SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Oynakbaşı geldi
Kızkardeşim öğlen aradı ne olur abla biraz erken gelin ( onun oradaki pazara akşam üzere gidecektik hesapta )
Benim elim ayağım tutmuyor işte hem bana biraz sarma saralım hemde kahve içelim dedi

Hatun tatilde dinlendi ama 7-8 saat araba kullanınca dönüş yolunda ( eşinin ehliyeti var ama şöförlüğü yok o yüzden kızkardeşim hep kullanır

) baya bir yoruldu birde üstüne iki gün evi temizlemiş acelesi varmış gibi

Öööö geldi sarmadan artık uzun bir süre görmek dahi istemiyorum
Hayır bugün çok canım istediği için 1 tabak sarma yedim salak gibi

aslında dengelenmeyecek bir şey değildi ama vicdanen rahatsız oldum isveç dışına çıktığım için

birde çocuklar ille turşu diye tutturunca onlara turşu verirken boş bulunup bir iki tanede ben ağzıma attım

Valla kendi kendimi nazar ediyorum ben kesin

dün pastayı yemedim diye havalara girdim hatta kardeşimim KVsi kız az yeseydin falan dediğinde yok teyze kesinlikle kararlıyım öyle eskisi gibi kendimi bozmuyorum dedim

nah bozmuyorum

Neyse limonlu suyumuda içiyorum bir yandan bol bol belki yarın artı görmem en azından o bile beni mutlu eder

malum bünyem cins ama Allahın izniyle yarın artı görmeyeceğim

Akşamlık yemek de yemiyorum tabiki ( zaten psikolojikmidir nedir hiç açlık hissetmiyorum )
Cok sagol canim ya..vefali arkadaslarim benim

....
Canım benim hepimiz seni her an burada görmek istiyoruz

Mezunda olsan her fırsatta gel istiyorum bende ama işte özel hayatınada fazla engel olmakda istemiyorum sonuçta kuzular devamlı ilgi istiyor

benimki bile bazen Anne bilgisayardan ne zaman kalkacaksın diyor 1 saat başında kalıca

Sen yinede her fırsatta gel
çok iyi fikir canım hemde kakolu varsa çok daha iyi çünkü ben sütü sade içemiyorum ben bi araştırıyım türkiyede varmı acaba çok teşekkür ederim arkadaşım

Canım Decatlhon tarzı yerlerde bile var onlardan

hani olurda yolun düşerse

Sporcu mağazalarında GNC falan hatta internetten bile sipariş verebilirsin

vanilyalı, çikolatalı hatta çileklisi bile olması lazım
Chia yi 1,5 yemek kasigi 1 cay bardagi sütlen aksam buzdolabina birakip islatildiktan sonra sabaha kadar sisiyo biraz pudding gibi oluyo.....ister o sekilde yiyebilirsin ister biraz daha sütlen sivilastirip müsli halinde yiyebilirsin icine badem yulaf ilave edip..protein tozuda ayri bir lezzet katiyo...
Canım valla bugün düzenli olarak kahve aldığım Kahvecide gördüm chai tohumu diye hatta kendi kendime bu acaba neye yarar diye düşündüm ama girip sormadım açıkcası

sanırım senin dediğin chai de o

Bu kadar faydalı birşeyse bende ilk fırsatta alayım bari
Kızlar kusura bakmayın sizi de merak ettirdim dün duş aldım yine ve resmen bir tutam saç döküldü taradıkça dökülüyor artık en son taramayı bırakıp tepeden bağladım ve 10 cm kadar kestim hem kestim hem ağladım ne var bunda birçok insanın saçı ddökülüyor diye düşünebilirsiniz ama kızlar benimki öyle böyle değil evin her yerinden benim saçlarım çıkıyor ramazan da ciddiye ye gitmiştim bütün değer ler normal çıkmıştı adam vitamin ve şampuan verdi bugün başka Dr a gittim saç ve Kaş dökülmesi sebebin seboroik dermatit dedi eve Kaş aramda kırmızı beyaz döküntüler görüyordum tiroid büyük etken dedi şimdi tahlil sonucunu bekliyorum inşallah düzelir kızlar ha birde dün jilet i aldım elime kaşımın kuyruk kısımlarının uçlarını jiletledim çıksın diye iyi ki o ruh hali ile bütün kaşı kazımamışım :)
Aman yine şükür başka dert değilmiş

RAbbim ailendeki huzuru bozmasın gerisi hep düzene girebilecek şeyler güzelim

üzme sen tatlı canını
Bravo cecom

azmine hayran oldum birkez daha.
valla bu kadar koşturmacada görmedim.
Allah kolaylık versin sana.
büyük kuzuyuda öperim azminden dolayı
Valla bugün hesapta evde oturacaktım yok anam bana rahat vermiyorlar

Allahın izniyle yarın evdeyim hatta Anneme bile peşin peşin dedim yarın kimse beni beklemesin hem az temizlik yapacağım akşam KV ve eşimin halası gelecek diye ( bugün geleceklerdi de kuzenin bursaya bir geceliğine gitmesi gerekiyormuş o yüzden yarına kaldı ) hemde az dinleneyim dedim
Sorma canım dün bende kızıma hayran kaldım ki pasta için ölür :) bu sabahta diyor ki bana Anneciğim yaa 30 ağustos kardeşimin doğum günü ya bizde pazartesi kutlayacağız ya işte pasta alırsak bir kereliğine ikimizde birer dilim yermiyiz aklımda kaldı dünki pasta dedi hatta dünki gibi frambuazlı olsun olurmu dedi :) ay valla içim gitti o an çocukcağız sırf bozmamak beni yanlız bırakmamak için yemedi ama bütün gece aklı onda kalmış

kıyamadım bende tamam o gece yersin dedim

o da ille sen yersen yerim diyor artık ona çaktırmadan yedim ayağına yatacağım mecbur :)
Sorma fatoşum kendime nazar deydirdim dün bugün öğlende az da olsa çozuttum ama şükür çabuk toparlandım ve Allahın izniyle daha güzel olacak herşey

Ümitsizliğe kapılmadan devam ediyorum
Bende almak istiyorum ama hakikisini bulmak lazım.malum hep kandırmaca bunlar.nerden aldın canım.
Canım ben çörek otu yağını direk eczaneden aldım 5 liraya

en azından sahte olma ihtimali sıfır o zaman
Güzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı
Çok çok güzel bir kesim olmuş canım bayıldım

herşeyde bir hayır var demiyorlar boşuna
Kızlar moralim çok şükür biraz daha yerine geldi sağ olsun annem kızıma baktı bende biraz dolaştım vakit geçirdim dostumla tel de konuştuk hatta bi elbise aldım eczaneci şampuanı getirtti kadınlar böyle işte ufacık şeylerden mutlu olur
saçım için söylediklerinize se teşekkür ederim çok zor uzamıştı zaten toplam 12 cm gitmiş oldu neyse dökülmesinde uzar önemli değil birde kaşım için hintyyağı önerdi eczacı badem yağı ile birlikte kullan dedi sonuçları yazarım
bunu arada anneme gelince çok acıkmıştım ve et yerine yumurta yedim ama sağ olsun Annem akşama tavuk yapıyo benim için anne işte yaaa budur
Allah Anneciğinden razı olsun

bak ne güzel az da olsa deşarj olabilmişsin

inşallah bundan sonra saçın olsun herşey olsun çok daha güzel olacak