- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
canım bana annem vermişti oda bi tv kanalından sipariş veriyor bizim ailede çoğu kişi kullanıyor bunu bakalım bende işe yarayacakmıBende almak istiyorum ama hakikisini bulmak lazım.malum hep kandırmaca bunlar.nerden aldın canım.
Sağol canımcanım bana annem vermişti oda bi tv kanalından sipariş veriyor bizim ailede çoğu kişi kullanıyor bunu bakalım bende işe yarayacakmı
çok beğendim canım güle güle kullanGüzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı
Iyiyiz canım.sen napıyosun.huhu kuzulaaarrrrr napiyosunuz
afiyet olsun arkadaşım yarınki meyve gününü iple çekiyorum valla taze sıkılmış meyve suyuda hazırlıcam kendimeIyiyiz canım.sen napıyosun.
keyfin yerinde maşallah.
bende 2.öğünümü yedim az önce.
gidip tavuk almaya üşendim.
sabahki et dönerden yedim yine.
akşamada haşlama et yicem inşallah.
eşimede yarın için meyve sipariş ettim.
pazardan alıcakmış en organiğinden
Iyi olmana sevindim canım.Kızlar moralim çok şükür biraz daha yerine geldi sağ olsun annem kızıma baktı bende biraz dolaştım vakit geçirdim dostumla tel de konuştuk hatta bi elbise aldım eczaneci şampuanı getirtti kadınlar böyle işte ufacık şeylerden mutlu olur
saçım için söylediklerinize se teşekkür ederim çok zor uzamıştı zaten toplam 12 cm gitmiş oldu neyse dökülmesinde uzar önemli değil birde kaşım için hintyyağı önerdi eczacı badem yağı ile birlikte kullan dedi sonuçları yazarım
bunu arada anneme gelince çok acıkmıştım ve et yerine yumurta yedim ama sağ olsun Annem akşama tavuk yapıyo benim için anne işte yaaa budur
afiyet olsun canım benimKızlar moralim çok şükür biraz daha yerine geldi sağ olsun annem kızıma baktı bende biraz dolaştım vakit geçirdim dostumla tel de konuştuk hatta bi elbise aldım eczaneci şampuanı getirtti kadınlar böyle işte ufacık şeylerden mutlu olur
saçım için söylediklerinize se teşekkür ederim çok zor uzamıştı zaten toplam 12 cm gitmiş oldu neyse dökülmesinde uzar önemli değil birde kaşım için hintyyağı önerdi eczacı badem yağı ile birlikte kullan dedi sonuçları yazarım
bunu arada anneme gelince çok acıkmıştım ve et yerine yumurta yedim ama sağ olsun Annem akşama tavuk yapıyo benim için anne işte yaaa budur
Cok sagol canim ya..vefali arkadaslarim benim....
çok iyi fikir canım hemde kakolu varsa çok daha iyi çünkü ben sütü sade içemiyorum ben bi araştırıyım türkiyede varmı acaba çok teşekkür ederim arkadaşım
Chia yi 1,5 yemek kasigi 1 cay bardagi sütlen aksam buzdolabina birakip islatildiktan sonra sabaha kadar sisiyo biraz pudding gibi oluyo.....ister o sekilde yiyebilirsin ister biraz daha sütlen sivilastirip müsli halinde yiyebilirsin icine badem yulaf ilave edip..protein tozuda ayri bir lezzet katiyo...
Kızlar kusura bakmayın sizi de merak ettirdim dün duş aldım yine ve resmen bir tutam saç döküldü taradıkça dökülüyor artık en son taramayı bırakıp tepeden bağladım ve 10 cm kadar kestim hem kestim hem ağladım ne var bunda birçok insanın saçı ddökülüyor diye düşünebilirsiniz ama kızlar benimki öyle böyle değil evin her yerinden benim saçlarım çıkıyor ramazan da ciddiye ye gitmiştim bütün değer ler normal çıkmıştı adam vitamin ve şampuan verdi bugün başka Dr a gittim saç ve Kaş dökülmesi sebebin seboroik dermatit dedi eve Kaş aramda kırmızı beyaz döküntüler görüyordum tiroid büyük etken dedi şimdi tahlil sonucunu bekliyorum inşallah düzelir kızlar ha birde dün jilet i aldım elime kaşımın kuyruk kısımlarının uçlarını jiletledim çıksın diye iyi ki o ruh hali ile bütün kaşı kazımamışım :)
Bravo cecom
azmine hayran oldum birkez daha.
valla bu kadar koşturmacada görmedim.
Allah kolaylık versin sana.
büyük kuzuyuda öperim azminden dolayı
Bende almak istiyorum ama hakikisini bulmak lazım.malum hep kandırmaca bunlar.nerden aldın canım.
Güzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı
Kızlar moralim çok şükür biraz daha yerine geldi sağ olsun annem kızıma baktı bende biraz dolaştım vakit geçirdim dostumla tel de konuştuk hatta bi elbise aldım eczaneci şampuanı getirtti kadınlar böyle işte ufacık şeylerden mutlu olur
cocuklarlan esimle temiz hava yürüyüsüne ciktik canim..profildeki fotoda bikac saat önceki halim...huhu kuzulaaarrrrr napiyosunuz
Kizlar ben cocuklarlan esimlen
cocuklarlan esimle temiz hava yürüyüsüne ciktik canim..profildeki fotoda bikac saat önceki halim...
tesekkür ederim canim arkadasim...sende göreceksin o günleri eminim buna senin azmine güveniyorum ben..Oyyy maşallah subhanallah valla fıstık gibisin kız
Ay Allahım ya RAbbim duy sesimiNe olur banada böyle fıstık gibi olmayı nasip et, şu kilolardan kurtulayım inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnn
RAbbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin ......Aminnnnnnnnnn
Menün cok güzel canim o kacakmaklari bizde yapiyoruz ama sonunda zafer bizim oluyo..kafana takma yarin telafi edersinİyi akşamlar herkese
Önceki mesajları pek okuyamadim her sabah beste kalkınca yorgun dusuyorum akşamları
Bugün bir de ekstradan herşeyi yeme isteğim vardı anlamadım gitti
Menum
Sabah
2 adet form mısır patlağı
2 dilim peynir
Salata
Ara
2 adet murdum eriği
Öğlen
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
3 yk kadar kıymalı domatesli sos
2 dilim ekmek
ara
1 bardak tarcinli kahveli sut
Yarim şeftali
Aksama doğru cok çok küçük bi kaçamak yaptım bi baklavanın yarısını yedim kendime çok kizdim ama iş işten geçti
Umarim yarın kacamaksiz bir gün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?