Kizlar ya benim bazen moral motivasyonum cok dusuyo size de oyle oluyo mu bilmiyorum gerci bu sanirim coook uzun suredir en ufak bi kacamak yapmamis olmamdan kaynaklaniyo yani tatli acisindan. Masallah diyelim ama cok asiri canim cekmeye basladi mesela bizim yemekhanede gun asiri tatli cikiyo herkes aliyo yiyo masada karsimda baya istahli sonra eve geliyorum yine tatlilar cikolatalar yeniyo boyle butuuun gun kedinin cigere baktigi gibiyim yani bazen diyorum ya sanki kilo versen nolcak kimsenin salladigi mi var ye gitsin zaten o guzel fizikli kizlar dogustan oyle sen hic bi zaman onlar gibi olamayacaksin ne zorluyosun kendini diyorum:)
Canım 200 gr nedir ki eminim sen cuma daha aşağısınıda göreceksin
Bende evde olunca dayanamıyorum o yüzden hiç yapmıyorumyoksa çok daha fazlasını artı olarak görürdüm
İyi yapmışsın şirkete götürmekleen azından daha haftanın başı ve daha fazla zarar görmemiş olursun
YOk canım yaa benim kız hacı yatmaz gibibitmek bilmeyen bir enerjisi var sabahtan akşama kadar
Büyük kızım sabahcı olduğu için her gün okuldan gelince iki saat uyur ama ufaklık ne kadar yorulursa yorulsun asla uyumuyorancak ben bir şey olunca fırça atarsam ağlarken uyuya kalır onuda her gün yapamayacağıma göre oturuyoruz ana kız
Son senen mi ya ne guzeel darisi basimiza insallah biz daha yolun basindayiz:)) hayirlisiyla istedigine de ulasirsin umarim :)
Merhaba ukalasey...
Takıma hoşgeldin
Menü güzel görünüyor.Akşam veya öğlen bir kaç kaşık yoğurt olsaydı tam süper olurdu..
Hmm canim oncelikle su biraz az olmus. Kahvalti ve ara ogunler guzel olmus ama 3 borek bak sana da sıkıntı vermis sabahtan guzel gelip aksami golgeleme boyle bence:)
İyi aksamlar kizlar menumu paylasayim:)
Kahvalti(7.00): 1 dilim cavdar ekmegi, peynir zeytin yesillik
Ara(10.00):1 ceviz, 4 badem.
Ogle(12.30): 2 3 kasik corba, yogurtlu kereviz salatasi.
Ara(16.00): bi dilim elma, 1 diyet biskuvi.
Aksam(17.30): 1 kasik eriste, 2 kasik fasulye.
Bi yarim saat sonra ayran aysberg ve aziciiik cig kofte yemeyi planliyorum o yuzden aksami cok az yedim bu kadaar :)
Spor yapmadim ama okula git gel yuruyus tempolu 30 dk eder
Hosbulduuk umarim deneme surecini de atlatirim :)) haklisin ya ben daha biraz yeniyim ama bi onceki mesajda da yazdim gunluk tatli alimimi okursan cidden kendimi cok kisiyorum( bi iki haftaya kalmaz cayi da keserim napalim
Sabah
Tost ekmeğiyle tost
Öğle
Yarım puaça
Yarım portakal
Ara
Cips
Akşam
Muz ve elma
iyi akşamlar şekerler
dün gece döndük,bugünde kursum vardı ancak gelebildim.çok yorulmuşum daha kendime gelemedim
yarında babam fıtık ameliyatı olacak hastanede olucam .bir kaç gün daha yoğunum.
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler
güzel sohbetler edilmiş,kaynaşılmış çok hoşuma gittiinşallah takımımız toparlanacak ve çok güzel kilolar vericez
börek hariç çook güzel bir menü olmuş bence börek 3 dilim yerine 1 dilim olsaydı daha güzel olurdu ama onun dışında güzel öğle yemeği neden yemedin ?
Kizlar ya benim bazen moral motivasyonum cok dusuyo size de oyle oluyo mu bilmiyorum gerci bu sanirim coook uzun suredir en ufak bi kacamak yapmamis olmamdan kaynaklaniyo yani tatli acisindan. Masallah diyelim ama cok asiri canim cekmeye basladi mesela bizim yemekhanede gun asiri tatli cikiyo herkes aliyo yiyo masada karsimda baya istahli sonra eve geliyorum yine tatlilar cikolatalar yeniyo boyle butuuun gun kedinin cigere baktigi gibiyim yani bazen diyorum ya sanki kilo versen nolcak kimsenin salladigi mi var ye gitsin zaten o guzel fizikli kizlar dogustan oyle sen hic bi zaman onlar gibi olamayacaksin ne zorluyosun kendini diyorum:)
çok geçmiş olsun kaptan...
