• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Biscotti'ye bayılırım.Bademli kullanamasak da kıtırlığıyla kahve yanına çok yakışacak ve uzun süre bayatlamadan saklanabilecek bir biscotti oldu.Bu malzemeyle yaptığınızda çok miktarda bisküviniz oluyor.

Kaç dilime ayırdığınıza göre adete düşen kepeği düşünerek tüketin ki günlük miktarı aşmayın.Benim kalıplarımla 36 adet çıktı.Bu da 1 kaşık kepekten 6 adet bisküvim oldu demektir:))

MALZEMELER:
-1 yumurta+1 yumurta akı
-1/2 çay bardağı yağsız süt
-6 yk yulaf kepeği
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yk goji berry
-1/2 paket kabartma tozu
-6-7 damla vanilya aroması
-4-5 damla tereyağ aroması(yoksa şart değil ama çok yakışıyor)

Yumurta tatlandırıcı ile çırpılır.Süt eklenerek karıştırılır.Kepek ve kabartma tozu ilave edilir.Aromalar da eklenerek kalıplara paylaştırılır.
Fırında ilk 15 dk 150 derecede daha sonra 180 dereceye yükseltilerek 15dk daha pişirilir.
Soğuduktan sonra ince dilimler halinde kesilerek yağlı kağıt üzerine dizilir.Fırında 100 derecede iyice kıtırlaşana dek kurumaya bırakılır.
kızlarrrr tarif buldummmmm şahane bişey hep kahvenin yanına bişey arıyodum bunu denicem haftasonu:KK200:

Biscotti'ye bayılırım.Bademli kullanamasak da kıtırlığıyla kahve yanına çok yakışacak ve uzun süre bayatlamadan saklanabilecek bir biscotti oldu.Bu malzemeyle yaptığınızda çok miktarda bisküviniz oluyor.

Kaç dilime ayırdığınıza göre adete düşen kepeği düşünerek tüketin ki günlük miktarı aşmayın.Benim kalıplarımla 36 adet çıktı.Bu da 1 kaşık kepekten 6 adet bisküvim oldu demektir:))

MALZEMELER:
-1 yumurta+1 yumurta akı
-6 yk yulaf kepeği
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yk goji berry
-1/2 paket kabartma tozu

Yumurta tatlandırıcı ile çırpılır.Süt eklenerek karıştırılır.Kepek ve kabartma tozu ilave edilir.Aromalar da eklenerek kalıplara paylaştırılır.
Fırında ilk 15 dk 150 derecede daha sonra 180 dereceye yükseltilerek 15dk daha pişirilir.
Soğuduktan sonra ince dilimler halinde kesilerek yağlı kağıt üzerine dizilir.Fırında 100 derecede iyice kıtırlaşana dek kurumaya bırakılır.
kızlarrrr tarif buldummmmm şahane bişey hep kahvenin yanına bişey arıyodum bunu denicem haftasonu:KK200:
resim varmı canım bende merak ettimde link çalışmadı

resim varmı canım bende merak ettimde link çalışmadı
page.jpg

canım resmi bu benim gözüme çok güzel göründü kuru üzümle de yapabilirsin:KK76:

canım bu aşırı dökülme tiroidten oluyo mesela değerlerin normal çıksa bile sen bişeye stres anlsaçlarımı kaşın dökülüyo benimde şuan çok aşırı eskiden toka saçıma yetmezdi şimdi 3 kere doluyorum kaşlarına bence badem yağı sür saf argnormalağı al hem saçına hem kaşına iyi gelir bide ben sarımsaklı şampuan alıcam yada duydunmu bilmiyorum ama at kuyruğu şampuan var eda taşpınarın o da iyi geliyo diyolar deneyelim bakalım
bi arkadaşımda kırkkilit otunu kaynatıp en son banyoda saçını onunla akıtıyodu çok işe yaradığını kendi gözlerimle gördüm
sen şimdi bugün kuaföre git güzelce saçını kestir sonra aktara git danış bi kaç yağ karışımı al ama hemen sonuç bekleme sabırla uygula eminim etkisini göreceksin yada benim dediklerimi dene canım arkadaşım :KK60:
ama valla dün gece 3 e kadar bekledim seni kızzzz çok korktum :KK61:nese şimdi rahatladım merak etme pozitif düşün düzelecek ben inanıyorum:KK19:

cok üzüldüm adina canim..insallah cabuk toparlarsin...ama bukadar sac dökülmesi varsa bence diyet falan yapma....saglikli beslen...ben o sekildede güzel kilo veriyorum ...karbonhidrattan uzak duruyorum hatta ekmegi tamamen cikardim simdilik menülerimden..ekmek yerine ceviz badem yulaf keten tohumu yumurta yogurt labne peynir tüketiyorum..önceden ekmeksiz yapamam diyordum ama yapabiliyormusum...biraz karatayimsi beslenmeye basladim artik..

