Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eeee kızlar cumadan sonra isveçmi yapıyorsunuz yoksa sıvı mı
Benim cumaya gitiyor isveç ama siz yaparsanız bir hafta da sizlere eşlik ederim hepbirlikte yapınca daha bir zevkli oluyor

maşallah canım menü güzel

kapanış olmamış ama yinede dengelemişin gibi

canım ekmek ve çorba olayına dikkat et. menemen yumurtalımıydı. güzel menü

maşallah canım süpersin. küçük hanımada maşallah

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

kızlar bunun anlamı nedir? ben biraz geri kaldım bu konularda. geçememiş olmamız bizi nasıl etkiliyor

YOk canım etkilemiyor ama bu kibarca kendinize gelin hadiyin daha güzel kilo verin gazıı gibi oluyor
Takımın dönem içindeki performansının belgesi gibi farz et
İNşallah bir sonraki çok daha güzel olur

Hayırlı uğurlu olsun umarım herşey gönlünüzce olurve 2li rakamlarada inersiniz ( tabi bende şuanda 103.7 kgyum ama inşallah bayrama kadar 2li rakamlarıda görürüm )
Kendi adıma nasip davetin için çok teşekkür ediyorum Maşallah konsumatrist gibi topik topik gezdiğimden bir yere daha yazmaya niyetlenemiyorum ama arada bakar sizlerede seve seve destek olurum

ben bilmem ben seni takip etcem artık farklı şeyler öğreniyorum ben senden

veeeeeeeeee 69 u 2,5 yıl sonra gördüüüüüm 5te5 sayesinde kavuştuuuuum :))))))))))))))

bu gün uçuyorum uçuyoruuumm.....
maşallah kız sana gel haftaya sıvı diyeti yapalım bak bu arada ben bu 5 te 5 i yaklaşık 3 ay falan yaptım bi zararı yok zaten tatilden önce 55.5 i de öyle gördüm 12 kilo verdim ideal kilona inene kadar 5 te 5 yapabilirsin ben sana farklı menü seçenekleride oluştururum bu diyete devam edicem dersen sevdiğin şeyleri söylersin bana her cuma yada haftasonu sana menü yaparız hem sıkılmazsın aynı şeyleri yememiş olursun hem menün belli olunca kaçamak yapmazsın alışverişinide ona göre yaparsın amaaaaaannnn ne konuştum hooooppp sustum noktaaaa

Allah razı olsun kız senden sayende olmaz bu iş dediğim noktadan döndüm... tam 7 gün hem az ye hem spor 71,5 in altına inemeyen ben için bu bir şoook oldu..... Haftayada 5te5i yapayım.... sonraki hafta sıvı diyeti yapayım olur mu sana katılırım.......... sen ne dersen yaparım been :))) menü fikri ayrıca süper olur yaaa bak her şey böyle ne güzel oldu yaa..

bu gün meyve günüm daha 5 gün bile olmadı yahuuu :))) meyveler bana yaşpasta gibi geldi valla süper :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…