bu koşuşturmaca da biraz da yediklerine dikkat edersen kilo vermen kaçınılmaz olacaktır
haftasonları kahvaltı geç yapılıyor genelde.O yüzden öğlen yemeğine gerek kalmıyor
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Dün gece yine hiç uyuyamadım :26:
Yine başladı benim uykusuz gecelersinir oldum
Düzenim bozulduğu an toparlanamıyorum nedense :26:
Uyandığımdan beride doğal olarak sersem gibiyim
Aslında eşimi işe gönderdikten sonra tekrar bir iki saatte olsa yatıp uyurum diye düşünüyordum ama maşallah benim küçük kuzu eşime hadi dediğim anda hissediyormuş gibi gözünü açıp anne bana süt versene birde çizgi film aç diye fırlayıveriyor
Tabi benim uyku hayal oldu
anım ağzından bal damlıyor ya sağol valla moral oldu
haftasonu misafirim vardı kurabiye yapmıştım evde olunca canım istiyor yiyorum bugün işe getirdim arkadaşlara yesin diye
yoksa dayanamıyorum ya cumaya göre 200 gr artıdayım
dünkü menüm
sabah:1 dilim kızarmış çavdar ekmeği, acı sos
öğle:ekmek arası balık kutu kola
akşam:1 kase çorba,biraz patates yemeği 2 lokma ekmek
ara:2 kurabiye :18::18::18:
spor:120 dak. yürüyüş , 200 ip atlama 10 dak mekik
su:2 litre su
kendime hedef koydum 1 nisand 59 kilo olacağım kızlar inşallah mayısın 9-10 arkadaşımın düğününü var o zamana kadar 55 olsam keşke
abiye alacağım zayıf olunca herşey olur üstüme ya hayal mucize gibi umarım olur hayal kırıklığına uğramam
Cok haklisin tatli gorup de yiyememek redmen iskenceama soyle bisey de var sen yediklerinden ne kadar kisarsan ne kadar az besinle beslenmeye zorlarsan kendini bi sire sonra vucut buna alisicak daha fazla bisey yediginde hoop geri alicaksin o kilolari sen mesela 3 ay boyunca cikolata yemedin diyelim 3 ay sonra tamam 55e dustum diyip yediginde vucut direk onu depolicak cunku uzun suredir almiyo ya depo yapicak o da bildin direk kalcana gobegine bacaklarina yag olarak gidicek o yuzden haftada bire icin el vermiyosa iki haftada bir azicik d aolsa istediginden ye mesela ben o kadar yiyodum ki eskiden simdi iki haftada bir cikolata filan yiyince azicik yiyorum yetiyo midem almiyo veya mesela o gun o kaloriyi aldigin oranda fazla egzersiz yap yakmak icin veya yediklerini kis 200 kalorilik bi gofret yeiysen o gun normal besinlerinden 200 kalori az al umarim sciklayici olmustur ben bundan once bi forumu takip ediyodumda baya irdelemislerdi uzun oldu biraz kusura bakma :)) sinavlar nasi gidiyo bu aradaa
dün internetimde problem vardı kızlar dün menümü giremedim şimdi yazayım dedim
sabah : 1 peynirli tost
ara :yok
öğle : domates çorbası, tavuk , cacık
ara : 2 bardak çay
akşam : salata , pilav , mantar sote
ara: 2 bardak çay
Ahh ahh benim oğlan doğduğu gün uykunun kıymetini anladım..
2 sene olacak ve ben deliksiz uykuya,uyuyup dinç bir şekilde uyanmaya o kadar hasretim ki
inşallah canım ya üzgünüm valla dün 2 saat yürümeme rağmen eritemedim yediklerimi düşün artık
Eveeet herkese cevap yazdım,şimdi gelelim benim dünkü menüme :))
sabah : 08.30
-1 kaşarlı tost
ara : yok
öğlen : 12.00
-1 kaşarlı tost (sabahtan kalan)
-1 kase çorba
ara :15.00
- 1 muz
akşam : 18.00
-1 porsiyon kuru fasülye
-1 kaşık pilav
-1 kase salata
su : 2 lt
spor : yok
y.çay : 2 kupa
Sabah
2 elma
Öğle
Dondurma
Akşam
1 kase yoğurt
Kızlar birkaç gün böyle yapacağım biliyorum sakıncalı ama 6 lı rakamlara tekrar dönmem lazım
Hedefim cuma gününe kadar 69 kiloya inmek
evet canım haklısın.Bir türlü düzen kuramadım
Kurulur canim dert etme :)
gayet güzel bir gün olmuş..Bol aysbergli çiğköfte de ödül olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?