Kızlar Allah razı olsun sizden şimdi çıktım hastaneden bi yerde oturup kahve içicem somrada saçlarımı düzelttiricem

ben bu doktorları da anlamıyorum adam dermatit dedi ama daha piyasaya sürülmemiş şampuan yazmış eczacı dedi şimdi doktorlar resmen ilaç firmalarının esiri olmuşlar
gülşahcım dediklerini yapıcam inşallah sende çok haklısın gülhancım doktorda yediklerin dökülme içşn çok önemli dedi
tiroidim normal çıktı çinko verdi 1 kutu yumurtalıkta kist var mı diye baktırdı o da dmlülme yaparmış çok şükür birşey çıkmadı off ne güzel uzatmıştıö saçlarım
Saçlarımı az değil ya çok kestim :(((

Kızlar Allah razı olsun sizden şimdi çıktım hastaneden bi yerde oturup kahve içicem somrada saçlarımı düzelttiricem

ben bu doktorları da anlamıyorum adam dermatit dedi ama daha piyasaya sürülmemiş şampuan yazmış eczacı dedi şimdi doktorlar resmen ilaç firmalarının esiri olmuşlar
gülşahcım dediklerini yapıcam inşallah sende çok haklısın gülhancım doktorda yediklerin dökülme içşn çok önemli dedi
tiroidim normal çıktı çinko verdi 1 kutu yumurtalıkta kist var mı diye baktırdı o da dmlülme yaparmış çok şükür birşey çıkmadı off ne güzel uzatmıştıö saçlarım
Saçlarımı az değil ya çok kestim :KK43:((
Kısa-Küt-Saç-Modelleri.webp
gülşen tatlım böyle kestir saçını sonrada bize foto at çok yakışacak eminim ben hiç üzülme hemencecik uzar arkadaşım:KK60:

S.a arkadaşlar.
neler yapıyosunuz.
gećmişi okumadım henüz.
önce bi selam vereyim dedim.
beşte beş harika gidiyo kızlar.
dün gece baya bi midem kazındı.
tabi alıştım uzun zamandr abur cubur tıkınmaya.abur cubur derken ben asla ćikolata bisküvi tarzı şeyler yemem.
çekirdek zaafım dondurma favorimdir.
neyse çekirdek ve dondurmada yetrince kötü zaten.
Bug7nde geç kalktım biraz.dolapya hazır et döner vard8.nirde pişmiş olarak ızgara tavuk vardı buzlukta.ısıtıp yedim.
Şimdide çayın yanında birkaç hurma yedim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün öğlen bir attım kendimi sokağa gece 23:30da eve geldik :KK53: Ayağı yanmış kedi gibi gezip durdum :KK48:
Kızın okul kaydını hallettim sonrada arkadaşla AVMye gittik onun oğluna spor ayakkabısı ve spor çanatası almak için :KK66: Birlikte hatta birde yemek yedik hepbirlikte ( tabi ben az İsveçin dışına çıkmış oldum az da olsa soyalı tavuk, salata ve safranlı erişte yiyince :oops: dengelemek içinde akşam yemeği yemedim ki zaten hiç acıkmadım Allahtan )
Onu evine bıraktıktan sonrada eşimin halasıyla buluşup 3 tane yapı marketi gezdik akşam 18:30a kadar :KK53:
Halamızı bıraktan sonrada eşimi almak için tamirci arkadaşına uğradık ( oraya geleceğim dedi hatta oradada şekersiz bir çay içip onuda alıp eve döndük )
Hemen duşumu alıp üzerimi değiştirdikten sonrada kızkardeşime geçtik veeeee Bombayı patlatıyorum :21::21::21:Doğumgünü münasebetiyle ikram edilen Frambuazlı Pastanın tadına dahi bakmadık büyük kızımla :21::21::21:

Kızımlada kendimlede gurur duydum üstelik hiç canımızda istemedi :21:
Bol bol şekersiz çayla kendimi tıkadım tabi okadar koşturmacadan sonra eve geldiğimde de anında kendimi yatağa attım :KK66: tek sıkıntı dün gezerken tuvalete çok sık gitmiyeyim diye doğru dürüst su içmedim ve şu an kabızlığım var :KK48: neyse bugün bol bol su içerek telafi ederim nasılsa :KK66:
Tartıda cumanın sonucunu gördüm doğal olarak ama inanıyorum cumaya güzel bir eksi göreceğime :21:
Bravo cecom:KK9:
azmine hayran oldum birkez daha.
valla bu kadar koşturmacada görmedim.
Allah kolaylık versin sana.
büyük kuzuyuda öperim azminden dolayı:KK66:

Tercümesi...
Somon baligindan 9 kat daha fazla omega 3 iceriyor

Sütten 6 kat daha fazla kalzium iceriyor

Ispanaktan 4 kat daha fazla demir iceriyor

Yulafdan 3 kat daha fazla posa iceriyor

Portakaldan 9 kat daha fazla antioxidan iceriyor...
A bende bi programda duydum.ama üstünkörü dinledim ve araştrmak istiyodum.
Sağolasın canım ârkadaşım.
bakalım nerden temin edebilirim.

MALZEMELER:
-1 yumurta+1 yumurta akı
-6 yk yulaf kepeği
-2 yk toz tatlandırıcı
-1 yk goji berry
-1/2 paket kabartma tozu

Gülşahcım bi şey sorucam sana.
gećen yıl bu goji brryden aldım aktardan.
böyle sağlıklı bi atıştrmalık olsun diye.
bi yedimki baya acı.yani biber acısı değilde acımış yani.
seninki nasıldı.gerćek tadımı öyle yoksa.

Gülşahcım bi şey sorucam sana.
gećen yıl bu goji brryden aldım aktardan.
böyle sağlıklı bi atıştrmalık olsun diye.
bi yedimki baya acı.yani biber acısı değilde acımış yani.
seninki nasıldı.gerćek tadımı öyle yoksa.
benim aldığımın tadı çok güzel canım mayhoş çok güzel acaba senin mi hoşuna gitmedio_O

[kuaförüH]1615881[/ATTACH]
gülşen tatlım böyle kestir saçını sonrada bize foto at çok yakışacak eminim ben hiç üzülme hemencecik uzar arkadaşım:KK60:

Güzelmiş canım ana bu kadar kısaya gerek kalmadı kuaförüm gayet başarılı kesmişsin dedi 2cm düzeltme yaptı :D

Eklentiler

• 20150826_154941.webp
    20150826_154941.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 62
Back
X