Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biscotti'ye bayılırım.Bademli kullanamasak da kıtırlığıyla kahve yanına çok yakışacak ve uzun süre bayatlamadan saklanabilecek bir biscotti oldu.Bu malzemeyle yaptığınızda çok miktarda bisküviniz oluyor.

Kaç dilime ayırdığınıza göre adete düşen kepeği düşünerek tüketin ki günlük miktarı aşmayın.Benim kalıplarımla 36 adet çıktı.Bu da 1 kaşık kepekten 6 adet bisküvim oldu demektir:))

MALZEMELER:
-1 yumurta+1 yumurta akı
-1/2 çay bardağı yağsız süt
-6 yk yulaf kepeği
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yk goji berry
-1/2 paket kabartma tozu
-6-7 damla vanilya aroması
-4-5 damla tereyağ aroması(yoksa şart değil ama çok yakışıyor)

Yumurta tatlandırıcı ile çırpılır.Süt eklenerek karıştırılır.Kepek ve kabartma tozu ilave edilir.Aromalar da eklenerek kalıplara paylaştırılır.
Fırında ilk 15 dk 150 derecede daha sonra 180 dereceye yükseltilerek 15dk daha pişirilir.
Soğuduktan sonra ince dilimler halinde kesilerek yağlı kağıt üzerine dizilir.Fırında 100 derecede iyice kıtırlaşana dek kurumaya bırakılır.
kızlarrrr tarif buldummmmm şahane bişey hep kahvenin yanına bişey arıyodum bunu denicem haftasonu

resim varmı canım bende merak ettimde link çalışmadı

Kızlar Allah razı olsun sizden şimdi çıktım hastaneden bi yerde oturup kahve içicem somrada saçlarımı düzelttiricem

ben bu doktorları da anlamıyorum adam dermatit dedi ama daha piyasaya sürülmemiş şampuan yazmış eczacı dedi şimdi doktorlar resmen ilaç firmalarının esiri olmuşlar
gülşahcım dediklerini yapıcam inşallah sende çok haklısın gülhancım doktorda yediklerin dökülme içşn çok önemli dedi
tiroidim normal çıktı çinko verdi 1 kutu yumurtalıkta kist var mı diye baktırdı o da dmlülme yaparmış çok şükür birşey çıkmadı off ne güzel uzatmıştıö saçlarım
Saçlarımı az değil ya çok kestim ((

gülşen tatlım böyle kestir saçını sonrada bize foto at çok yakışacak eminim ben hiç üzülme hemencecik uzar arkadaşım

S.a arkadaşlar.
neler yapıyosunuz.
gećmişi okumadım henüz.
önce bi selam vereyim dedim.
beşte beş harika gidiyo kızlar.
dün gece baya bi midem kazındı.
tabi alıştım uzun zamandr abur cubur tıkınmaya.abur cubur derken ben asla ćikolata bisküvi tarzı şeyler yemem.
çekirdek zaafım dondurma favorimdir.
neyse çekirdek ve dondurmada yetrince kötü zaten.
Bug7nde geç kalktım biraz.dolapya hazır et döner vard8.nirde pişmiş olarak ızgara tavuk vardı buzlukta.ısıtıp yedim.
Şimdide çayın yanında birkaç hurma yedim.

Bravo cecom
azmine hayran oldum birkez daha.
valla bu kadar koşturmacada görmedim.
Allah kolaylık versin sana.
büyük kuzuyuda öperim azminden dolayı

Tercümesi...
Somon baligindan 9 kat daha fazla omega 3 iceriyor

Sütten 6 kat daha fazla kalzium iceriyor

Ispanaktan 4 kat daha fazla demir iceriyor

Yulafdan 3 kat daha fazla posa iceriyor

Portakaldan 9 kat daha fazla antioxidan iceriyor...
A bende bi programda duydum.ama üstünkörü dinledim ve araştrmak istiyodum.
Sağolasın canım ârkadaşım.
bakalım nerden temin edebilirim.

Gülşahcım bi şey sorucam sana.
gećen yıl bu goji brryden aldım aktardan.
böyle sağlıklı bi atıştrmalık olsun diye.
bi yedimki baya acı.yani biber acısı değilde acımış yani.
seninki nasıldı.gerćek tadımı öyle yoksa.

benim aldığımın tadı çok güzel canım mayhoş çok güzel acaba senin mi hoşuna gitmedi

[kuaförüH]1615881[/ATTACH]
gülşen tatlım böyle kestir saçını sonrada bize foto at çok yakışacak eminim ben hiç üzülme hemencecik uzar arkadaşım

Güzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı

Eklentiler

• 20150826_154941.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…