• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı Cumalar :KK68:

Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak fazlasıyla verir inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: Aminnnnnnnn

Dün sanırım baya yorulmuşum hemen yattım hatta bir ara sabah oldu diye fırladım baktım sabahın 03:00ü :KK53: tabi tekrar yatıp uyudum ve biraz evvel uyandım :KK66:
İnşallah herkes bugün çok çok güzel bildirimlerde bulunur :KK68:

Kabızlik mi yaptı canım bugünkü menün güzel olmuş pazartesi sıvı diyetine başlayacak misin sende:KK50:

Evet maalesef halada devam ediyor ( ufak bir rahatlama oldu ama yinede Ramazan davulu modundayım :KK48: )
Valla niyetim o ama tekrar bir incelemem lazım listeyi :KK64: birde sen de başlıyorsun dimi pazartesi ona :KK66:
Hani birbirimize menü konusunda akıl veririz diye dedim :KK66:
Geçen sayfayı incelediğimde meyvesuyunu bazı hatunlar hazır şeker ilavesiz olanlardan kullanmışlar :KK64: sen nasıl yapmayı düşünüyorsun acaba :KK66:
Büyük kızım ille bende yapacağım diyor ama bakalım dayanabilecekmi :KK53:

Neyse sabah yazarim biraz merak edin..:-)..ben yatmaya gider...

Anam valla çok merak ettim bende şimdi :KK48: kız çok geç gelmeseydin bari :KK48:

Günaydınnnn hemen ikk bildirimi yapayım
Bugün 66.8
Geçen hafta 68 kg
Fark 1.2 Kg
Dun aksam cozuttum biraz ama bu hafta memnunum çok şükür
Birazdan da dünkü menümü yazarım şimdi biraz isim var :KK36:

Harikasın canım :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Uyuyamadım tekrar kızlar bende parka yürüyüş e geldim banum da uyanmış ;)

Eklentiler

• 1440737029552.webp
    1440737029552.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 55
***8.Takım 428. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103.7 / 0 /% 0) Sabit
yst38 ( 102.6 / / / )

nnickk (
68 /66.8 / 1.2 /% 1.76 )
selvatico_rosa (67.2 / //)
adayaren38 ( 61.4 / / / )
mrtmuhasebe ( 68,7 / / / ) 399.etapta izne ayrılmıştı, geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü

Takım Ortalaması;

Son düzenleme:
Bu hafta sabitim :KK53: bunada şükür çünkü şu kabızlık yüzünden cidden çok daha fazlasınıda gördüm tartıda ;) tabi bu rakamında gerçekçi olmadığına eminim çünkü hafta içi dahada aşağısını görmüştüm o yüzden hiç takılmıyorum sayılara ;) Allahın izniyle haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacağım ;)

4.cü takımla yarış haline girdik ama ben maalesef okadar iddalıyken bağırsakların kurbanı oldum :KK70:
Neyse ki sizler halledersiniz :21::21::21::21:

Ohhh harikasın canım :KK66: spor yapmadan tartılsaydın malum yorgun olunca kaslar daha ağır çekiyor :KK66:

Öyle miii bende yürüyüş yapayım da 200 gr daha gitsin diye düşünmüştüm tabii sabah tartıldım gidince de çıkarım baskül e hangisi az olursa onu yazarım :)

Öyle miii bende yürüyüş yapayım da 200 gr daha gitsin diye düşünmüştüm tabii sabah tartıldım gidince de çıkarım baskül e hangisi az olursa onu yazarım :)

Süper :KK9:
Bu arada dünki sıvı detoksu nasıl gitti fark yarattımı ilk günden ;) birde kendini nasıl hissetin ;)

Bu hafta sabitim :KK53: bunada şükür çünkü şu kabızlık yüzünden cidden çok daha fazlasınıda gördüm tartıda :KK66: tabi bu rakamında gerçekçi olmadığına eminim çünkü hafta içi dahada aşağısını görmüştüm o yüzden hiç takılmıyorum sayılara :KK66: Allahın izniyle haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacağım :KK66:

4.cü takımla yarış haline girdik ama ben maalesef okadar iddalıyken bağırsakların kurbanı oldum :KK70:
Neyse ki sizler halledersiniz :21::21::21::21:

Bu hafta bende istediğim sonucu alamadım canım et günğnde gram gitmeöiş düşün bende dün sıvı yaptım yaklaşık düne göre 700 eksi çıkrı

Sıvı diyetinde doymadım ama şiştim şiş olunca da yiyemedim :) aslında ii oldu Sınırsız ayran diyo ya mesela iç içebildiğin kadar ama su içemedim fazla

Valla 700 gr bir günde süper bir rakam canım ;) sırf her gün okadarının gittiğini görebilmek için insan yapabilir ;)
Maşallah subhanallah inşallah dahada fazla eksi görürsün her sonraki gün ;)

kızlar günaydın ben bu hafta 1,5 kilo daha vermek isterdim ama olmadı :KK43::KK43::KK17::KK17:
kilo bildirimim
67,200-65,500=1,700/67,200=0,03x100 = % 3 :KK11:

hiç yoktan iyidir ama adet kurbanı oldum sanırım biraz

Canım çok çok güzel bir rakam üstelik regl olduğunuda söylüyorsun yani regl bitince dahada aşağısını göreceğine eminim ;) maşallahın var valla harikasın :KK60:

***8.Takım 428. Etap***

Oynakbasi34 ( 103.7 / 103.7 / 0 /% 0) Sabit
yst38 ( 102.6 / / / )

nnickk (
68 /66.8 / 1.2 /% 1.76 )
selvatico_rosa (67.2 /65.5 / 1.7/ % 3)
adayaren38 ( 61.4 / / / )
mrtmuhasebe ( 68,7 / / / ) 399.etapta izne ayrılmıştı, geri döndü, yüzdesi 28'e bölündü

Takım Ortalaması;

Bende simdi göbegimdeki burusuklar icin ne yapilir etkili olarak diye arastiriyordum....cok ilginc bir yöntem buldum almanca sayfalarinda..:rolleyes:kesinlikle denemekte fayda var..hamileliklerden sonra ve kilo verdikten sonra cildi burusmus pörsümüs hanimlar bu yöntemle güzel sonuc elde etmisler..

canım çok merak ettim benim de öyle birşeye ihtiyacım var toparlanmak için ne yapmak lazımmış

Back
X