Merhaba canım...Seni ve hislerine çok iyi anlıyorum.
Şuan oglum 22 aylık ve inan bana aynı yollardan bende geçtim.Ben de ailemden uzakta,gurbetteyim.
Ben de oğlumun bütün sorumlulugunu üzerime aldığım için 16 aya kadar herşeyi ile ilgilendim.Evet 16 ay diyorum çünkü o aydan sonra büyük bir patlama yaşadım ve eşime canımın acısıyla çok ağır laflar söyledim.O kadar yorgun,bitkin ve tükenmiştim ki boşanmayı dahi düşünüyordum.O büyük kavgamızdan sonra bir anda sihirli bir değnek değdi sanki ve herşey düzene girdi.Eşim işten gelir gelmez oglan yatana kadar ilgileniyor.Banyosunu yaptırıyor,gece bazen benim yerime o kalkıyor ve h.sonları baba oğul saati yapıp gezmelere gidiyorlar.Artık çocuğumla ilgilenmek bana çok daha fazla keyif veriyor...
Evet bebeğim daha küçükken yine eşime yardıma ve desteğe ihtiyacım olduğundan çok bahsederdim fakat o dediklerimden 1 gün sonra yine her şey eskiye dönerdi.
Benim izlenim ve tecrubelerime göre erkekler bebeklerle 1 -1.5 yaşından sonra daha kolay ilgilenebiliyorlar.
Sen yine isteklerinden eşine bahset devamlı.Umarım senin eşin daha anlayışlı olup yardım konusunda daha erken davranır
Son olarak lütfen kendini üzme...Ben şuan geriye baktığımda o günlerin ne kadarda çabuk geçtiğini düşünüyorum.Yani bu bebişler hep böyle kalmıyorlar emin ol.
afıyet olsun cnm menun guzel hatta az bıle yemıssın dıyebılırım takıma yenı gelmıssın sanırım daha dogrusu ben ızındeyken gelmıssın hosgeldınBugunku menum;
Sabah: cok az tavuk karaciger, yarim dilim ekmek, yesillik
ara: 3 kasik yogurdun icine bir dilim elma, tarcin
Ogle: 4 kasik bulgur pilavi, salata
Aksam: 4 kasik bezelye, yarim cavdar ekmegi, salata.
Bi de yarim sekerpare yedim ama nefsimi korlemem gerekiyodu :))
afıyet olsun cnm menun guzel hatta az bıle yemıssın dıyebılırım takıma yenı gelmıssın sanırım daha dogrusu ben ızındeyken gelmıssın hosgeldınbenım adım merve yasım 24 sımdıden memnun oldum:26:
ıslem tamamdır cnm ıns kazanır resmıde guzelmıs masallahKızlarr
Kendi faceimde paylaştım ama birde burada paylaşmak istedimtabi inşallah olur
Eşimin yeğeni uluslar arası bir resim yarışmasına katıldı ve birinciyle arasında çok az fark kaldıanneside benden rica edince bende kendi faceimdeki arkadaşlardan rica ettim ama birde buradaki face hesabı olan kızlara rica edeyim dedim
Mimkinse faceiniz açıkken şimdi yayınlayacağım linke tıklayıp resmi beğenirseniz çoook makbule geçecek
https://www.facebook.com/#!/photo.p...70290660.92680.364891560292971&type=1&theater
Umarım bu şekilde olurYeğen için çok önemli
Hayır duvası alırsınız kızzzzzz( anam daha fazlası aklıma gelmedi )
Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinize
memnun oldum esracım galıba olesın cnm en cıtırımız sensın uzun bı sure ayrı kalınca takımdaneveet yeni geldim hoşbulduum deneme süresindeyim halaben de esra 18 yaşındayım sanırım aranızdaki en genç benim :))
memnun oldum esracım galıba olesın cnm en cıtırımız sensın uzun bı sure ayrı kalınca takımdan
hosbuldum canım benm tsk ederımben de memnun olduum sana da bi hoşgeldin mi desek
hoşgeldin tatlımiyi akşamlar kızlar :) bende davet edildim deneme süresine gireceğim sanırım şuan hepimize bol başarılar az önce 1 bardak süt içtim :)
ilk ara öğünümü yazmış olayım
dünkü menüm
sabah:1 dilim kızarmış çavdar ekmeği,acı sos sürdüm üstüne
öğle:1 kase çorba,patatesli köftenin patatesleri ve 3 çatal makarna
ara:yarım porrtakal, yarım muz
akşam:2 kase çorba,domates salatalık
araatlamış mısır,meyve azcık
1,5 litre su
spor:30 dak yürüyüş, 10 dak mekik
akşam mısır yemeseydim harika olurdu ama dayanamadım :2:
Ne güzel düzelmiş herşey şimdi. Orda arkadaşların var mı şimdi
Bugunku menum;
Sabah: cok az tavuk karaciger, yarim dilim ekmek, yesillik
ara: 3 kasik yogurdun icine bir dilim elma, tarcin
Ogle: 4 kasik bulgur pilavi, salata
Aksam: 4 kasik bezelye, yarim cavdar ekmegi, salata.
Bi de yarim sekerpare yedim ama nefsimi korlemem gerekiyodu :))
slm kızlar takımda kımler kaldı kımler geldı bılmıyorum gelenler hosgeldı ızıne ayrılmıstım nısan telasıydı ıstemeydı derken burayla ılgılenemıyorum dıye dugune kadar tekrar yarısa kaldım yerden devam edıcem ınss ızınden donuyorum ve bu hafta lıstedeyım ıns ayse ablam ızıne cıkmıs sanırım o gelene kadar kaptan yardımcısı olarak elımden gelenı yapıcam yanlız bu hafta ev tasıma telaslarım var bı kusurum olursa affola ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?