- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
Cok yoruldum bugun ya pek bisey de yapmadim aslinda biraz odev sonra biraz spor bi de annem semizotu almis bana ayiklatti ne kadar zor bisey o ya
Sabah: sosisli yumurta
2 az sekerli cay
1dilim beyaz ekmek((
2 cay kasigi recel
Ararta sekerli kahve ve 1 fistikli lokum( ben yemicektim aslinda da annem zorla agzima tikti
Oglen: 2 az sekerli cay 1.5 kepekli galeta az yali beyaz peynir kivircik salata 2 siyah zeytin
Ara: 1 bardak sut yarim yagli
Aksam: yogurt kiymali semizotu
6weeks6packs 1/4 yaptim cidden aynaya bakinca su pantolon giyince yandan cikan fazlaliklar azalmis gibi geliyoo :)) su pek icemedim ama bugun zorla 2 litre biter gibi
reçele bişey demem canım da şarküteri ürünlerini çok tüketmemeye çalış bence işlenmiş gıda sonuçta sosis olmamış ekmeğini kepek ekmeği yaparsan hem daha çok tokluk hissedersin hemde daha sağlklı olmuş olur diğer öğünlerin gayet güzel canım semizotunu pek severim bi de çayına şeker atma canım ben 2 yıldır şekersiz içiyorum başta çok zorlandım ama sonra alıştım ki ben 3-4 kaşık şeker atıyodum düşün yani 1 tane fıstıklı lokumun da zararı olmaz dediğim gibi bi tek çayına şeker atmasan salam,sucuk,sosis tarzı ürünlerde tüketmesen tam süper olacak