- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Kizlar ben cocuklarlan esimlen
cocuklarlan esimle temiz hava yürüyüsüne ciktik canim..profildeki fotoda bikac saat önceki halim...
Sagol canim..o senin güzelligin...
Ben tek tük yürüyüş dışında hiç spor yapmadan 3 3 buçuk ayda 12 kilo verdim canım sonra 1 buçuk kilo geri aldım tatilde ama dedigim gibi bende spor yapamadım çalışınca vakit kalmıyor malesef bende aynı durumdayımGulsahglsbrs sen bu 5 te 5 i yaparken spor yapiyormusun toplamda jac kilo verdin kac ayda verdin bak ben muhasebeciyim spor fazla yapamiyorum...
5 te 5 yapmayi dusunuyirum
Sagol canim tesekkür ederim..evet 4 cocugum var..bi kadin istedigini kafaya koyduktan sonra herseyi yapabilir ..sizde basaracaksiniz ...hepiniz insallah en güzel hedefldediginiz kilolarlan mezun olacaksiniz burdan..perihan00...gulhan...cok kibar bur jadinsin yahuuu...4 cocuk vardi degilmi ben mi yalnis hatırlıyorum
Ben tek tük yürüyüş dışında hiç spor yapmadan 3 3 buçuk ayda 12 kilo verdim canım sonra 1 buçuk kilo geri aldım tatilde ama dedigim gibi bende spor yapamadım çalışınca vakit kalmıyor malesef bende aynı durumdayım
cok tesekkür ederim canim arkadasimCanım ilk yazdığında profil fotoğrafin güncellenmişti göremedim sana maşallah canım arkadaşım güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım o kadar güzel çıkmışsınız ki allah mutluluğunuzu daim etsin aminnnnnnnnböyle çok iyi olmuşsun bence zayıflama daha fazla tatlım çok yakışmış bu kilo sana maşallah maşallah allah nazarlardan korusun
Canım hiç ekmek yemedim hiç kola içmedim şekeri tamamen çıkardım hayatımdan tuzu ve yağı çok az kullandım 5 te 5 diyetinde yemek sınırsız ama yinede en gec 8 de yedim ben çok acıkınca nadiren gece yedim mesela sebze gününde bi salatalık yedim gece çok acıkınca bol bol su içtim sabah aç karnına içine bir dilim limon attığım sıcak su içtim poşet bitki çayı değil aktardan aldığım yapraklı çayları demleyip içtim ödem atmak için sıcak suyun içine tarcin attım maydanoz kaynatıp suyunu içtimMesela diyette yemek sinirsiz degilmi ekmek yedinmi
Tamam canım hangisinden daha çok verim alacaksan onu yap bencede sıvı detoksu çok iyi gelecek ben öyle düşünüyorum kaç gün yapacaksın sıvı detoksunu tatlımbunu arada kızlar yarın meyve günü yapmıcam çünkü hiçbir meyve gününde kilo vermedim saf pro yapıp cuma direk Gülşah ın bulduğu sıvı Detox u yapmaya başlıcam
10 gün canım inşallah hedefim 3 kilo ama bunu 10 gün için menü hazırlıcam sende başlıcaksan birlikte hazırlayıp yiyelim canım daha doğrusu içelimTamam canım hangisinden daha çok verim alacaksan onu yap bencede sıvı detoksu çok iyi gelecek ben öyle düşünüyorum kaç gün yapacaksın sıvı detoksunu tatlım
Kiz 10 günde biz incecik oluruz çok heyecanlandım ben şimdi ben pazartesi günü başlarım eşim haftasonu evdeyken olmaz zaten çok aşırı zayıfladin diyo yaptirmaz valla sanırım kurban Bayramından sonra bana diyet yok koruma evresine geçip allah nasip kısmet ederse kışa çocuk düşünüyoruz10 gün canım inşallah hedefim 3 kilo ama bunu 10 gün için menü hazırlıcam sende başlıcaksan birlikte hazırlayıp yiyelim canım daha doğrusu içelim
yumurtada sınır yok ama abartmamakta fayda var
işte o yüzden soruyorum ben abartırım :))) maksimum kaç olmalı sizce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?