:

Yarın eşim öğlenden sonra yola çıkacakmış :KK53: sağ olsun hiç haber bile vermiyor bende adamcağız akşam işten yorgun gelip gece yola çıkacak diye üzülüyordum meğer izin almış yarım gün ve öğlen gideceklermiş :KK53:
Kızçelerimle artık pyjama partisi yaparız :KK48: Ertesi gün öğlene doğru yola çıkacaklarmış sanırım yani sadece bir gece yanlızıs :KK53: neyse bunada şükür :KK48:
Pazar günüde kuşumun doğum gününü kutlayacağız ( ben pazar döner diye pazartesi diyordum ama iyi oldu bari pazartesi itibaren dahada rahat olurum :KK66: )
Yarın artık keyif yapar Cumarteside üsttende olsa biraz temizlik yaparım :KK66:
Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım :KK66:

İsveç kabızlık dolayısıyla son buldu bu sabah itibariyle :KK53:

Sabah; 1 büyük kase Tarhana çorbası
Öğlen; 1 şekersiz nescafe
Akşam; 1 kase tarhana çorbası, biraz köz biber sarımsaklı yoğurtla, 3 yk ev eriştesi

Bu arada dün ve önceki gün yazdıklarımın içinde yediklerimide paylaşmıştım ama sanırım gözden kaçtı ama şu an inanın ne yediğimi hatırlamıyorum :KK48:
Cezamı kesin ne derseniz kabulüm ( eksik menü paylaşımına cezama razıyım :KK66: )
Kabızlik mi yaptı canım bugünkü menün güzel olmuş pazartesi sıvı diyetine başlayacak misin sende:KK50:

Huhu kimse yok mu :KK69:

Bende simdi göbegimdeki burusuklar icin ne yapilir etkili olarak diye arastiriyordum....cok ilginc bir yöntem buldum almanca sayfalarinda..:rolleyes:kesinlikle denemekte fayda var..hamileliklerden sonra ve kilo verdikten sonra cildi burusmus pörsümüs hanimlar bu yöntemle güzel sonuc elde etmisler..

Son düzenleme:
Back
X