Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin canlar..sizleri cok özlüyorum..aceba listeden cikmaklan hatami yaptim erkenmi davrandim diyorum.. listeden cikinca sanki sizden ayrilmus gibi devre disi kalmis gibi hissediyorum..acikcasi listede oldugum günleri ariyorum...

oh oh afiyet olsun benim en sevdiğim gün meyve günü etten nefret ediyorum çünkü katı meyve sıkacağın varsa şeftali armut erik falan sık iç kız sulandır azıcık ama ben yarın çoşucam menünü ne zaman istersen yapalım olurmu istediğin zaman yaz bana ben bile heyecanlandım valla bakalım toplamda kaç kilo vereceksin

Günaydin canlar..sizleri cok özlüyorum..aceba listeden cikmaklan hatami yaptim erkenmi davrandim diyorum.. listeden cikinca sanki sizden ayrilmus gibi devre disi kalmis gibi hissediyorum..acikcasi listede oldugum günleri ariyorum...
gülhaaaannnn tekrar gel bence bende çok özlüyorum seni böyle olmuyo canım arkadaşım

Gülsah canim etten tiksindiysen chia yi severmisin bilmiyorum ama onu aksamdan süte karistirip sabah 1-2 kasik protein tozuylan yiyebilirsin ..daha doyurucu olmasini istiyorsan icine 3-4 kasik yulaf ilave edip kahvaltini yapabilirsin..cokta lezzetli oluyo..hem tatli krizinede iyi geliyo..protein tozu tatli oldugundan..bende cikolatali olandan var...

çok iyi fikir canım hemde kakolu varsa çok daha iyi çünkü ben sütü sade içemiyorum ben bi araştırıyım türkiyede varmı acaba çok teşekkür ederim arkadaşım

canım sen zaten hep aramızdasın
listeye geri dönmek istiyorsan kuralları tam bilmiyorum ama gelebiliyorsan da gel bence

gülhancım chai nasıl bişey nasıl tüketiliyo ben onu hiç bilmiyorum tadı falan nasılki acaba

canım sen zaten hep aramızdasın
listeye geri dönmek istiyorsan kuralları tam bilmiyorum ama gelebiliyorsan da gel bence
bugün tartildim 57 kilo olmusum 55 kiloya 2 kilo kalmis..en son hedefimde 55 kiloydu..olurmu bilmiyorum 2 kilo icin ayrica umarim yagdan kilo veriyorumdur ama bu sefer yüzümden gitmedi sanki...yüzümden vermeyerek 55 kilo olursam süper olacak...

gülhancım chai nasıl bişey nasıl tüketiliyo ben onu hiç bilmiyorum tadı falan nasılki acaba
Chia yi 1,5 yemek kasigi 1 cay bardagi sütlen aksam buzdolabina birakip islatildiktan sonra sabaha kadar sisiyo biraz pudding gibi oluyo.....ister o sekilde yiyebilirsin ister biraz daha sütlen sivilastirip müsli halinde yiyebilirsin icine badem yulaf ilave edip..protein tozuda ayri bir lezzet katiyo...

denicem mutlaka arkadaşım çok sağol bitanesin sen

Kızlar kusura bakmayın sizi de merak ettirdim dün duş aldım yine ve resmen bir tutam saç döküldü taradıkça dökülüyor artık en son taramayı bırakıp tepeden bağladım ve 10 cm kadar kestim hem kestim hem ağladım ne var bunda birçok insanın saçı ddökülüyor diye düşünebilirsiniz ama kızlar benimki öyle böyle değil evin her yerinden benim saçlarım çıkıyor ramazan da ciddiye ye gitmiştim bütün değer ler normal çıkmıştı adam vitamin ve şampuan verdi bugün başka Dr a gittim saç ve Kaş dökülmesi sebebin seboroik dermatit dedi eve Kaş aramda kırmızı beyaz döküntüler görüyordum tiroid büyük etken dedi şimdi tahlil sonucunu bekliyorum inşallah düzelir kızlar ha birde dün jilet i aldım elime kaşımın kuyruk kısımlarının uçlarını jiletledim çıksın diye iyi ki o ruh hali ile bütün kaşı kazımamışım :)

bende şimdi araştırıyodum bu baya yararlı bişeymiş canım iyiki söyledin bana
Rica ederim canim ..bana cok iyi geldi kaslarada cok faydasi varmis....biraz pahali ..ama et yerine bence cok güzel bir alternatif..burda 200 grami 5 euro kadar...pakette almistim ..umarim orda pek pahali deyildir..ama türkiyede et de cok pahali

cok üzüldüm adina canim..insallah cabuk toparlarsin...ama bukadar sac dökülmesi varsa bence diyet falan yapma....saglikli beslen...ben o sekildede güzel kilo veriyorum ...karbonhidrattan uzak duruyorum hatta ekmegi tamamen cikardim simdilik menülerimden..ekmek yerine ceviz badem yulaf keten tohumu yumurta yogurt labne peynir tüketiyorum..önceden ekmeksiz yapamam diyordum ama yapabiliyormusum...biraz karatayimsi beslenmeye basladim artik..

canım bu aşırı dökülme tiroidten oluyo mesela değerlerin normal çıksa bile sen bişeye stres yapınca saçın kaşın dökülüyo benimde şuan çok aşırı eskiden toka saçıma yetmezdi şimdi 3 kere doluyorum kaşlarına bence badem yağı sür saf argan yağı al hem saçına hem kaşına iyi gelir bide ben sarımsaklı şampuan alıcam yada duydunmu bilmiyorum ama at kuyruğu şampuan var eda taşpınarın o da iyi geliyo diyolar deneyelim bakalım
bi arkadaşımda kırkkilit otunu kaynatıp en son banyoda saçını onunla akıtıyodu çok işe yaradığını kendi gözlerimle gördüm
sen şimdi bugün kuaföre git güzelce saçını kestir sonra aktara git danış bi kaç yağ karışımı al ama hemen sonuç bekleme sabırla uygula eminim etkisini göreceksin yada benim dediklerimi dene canım arkadaşım
ama valla dün gece 3 e kadar bekledim seni kızzzz çok korktum nese şimdi rahatladım merak etme pozitif düşün düzelecek ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…