Kizlar ya benim bazen moral motivasyonum cok dusuyo size de oyle oluyo mu bilmiyorum gerci bu sanirim coook uzun suredir en ufak bi kacamak yapmamis olmamdan kaynaklaniyo yani tatli acisindan. Masallah diyelim ama cok asiri canim cekmeye basladi mesela bizim yemekhanede gun asiri tatli cikiyo herkes aliyo yiyo masada karsimda baya istahli sonra eve geliyorum yine tatlilar cikolatalar yeniyo boyle butuuun gun kedinin cigere baktigi gibiyim yani bazen diyorum ya sanki kilo versen nolcak kimsenin salladigi mi var ye gitsin zaten o guzel fizikli kizlar dogustan oyle sen hic bi zaman onlar gibi olamayacaksin ne zorluyosun kendini diyorum:)
Cok haklisin tatli gorup de yiyememek redmen iskence ama soyle bisey de var sen yediklerinden ne kadar kisarsan ne kadar az besinle beslenmeye zorlarsan kendini bi sire sonra vucut buna alisicak daha fazla bisey yediginde hoop geri alicaksin o kilolari sen mesela 3 ay boyunca cikolata yemedin diyelim 3 ay sonra tamam 55e dustum diyip yediginde vucut direk onu depolicak cunku uzun suredir almiyo ya depo yapicak o da bildin direk kalcana gobegine bacaklarina yag olarak gidicek o yuzden haftada bire icin el vermiyosa iki haftada bir azicik d aolsa istediginden ye mesela ben o kadar yiyodum ki eskiden simdi iki haftada bir cikolata filan yiyince azicik yiyorum yetiyo midem almiyo veya mesela o gun o kaloriyi aldigin oranda fazla egzersiz yap yakmak icin veya yediklerini kis 200 kalorilik bi gofret yeiysen o gun normal besinlerinden 200 kalori az al umarim sciklayici olmustur ben bundan once bi forumu takip ediyodumda baya irdelemislerdi uzun oldu biraz kusura bakma :)) sinavlar nasi gidiyo bu aradaa