resim varmı canım bende merak ettimde link çalışmadıBiscotti'ye bayılırım.Bademli kullanamasak da kıtırlığıyla kahve yanına çok yakışacak ve uzun süre bayatlamadan saklanabilecek bir biscotti oldu.Bu malzemeyle yaptığınızda çok miktarda bisküviniz oluyor.
Kaç dilime ayırdığınıza göre adete düşen kepeği düşünerek tüketin ki günlük miktarı aşmayın.Benim kalıplarımla 36 adet çıktı.Bu da 1 kaşık kepekten 6 adet bisküvim oldu demektir:))
MALZEMELER:
-1 yumurta+1 yumurta akı
-1/2 çay bardağı yağsız süt
-6 yk yulaf kepeği
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yk goji berry
-1/2 paket kabartma tozu
-6-7 damla vanilya aroması
-4-5 damla tereyağ aroması(yoksa şart değil ama çok yakışıyor)
Yumurta tatlandırıcı ile çırpılır.Süt eklenerek karıştırılır.Kepek ve kabartma tozu ilave edilir.Aromalar da eklenerek kalıplara paylaştırılır.
Fırında ilk 15 dk 150 derecede daha sonra 180 dereceye yükseltilerek 15dk daha pişirilir.
Soğuduktan sonra ince dilimler halinde kesilerek yağlı kağıt üzerine dizilir.Fırında 100 derecede iyice kıtırlaşana dek kurumaya bırakılır.
kızlarrrr tarif buldummmmm şahane bişey hep kahvenin yanına bişey arıyodum bunu denicem haftasonu
resim varmı canım bende merak ettimde link çalışmadı
resimde problem var sanırım canım google a goji berryli bicotti yaz çıkıyo hemen
canım resmi bu benim gözüme çok güzel göründü kuru üzümle de yapabilirsin
canım bu aşırı dökülme tiroidten oluyo mesela değerlerin normal çıksa bile sen bişeye stres anlsaçlarımı kaşın dökülüyo benimde şuan çok aşırı eskiden toka saçıma yetmezdi şimdi 3 kere doluyorum kaşlarına bence badem yağı sür saf argnormalağı al hem saçına hem kaşına iyi gelir bide ben sarımsaklı şampuan alıcam yada duydunmu bilmiyorum ama at kuyruğu şampuan var eda taşpınarın o da iyi geliyo diyolar deneyelim bakalım
bi arkadaşımda kırkkilit otunu kaynatıp en son banyoda saçını onunla akıtıyodu çok işe yaradığını kendi gözlerimle gördüm
sen şimdi bugün kuaföre git güzelce saçını kestir sonra aktara git danış bi kaç yağ karışımı al ama hemen sonuç bekleme sabırla uygula eminim etkisini göreceksin yada benim dediklerimi dene canım arkadaşım
ama valla dün gece 3 e kadar bekledim seni kızzzz çok korktumnese şimdi rahatladım merak etme pozitif düşün düzelecek ben inanıyorum
cok üzüldüm adina canim..insallah cabuk toparlarsin...ama bukadar sac dökülmesi varsa bence diyet falan yapma....saglikli beslen...ben o sekildede güzel kilo veriyorum ...karbonhidrattan uzak duruyorum hatta ekmegi tamamen cikardim simdilik menülerimden..ekmek yerine ceviz badem yulaf keten tohumu yumurta yogurt labne peynir tüketiyorum..önceden ekmeksiz yapamam diyordum ama yapabiliyormusum...biraz karatayimsi beslenmeye basladim artik..
