- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
Kızlar sinirlerim çok bozuk oturdum saçlarımı kestim sinirimden ilk defa böylebir şey yaptım
banum çok et var dimi isveç diyetindeEeee kızlar cumadan sonra isveçmi yapıyorsunuz yoksa sıvı mı
Benim cumaya gitiyor isveç ama siz yaparsanız bir hafta da sizlere eşlik ederimhepbirlikte yapınca daha bir zevkli oluyor
banum çok et var dimi isveç diyetinde
maşallah canım menü güzelİyi akşamlar hepinize bugünkü menumu paylaşayim
Sabah
Hazır probiyotik yoğurt ve azıcık kahvaltılık gevrek zaten beraber satılıyor
1 tane elma
Ara
3 tane form mısır patlağı
Öğlen
Yarım porsiyon tavuk sis
Salata
1 yk pilav
Ara
Turk kahvesi
Akşam
1 kase salata
2 yk yoğurtla beraber 1 adet közlenmiş patlıcan
Bir de yeşil çay içerim yatmadan malum regl oldum odemim gitsin de tartıda iyi bir sonuc goreyim
Ayrıca bugün doğum günü kutlaması vardı ama pastanın tadına bile bakmadim
afiyet olsun güzel menü canımKızlar bugünkü menüm
Sabah
Domates salatalık
Ara
1 havuç
Öğlen
Şehriyesiz domates çorbası 2 kase
Ara
2 salatalık 1 havuç suyu
Aksam
2 yemek kaşığı ıspanak
1 küçük biber dolması
sağol canımÇok geçmiş olsun iyileşir inş bikac güne
kızlar bunun anlamı nedir? ben biraz geri kaldım bu konularda. geçememiş olmamız bizi nasıl etkiliyorMerhaba 8. takımcım,
410-427 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-33#post-42324326
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
kapanış olmamış ama yinede dengelemişin gibiiyi akşamlar herkeseee
bugünkü menüm
sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz kahve
öğle:
6 nugget(yağsız)
bol salata
akşam:
yarım kase rus salatası
şekersiz çay
geç uyanınca akşam yemeği yemedim aslında :)
canım ekmek ve çorba olayına dikkat et. menemen yumurtalımıydı. güzel menüSelam kizlar.bugunlerde sadece menumu paylasmak icin girebiliyorum ama olsun yine de kopmak istemiyorum.normal duzenime pazartesi gecmis olacagim insallah.bugun yediklerim:
Sabah:2 dilim peynir, melemen ve 1 dilim ekmek
oglen: 1 kase corba, 5 kasik taze fasulye ve 1 dilum ekmek
ara: kazandibi
aksam: az mantar sote
ne oldu kızKızlar sinirlerim çok bozuk oturdum saçlarımı kestim sinirimden ilk defa böylebir şey yaptım
maşallah canım süpersin. küçük hanımada maşallahSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğlen bir attım kendimi sokağa gece 23:30da eve geldikAyağı yanmış kedi gibi gezip durdum
Kızın okul kaydını hallettim sonrada arkadaşla AVMye gittik onun oğluna spor ayakkabısı ve spor çanatası almak içinBirlikte hatta birde yemek yedik hepbirlikte ( tabi ben az İsveçin dışına çıkmış oldum az da olsa soyalı tavuk, salata ve safranlı erişte yiyince dengelemek içinde akşam yemeği yemedim ki zaten hiç acıkmadım Allahtan )
Onu evine bıraktıktan sonrada eşimin halasıyla buluşup 3 tane yapı marketi gezdik akşam 18:30a kadar
Halamızı bıraktan sonrada eşimi almak için tamirci arkadaşına uğradık ( oraya geleceğim dedi hatta oradada şekersiz bir çay içip onuda alıp eve döndük )
Hemen duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonrada kızkardeşime geçtik veeeee Bombayı patlatıyorumDoğumgünü münasebetiyle ikram edilen Frambuazlı Pastanın tadına dahi bakmadık büyük kızımla
Kızımlada kendimlede gurur duydum üstelik hiç canımızda istemedi
Bol bol şekersiz çayla kendimi tıkadım tabi okadar koşturmacadan sonra eve geldiğimde de anında kendimi yatağa attımtek sıkıntı dün gezerken tuvalete çok sık gitmiyeyim diye doğru dürüst su içmedim ve şu an kabızlığım var neyse bugün bol bol su içerek telafi ederim nasılsa
Tartıda cumanın sonucunu gördüm doğal olarak ama inanıyorum cumaya güzel bir eksi göreceğime
kızlar bunun anlamı nedir? ben biraz geri kaldım bu konularda. geçememiş olmamız bizi nasıl etkiliyor
Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.
Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/
Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum
Kiz daha yeni denedim bunu
maşallah kız sana gel haftaya sıvı diyeti yapalım bak bu arada ben bu 5 te 5 i yaklaşık 3 ay falan yaptım bi zararı yok zaten tatilden önce 55.5 i de öyle gördüm 12 kilo verdim ideal kilona inene kadar 5 te 5 yapabilirsin ben sana farklı menü seçenekleride oluştururum bu diyete devam edicem dersen sevdiğin şeyleri söylersin bana her cuma yada haftasonu sana menü yaparız hem sıkılmazsın aynı şeyleri yememiş olursun hem menün belli olunca kaçamak yapmazsın alışverişinide ona göre yaparsın amaaaaaannnn ne konuştum hooooppp sustum noktaaaaben bilmem ben seni takip etcem artık farklı şeyler öğreniyorum ben senden
veeeeeeeeee 69 u 2,5 yıl sonra gördüüüüüm 5te5 sayesinde kavuştuuuuum :))))))))))))))
bu gün uçuyorum uçuyoruuumm.....
yok canim, ben yumurta yemiyorum ne yazik kicanım ekmek ve çorba olayına dikkat et. menemen yumurtalımıydı. güzel menü
maşallah kız sana gel haftaya sıvı diyeti yapalım bak bu arada ben bu 5 te 5 i yaklaşık 3 ay falan yaptım bi zararı yok zaten tatilden önce 55.5 i de öyle gördüm 12 kilo verdim ideal kilona inene kadar 5 te 5 yapabilirsin ben sana farklı menü seçenekleride oluştururum bu diyete devam edicem dersen sevdiğin şeyleri söylersin bana her cuma yada haftasonu sana menü yaparız hem sıkılmazsın aynı şeyleri yememiş olursun hem menün belli olunca kaçamak yapmazsın alışverişinide ona göre yaparsın amaaaaaannnn ne konuştum hooooppp sustum noktaaaa
tebrikler arkadaşım inşallah daha güzel rakamlarıda görürsünben bilmem ben seni takip etcem artık farklı şeyler öğreniyorum ben senden
veeeeeeeeee 69 u 2,5 yıl sonra gördüüüüüm 5te5 sayesinde kavuştuuuuum :))))))))))))))
bu gün uçuyorum uçuyoruuumm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?