Kizlar valla ben bu diyeti yaparken zorlanmadim annemle ugrasirkem zorlandigim kadar ya delirticek beni delirticek baska hic bi sey degil bi anne niye surekli diyeti bozdurmak icin her seyi yapar ya aksamin 10nunda getiriyo pastayi meyveyi mesela dikiliyo bunu yiceksin diye o kadar spor yapip gelmisim mesela hafif bisiler yicem patates kizartmasi yapmis iste dolduruyo tabagimi bu bitcek diye kirmiyim diye az yiyorum sonra da laf sokuyo dayanamiyorum yani artik aglamak uzereyim bunlari yazarken
Günaydın herkese :) bugün arkadaşlarımız gelecek ızgara yapacağız
Kızlarrrrrrrrrrrr Ben geldimmmmm
Geçmiş baya bir birikmiş o yüzden ilk önce bir selam vereyim dedim
Bende malum herşey inanılmaz yoğun geçiyor
Salonda her yer leş gibi oldubütün eşyaları balkona attık ( ıncık cıncık bardak tabak ) hani balkonda kayıp olsam herifim beni bulamaz o kadar yani
Bugün usta gelip Tv ünitesinin arkasına istediğimiz taşları yaptı
Baştan hiç beğenmemiştim hatta pok rengi diyip duruyordum ama sonuç süper oldu
Ben bile bayıldımYarında Allahın izniyle karı koca boyaya girişiyoruz
Önce tabi tavandan başlıyacağız ki duvarlara sıçrasada sorun olmasın
Halılarımıda yıkamaya verdim o arada onlarda temizlensin diye
Koltuk ve masamdanda kurtuldum
Şimdi salonda sehpa üzerine Tvyi koyduk bende şark köşesinin minderlerini aldım kendimi yere attımkızın ödevi için hazır laptobu açmışken sizlerede bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
Ben biraz geçmişi okuyayım sonra damlarım inşallah yine
Bugünün menüsü :
sabah :
-1 y.k lor peyniri
-2 dilim ekmek
-1 bardak süt
ara :
-4-5 tane haylayf bisküvi
öğlen :
-1 tane snickers çikolata (250 kcal)
ara :
-5-6 tane çizi bisküvi
akşam :
-4 tane minik köfte
-1 dilim ekmek
-salata
su : 2.5 lt
y.çay : 2 kupa
spor : yok
NOT : Berbat bir gün....Hala içimde bir şeyler yememi söyleyen kurtlar var..
1-2 güne adet olacağım.Fena hallerdeyim
günaydın canım oohhh mis afiyet olsun hemde sağlıklı canım
canım anneler işte onların gözünde ufacığız ama yinede annene bu halinle mutlu olmadığını zayıflmak istediğinin ve destek olmasını beklediğini söyle böyle yaparak seni ne kadar ço üzdüğünü hatırlat ve bıkmadan tekrarla bunları allah kolaylık versin canım benim
dünkü menüm
sabah:1 dilimden az patatesli pide,biraz biber ve patataes kızartması, 1 yumurta sarısı,çay reçel
öğle:kısır
ara:yarım dilim künefe
akşam:1 dilim pasta
bugün tatlıyı kaçırdım
gündüz günüm vardı kısır ve künefe yedim
akşamda arkadaşın doğum gününe gittim ve yemek yemeyip pasta yedim ama spor yok
sadece 50 ip atlama
Bugün yediklerimi yazsam hepiniz hoh yuh yavaş boşan semerini ye vs vs cümleler sarf edersiniz ki ben çok daha ağırını dedim kendim icinBugün resmen boşandırdım kendimi ne oluyor bana anlamadım. Bu kadar çok yemezdim normalde hadi adet öncesi en fazla ama bu abartı oldu ciddi manada.
hayırlı akşamlar..
bugün ki menü :
sabah :
-2 dilim tost
-1 bardak süt
ara : yok
öğlen :
-1 tane snickers
ara : yok
akşam :
-5-6 kaşık tavuklu bulgur pilavı
-yoğurtlu közlenmiş biber salatası
-minik kase az şekerli komposto
su : 2 lt
y.çay : 1 kupa
spor : temizlik,ütü vs..
Merak ettirdin :))
AAh ah sorma arkadaşım börek mi ararsın içli köfte mi yoksa o kremalı kek mi dersin. Tek tesellim 1 saat kadar yaptığım yürüyüş. Başka da bugünün hayrı yok banaCidden üc dört gündür bir göçtüm acil düzene girmem lazım.
Huoop diyelim o zaman sana canim niye goctun yaa bi titree kendine geel
Hiç bilmiyorum inan neden böyle oldu bişeyler yapmam lazım ama acil. Adet öncesi kriz degil ondan eminim.
Kan sekerini duzenlicek seyler mi yesen canim belli bi diyetten sonra tatliyi yemegi biraz abartinca hemen bi dalgalanma oluyo mesela bende bi kac gun toparlanamiyodum ama kafani yemekten uzak tutmaya calis bence bi sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?