Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öyle uçuk bir durum yok gibi canım sıkma kendini

Menün cok güzel canim o kacakmaklari bizde yapiyoruz ama sonunda zafer bizim oluyo..kafana takma yarin telafi edersin
Kafama takmamaya çalışıyorum da o kadar emek vermişken karşılığını alamamaktan korkuyorum cumadan beri de tartilamadim zaten ne olup bitti bilmiyorum inş yarın tartıya pil almayi unutmam

90 gun diyeti yapmaya calisiyorum ama kurallari cok

Sabah meyve (tamam sorun yok)
Öğlen. .. gunune gore (karbonhidrat protein vs)
Aksam oglenin yarisi ama işyerinde öğlen ne olursa ondan secip yiyorum ama aksam o yemegin aynisi evde olmadigindan sıkıntı oluyor

canım toparlanmana çok sevindim hiç moralini bozma herşey iyi olacak inşallah :)

kurtulacaksın inşallah canım ya çok azimlisin sana güveniyorum

Ay kıyamam yavruma ben.
canı ister tabi.sende kırna çocuğu canım ya.bir dilim ye nolcak.hem sen içimizde en az kaçamak yapanlardansın.hakettin bence.
tabiki yola devam cecom.

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates, salatalık
şekersiz çay
öğle
7 nugget (yağsız)
1 kase yoğurt
ara
şekersiz sütlü kahve
akşam
3 yk mantar sote
4 yk pilav
havuç salatası
karpuz
suyu bilemedim şimdi sporda yaptım bugün daha doğrusu dans ettimmm

Sagol canim..o senin güzelligin...
Canım ilk yazdığında profil fotoğrafin güncellenmişti göremedim sana maşallah canım arkadaşım güzel yüzlü güzel yürekli arkadaşım o kadar güzel çıkmışsınız ki allah mutluluğunuzu daim etsin aminnnnnnnn böyle çok iyi olmuşsun bence zayıflama daha fazla tatlım çok yakışmış bu kilo sana maşallah maşallah allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…