Kızlar Allah razı olsun sizden şimdi çıktım hastaneden bi yerde oturup kahve içicem somrada saçlarımı düzelttiricem
ben bu doktorları da anlamıyorum adam dermatit dedi ama daha piyasaya sürülmemiş şampuan yazmış eczacı dedi şimdi doktorlar resmen ilaç firmalarının esiri olmuşlar
gülşahcım dediklerini yapıcam inşallah sende çok haklısın gülhancım doktorda yediklerin dökülme içşn çok önemli dedi
tiroidim normal çıktı çinko verdi 1 kutu yumurtalıkta kist var mı diye baktırdı o da dmlülme yaparmış çok şükür birşey çıkmadı off ne güzel uzatmıştıö saçlarım
Saçlarımı az değil ya çok kestim((
afiyet olsun arkadaşımKahve sigara birde yalnızlık
Abooov nettin.Kaçamak yapıp 1 avuç çekirdek çittim
Bravo cecomSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen bir attım kendimi sokağa gece 23:30da eve geldikAyağı yanmış kedi gibi gezip durdum
Kızın okul kaydını hallettim sonrada arkadaşla AVMye gittik onun oğluna spor ayakkabısı ve spor çanatası almak içinBirlikte hatta birde yemek yedik hepbirlikte ( tabi ben az İsveçin dışına çıkmış oldum az da olsa soyalı tavuk, salata ve safranlı erişte yiyince dengelemek içinde akşam yemeği yemedim ki zaten hiç acıkmadım Allahtan )
Onu evine bıraktıktan sonrada eşimin halasıyla buluşup 3 tane yapı marketi gezdik akşam 18:30a kadar
Halamızı bıraktan sonrada eşimi almak için tamirci arkadaşına uğradık ( oraya geleceğim dedi hatta oradada şekersiz bir çay içip onuda alıp eve döndük )
Hemen duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonrada kızkardeşime geçtik veeeee Bombayı patlatıyorumDoğumgünü münasebetiyle ikram edilen Frambuazlı Pastanın tadına dahi bakmadık büyük kızımla
Kızımlada kendimlede gurur duydum üstelik hiç canımızda istemedi
Bol bol şekersiz çayla kendimi tıkadım tabi okadar koşturmacadan sonra eve geldiğimde de anında kendimi yatağa attımtek sıkıntı dün gezerken tuvalete çok sık gitmiyeyim diye doğru dürüst su içmedim ve şu an kabızlığım var neyse bugün bol bol su içerek telafi ederim nasılsa
Tartıda cumanın sonucunu gördüm doğal olarak ama inanıyorum cumaya güzel bir eksi göreceğime
Bende almak istiyorum ama hakikisini bulmak lazım.malum hep kandırmaca bunlar.nerden aldın canım.günaydın kızlarrr nasıl gidiyor diyetler az kaldı cumaya :) bugünden itibaren şu çörek otu yağına başlıyorum bakalım iyi gelecek mi
A bende bi programda duydum.ama üstünkörü dinledim ve araştrmak istiyodum.Tercümesi...
Somon baligindan 9 kat daha fazla omega 3 iceriyor
Sütten 6 kat daha fazla kalzium iceriyor
Ispanaktan 4 kat daha fazla demir iceriyor
Yulafdan 3 kat daha fazla posa iceriyor
Portakaldan 9 kat daha fazla antioxidan iceriyor...
Gülşahcım bi şey sorucam sana.Biscotti'ye bayılırım.Bademli kullanamasak da kıtırlığıyla kahve yanına çok yakışacak ve uzun süre bayatlamadan saklanabilecek bir biscotti oldu.Bu malzemeyle yaptığınızda çok miktarda bisküviniz oluyor.
Kaç dilime ayırdığınıza göre adete düşen kepeği düşünerek tüketin ki günlük miktarı aşmayın.Benim kalıplarımla 36 adet çıktı.Bu da 1 kaşık kepekten 6 adet bisküvim oldu demektir:))
MALZEMELER:
-1 yumurta+1 yumurta akı
-1/2 çay bardağı yağsız süt
-6 yk yulaf kepeği
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yk goji berry
-1/2 paket kabartma tozu
-6-7 damla vanilya aroması
-4-5 damla tereyağ aroması(yoksa şart değil ama çok yakışıyor)
Yumurta tatlandırıcı ile çırpılır.Süt eklenerek karıştırılır.Kepek ve kabartma tozu ilave edilir.Aromalar da eklenerek kalıplara paylaştırılır.
Fırında ilk 15 dk 150 derecede daha sonra 180 dereceye yükseltilerek 15dk daha pişirilir.
Soğuduktan sonra ince dilimler halinde kesilerek yağlı kağıt üzerine dizilir.Fırında 100 derecede iyice kıtırlaşana dek kurumaya bırakılır.
kızlarrrr tarif buldummmmm şahane bişey hep kahvenin yanına bişey arıyodum bunu denicem haftasonu
benim aldığımın tadı çok güzel canım mayhoş çok güzel acaba senin mi hoşuna gitmediGülşahcım bi şey sorucam sana.
gećen yıl bu goji brryden aldım aktardan.
böyle sağlıklı bi atıştrmalık olsun diye.
bi yedimki baya acı.yani biber acısı değilde acımış yani.
seninki nasıldı.gerćek tadımı öyle yoksa.
Yok canım güzel sadece aklında olsun dedimyok canim, ben yumurta yemiyorum ne yazik kiekmek ve corba cok mu kacmis?
[kuaförüH]1615881[/ATTACH]
gülşen tatlım böyle kestir saçını sonrada bize foto at çok yakışacak eminim ben hiç üzülme hemencecik uzar arkadaşım
Vovvv çok fit ve güzelizGüzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı
Yok bariz acılaşmıştı.benim aldığımın tadı çok güzel canım mayhoş çok güzel acaba senin mi hoşuna gitmedi
Harika görünüyosun gülşencim.Güzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?