turşuya dikkat et ödem biliyorsun tavsiyem yarın tartılmakızlar bugünkü menüm
sabah
bol su ve bitki çayı
öğlen
ızgara köfte
2 adet salatalık turşusu
ara
bir yudum kek(sadece tattım)
akşam
soslu ton balığı
öyle uçuk bir durum yok gibi canım sıkma kendiniİyi akşamlar herkese
Önceki mesajları pek okuyamadim her sabah beste kalkınca yorgun dusuyorum akşamları
Bugün bir de ekstradan herşeyi yeme isteğim vardı anlamadım gitti
Menum
Sabah
2 adet form mısır patlağı
2 dilim peynir
Salata
Ara
2 adet murdum eriği
Öğlen
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
3 yk kadar kıymalı domatesli sos
2 dilim ekmek
ara
1 bardak tarcinli kahveli sut
Yarim şeftali
Aksama doğru cok çok küçük bi kaçamak yaptım bi baklavanın yarısını yedim kendime çok kizdim ama iş işten geçti
Umarim yarın kacamaksiz bir gün olur
Kafama takmamaya çalışıyorum da o kadar emek vermişken karşılığını alamamaktan korkuyorum cumadan beri de tartilamadim zaten ne olup bitti bilmiyorum inş yarın tartıya pil almayi unutmamMenün cok güzel canim o kacakmaklari bizde yapiyoruz ama sonunda zafer bizim oluyo..kafana takma yarin telafi edersin
Sabirsizliktan dolayı korkar oldum her şeyden bakalım yarın tartı gösterecek ne olduğunu :)yst3 42339354 .!.:öyle uçuk bir durum yok gibi canım sıkma kendini
5 te 5 spor sart mi duzenli yapamiyorum çünkü
canım toparlanmana çok sevindim hiç moralini bozma herşey iyi olacak inşallah :)Kızlar moralim çok şükür biraz daha yerine geldi sağ olsun annem kızıma baktı bende biraz dolaştım vakit geçirdim dostumla tel de konuştuk hatta bi elbise aldım eczaneci şampuanı getirtti kadınlar böyle işte ufacık şeylerden mutlu olur
saçım için söylediklerinize se teşekkür ederim çok zor uzamıştı zaten toplam 12 cm gitmiş oldu neyse dökülmesinde uzar önemli değil birde kaşım için hintyyağı önerdi eczacı badem yağı ile birlikte kullan dedi sonuçları yazarım
bunu arada anneme gelince çok acıkmıştım ve et yerine yumurta yedim ama sağ olsun Annem akşama tavuk yapıyo benim için anne işte yaaa budur
kurtulacaksın inşallah canım ya çok azimlisin sana güveniyorumOyyy maşallah subhanallah valla fıstık gibisin kız
Ay Allahım ya RAbbim duy sesimiNe olur banada böyle fıstık gibi olmayı nasip et, şu kilolardan kurtulayım inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnnnnnn
RAbbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin ......Aminnnnnnnnnn
Ay kıyamam yavruma ben.SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti Oynakbaşı geldi
Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dediHatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır ) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi
Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum
Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibiaslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım
Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesindün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim nah bozmuyorum
Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu edermalum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim
Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )
Canım benim hepimiz seni her an burada görmek istiyoruz
Mezunda olsan her fırsatta gel istiyorum bende ama işte özel hayatınada fazla engel olmakda istemiyorum sonuçta kuzular devamlı ilgi istiyorbenimki bile bazen Anne bilgisayardan ne zaman kalkacaksın diyor 1 saat başında kalıca
Sen yinede her fırsatta gel
Canım Decatlhon tarzı yerlerde bile var onlardanhani olurda yolun düşerse Sporcu mağazalarında GNC falan hatta internetten bile sipariş verebilirsin vanilyalı, çikolatalı hatta çileklisi bile olması lazım
Canım valla bugün düzenli olarak kahve aldığım Kahvecide gördüm chai tohumu diye hatta kendi kendime bu acaba neye yarar diye düşündüm ama girip sormadım açıkcasısanırım senin dediğin chai de o
Bu kadar faydalı birşeyse bende ilk fırsatta alayım bari
Aman yine şükür başka dert değilmişRAbbim ailendeki huzuru bozmasın gerisi hep düzene girebilecek şeyler güzelim üzme sen tatlı canını
Valla bugün hesapta evde oturacaktım yok anam bana rahat vermiyorlar
Allahın izniyle yarın evdeyim hatta Anneme bile peşin peşin dedim yarın kimse beni beklemesin hem az temizlik yapacağım akşam KV ve eşimin halası gelecek diye ( bugün geleceklerdi de kuzenin bursaya bir geceliğine gitmesi gerekiyormuş o yüzden yarına kaldı ) hemde az dinleneyim dedim
Sorma canım dün bende kızıma hayran kaldım ki pasta için ölür :) bu sabahta diyor ki bana Anneciğim yaa 30 ağustos kardeşimin doğum günü ya bizde pazartesi kutlayacağız ya işte pasta alırsak bir kereliğine ikimizde birer dilim yermiyiz aklımda kaldı dünki pasta dedi hatta dünki gibi frambuazlı olsun olurmu dedi :) ay valla içim gitti o an çocukcağız sırf bozmamak beni yanlız bırakmamak için yemedi ama bütün gece aklı onda kalmışkıyamadım bende tamam o gece yersin dedim o da ille sen yersen yerim diyor artık ona çaktırmadan yedim ayağına yatacağım mecbur :)
Sorma fatoşum kendime nazar deydirdim dün bugün öğlende az da olsa çozuttum ama şükür çabuk toparlandım ve Allahın izniyle daha güzel olacak herşey
Ümitsizliğe kapılmadan devam ediyorum
Canım ben çörek otu yağını direk eczaneden aldım 5 lirayaen azından sahte olma ihtimali sıfır o zaman
Çok çok güzel bir kesim olmuş canım bayıldımherşeyde bir hayır var demiyorlar boşuna
Allah Anneciğinden razı olsunbak ne güzel az da olsa deşarj olabilmişsin inşallah bundan sonra saçın olsun herşey olsun çok daha güzel olacak
Gülhancım tam kafamda canlandırdgm gibisin.çok güzelsin maşallah.Kizlar ben cocuklarlan esimlen
cocuklarlan esimle temiz hava yürüyüsüne ciktik canim..profildeki fotoda bikac saat önceki halim...
Sagol canim..o senin güzelligin...Gülhancım tam kafamda canlandırdgm gibisin.çok güzelsin maşallah.
Canım ilk yazdığında profil fotoğrafin güncellenmişti göremedim sana maşallah canım arkadaşım güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım o kadar güzel çıkmışsınız ki allah mutluluğunuzu daim etsin aminnnnnnnnSagol canim..o senin güzelligin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?