Merhaba burukcay...Takıma hoşgeldin
Menü fena görünmüyor ama çayları ve kahveleri artık şekersiz içmeni öneririm.
Gör bak alışınca şekerli çay mideni bulandıracak ve tadını alamayacaksın
kızlar ben çıkıyorum çok yoğun bir gündü ya
bugünde kaçırdım ya banuuu yetiş bana kız
ne yedim bi bilsen yuh dersin
Evet diyetisyene gitme fikri çok güzel olur.
Hem seni motive eder ,hem kalıcı kilo vermeni sağlar,hem de sağlıklı beslenmeyi öğretir..
Gidince nasıl geçtiğini bize de yaz olur mu
Benim de okul icin erken kalktigim gunler zorluyo ya halsizlik oluyo cidden :) Allah kolaylik versin canim ya hepimize kpss de ne yapmak istiyosun:)
Merhaba kızlar...Koşuşturmacalı bir haftasonunun ardından herkese hayırlı ve güzel bir hafta diliyorum.
Dünkü menümü yazayım :
sabah10)
-2 dilim ekmek
-1 y.k lor peyniri
-1 fincan kahve (şekersiz)
ara12)
-çikolatalı müsli bar (102 kcal)
öğlen14.)
-1 portakal
akşam(18.00)
-3 dilim lorlu börek (fırında hazırlandı)
-1 bardak didi
Böreği fazla kaçırdığım için sabaha kadar rahatsızlığını yaşadım.
Su : 1.4 lt
spor : gezme şeklinde yürüyüş 30 dk
iyi akşamlar şekerler
dün gece döndük,bugünde kursum vardı ancak gelebildim.çok yorulmuşum daha kendime gelemedim
yarında babam fıtık ameliyatı olacak hastanede olucam .bir kaç gün daha yoğunum.
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler
güzel sohbetler edilmiş,kaynaşılmış çok hoşuma gittiinşallah takımımız toparlanacak ve çok güzel kilolar vericez
canım ziraat mühendisliğini bitireceğim inşallah mesleğe adım atmak lazım
iyi akşamlar şekerler
dün gece döndük,bugünde kursum vardı ancak gelebildim.çok yorulmuşum daha kendime gelemedim
yarında babam fıtık ameliyatı olacak hastanede olucam .bir kaç gün daha yoğunum.
güzel sohbetler edilmiş,kaynaşılmış çok hoşuma gittiinşallah takımımız toparlanacak ve çok güzel kilolar vericez
Selam kızlarrrrrr ben tekrar geldim
Anam hala vitrinden çıkanları bir türlü yerleştirmeyi bitiremedim
Hesapta kullanmadıklarımıda atacaktım ama şu ana kadar sadece 4 tane kulbu kırıp fincan atmayı başardımKızım nasıl benle dalga geçiyor Allahtan ayıklayacağım dedin diye
Allah razı olsun o olmasaydı hiç bu kadar bile ilerleyemezdim
Bütün eşyaları tek tek elde yıkayıp kurulayıp öyle yerleştiriyorummakineye dizmek zor geldi yeni gelin çeyizi gibi tek tek büyük bir zevkle yapıyorum yorgunluğa rağmen
Birazdan eşim gelirde birazda o yardım eder bu gece bitiririm inşallahzaten tülüde yıkadım onun gelip asmasını bekliyor
Akşamlık yemekte yapmadım dahatembel işi birşeyler uyduracağım artık
Canım üzülme bak daha erken sayılırbu saatten sonra bol bol su iç hatta yatana kadar iki fincan yeşil çay tüket eminim yarın bile artı görmezsin ki ben eminim sen bu hafta eksi bildirim yapacaksın
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece yine hiç uyuyamadım :26:
Yine başladı benim uykusuz gecelersinir oldum
Düzenim bozulduğu an toparlanamıyorum nedense :26:
Uyandığımdan beride doğal olarak sersem gibiyim
Aslında eşimi işe gönderdikten sonra tekrar bir iki saatte olsa yatıp uyurum diye düşünüyordum ama maşallah benim küçük kuzu eşime hadi dediğim anda hissediyormuş gibi gözünü açıp anne bana süt versene birde çizgi film aç diye fırlayıveriyor
Tabi benim uyku hayal oldu
iyi akşamlar şekerler
anım ağzından bal damlıyor ya sağol valla moral oldu
haftasonu misafirim vardı kurabiye yapmıştım evde olunca canım istiyor yiyorum bugün işe getirdim arkadaşlara yesin diye
yoksa dayanamıyorum ya cumaya göre 200 gr artıdayım
anım ağzından bal damlıyor ya sağol valla moral oldu
haftasonu misafirim vardı kurabiye yapmıştım evde olunca canım istiyor yiyorum bugün işe getirdim arkadaşlara yesin diye
yoksa dayanamıyorum ya cumaya göre 200 gr artıdayım
canım öğle uykusuna yatmıyormu sen de o uyuyunca uyursun
Cnm daha önünde zamanın var 200 gr hemen gider azcık dikkatle altına bile düşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?