- 15 Şubat 2014
- 311
- 69
- 68
Yarın inşallah dikkat edeceğim. Tarcınla filan kontrol altına alınır.
Bugun yogurdun icine elma dilimledim bi dilim uzerine de tarcin mis gibi tok tuttu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın inşallah dikkat edeceğim. Tarcınla filan kontrol altına alınır.
ooohh canım evin mis gibi oldu yenilendi ya ne güzel ne büyük mutluluk güle güle otur inşallah ağız tadıyla
halılarda temizlendi ne güzel senin bahar temizlği yapıldı rahatladın
ben iyiyim cnım sağolasın hafta sonu günler vr az yiyerek atlatmaya çalışıyorum
Günaydın herkese.
Öncelikle çok uzun zamandır giremediğim ve haber veremediğim için hepinizden özür diliyorum.
Bildirimde bulunamama nedenime gelince çok kötü günler geçirdim hem eşimle ilgili hem de işyeriyle ilgili.
Hastalandım işede gelemedim moral bozukluğundan. Rabbime şükürler olsun ki atlattım o günleri Rabbim kimseyi yuvasıyla imtihan etmesin. Zor sınavlar vermeyelim.
Eğer devam etmeme müsade ederseniz iş yoğunluğum olmadığı zamanlarda ve cuma gunleri muhakkak sizlere eşlik etmek ve zayıflamak istiyorum.
Kizlar unutmadan dunku menumu de gireyim hala cok fenna hastayim ne yiyip ictigimin farkinda degil desem yeridir yani bogaz agrisindan yemek bile yiyemiyorum dogru duzgun;/ kahvaltidan once sicak limonlu su.
kahvalti: az parca sucuklu yumurta,yesillik.
Ara: elma dilimledim yogurdun icine uzerne tarcin, ceviz
ogle: 1 kupa yesilcay, 1 diyet biskuvi
ara: maydonoz+limonlu su
aksam: 7 8 kasik bezelye, salata.
Günaydın herkese.
Öncelikle çok uzun zamandır giremediğim ve haber veremediğim için hepinizden özür diliyorum.
Bildirimde bulunamama nedenime gelince çok kötü günler geçirdim hem eşimle ilgili hem de işyeriyle ilgili.
Hastalandım işede gelemedim moral bozukluğundan. Rabbime şükürler olsun ki atlattım o günleri Rabbim kimseyi yuvasıyla imtihan etmesin. Zor sınavlar vermeyelim.
Eğer devam etmeme müsade ederseniz iş yoğunluğum olmadığı zamanlarda ve cuma gunleri muhakkak sizlere eşlik etmek ve zayıflamak istiyorum.
canım allah kolaylık versin feraahlık versin,evine yuvana huzur versin canım allah yardımcın olsun
hoşgeldin canım devam et bizle tekarar çok memnun oluruz
teşekkür ederim cecommSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hazır eşim sabah sabah dükkana bir alet almaya gidince bende buraya damladım anında
Dün nasıl yorulduysak ancak uyanıp kendimize geldik
Aslında dün ben Volkan konağıda izleyip geç yatınca normaldir
Beyfendiye dün o programa gitmek istediğimi söyledim ama paşamız kabul etmedi :26: neymiş efendim ne gerek varmış :26: ulen uyuz başkası söylese anında atlarsın diyecektim ama sonra vazgeçtim duymamazlığa geldim
Aradan bir saat geçti ulen şu herife beni bir götüremedin gitti dedim anam bir krize girdi neymiş efendim senelerdir takmışım bu adama ille gitmek istiyormuşum falan diye hesapta kıskançlık krizine girdi ve küstü yattı
Sabahta ben bu sefer konuşmuyorum senle dedim aaa ne olu ki diyor bide dedim sen bana volkan konak yüzünden bağırdın gece küstüm işte dedim nasıl gülüyor yine çocuk gibisin yaa diye neyse bakarız bir ara dedi tabi önce bir tadilat bitsinde bir iki hafta dinlenip kendime geleyim dedi
Tabi biliyor ilk fırsatta yine hatırlatırım ona bu sözünü o yüzden direk bir iki hafta geçsin diyor ki yapışmayayım hani gidecektik diye
Bugün şükür duvarlara girişeceğiz ben bütün köşeleri ve dar alanları boyayacağım o büyük duvarları yarında ikinci katı geçersek inşallah işimiz bitmiş olucak Çarşamba zaten parkeler gelicek
Perşembe günüde doğum günümmmmmm
Benim evde mobilya olmadığı için anneme geçiceğiz akşam eşim ille pasta alayım diyor ama bakalım istemem yan cebime modundayım şu anda
Bu arada benim kızlar 3 gündür annemlerde ya ufaklık dün akşam gittiğimizde anne ben dedemlerle almanyaya gidiceğim bisiklet kullanacağım orada demezmi Özlemiyecekmisin beni diyorum seni çok seviyorum ama bisiklet kullanmam lazım diyor
Her sabah anneannesini uyandırıyormuş; anneneciğim uyan sabah oldu diye
Yemek yaparken bende yapacağım diyormuş ve yemeğin tuzunu o atıyormuş her defasında
Ablasıyla boğuşuyorlarmış sonra babam bir durun diye sesini yükseltince gidip ablasına sarılıyormuş dedeciğim niye bağırıyorsun biz çot düzel anlaşıyoruz diyormuş
Evde çalan tüm telefonlara o bakıyormuş
İnanılmaz özlüyorum ikisinide ( akşamları bir kaç saat gördüğüm halde ) ama ikiside hallerinden memnun bakalım salı akşamıda kalırlar sonra çarşamba sabahtan annem göndericek onları ( kadıncağız pazara çıkacak oda sonuçta önümüzdeki pazartesi almanyaya gidecek alışveriş yapması lazım bir kaç gün )
Anammmm benimkide geliyormuş iş başı yapacağım birazdan
Canım çok geçmiş olsun
İNşallah çabucak toparlanır aramıza dönersin
dünkü menüm
sabah.1 dilim bazlama,patataes kızartmsı azcık, yumurtanın sarısı, çay
akşam:hamburger menü
15 dak. yürüyüş,10 dak mekik
dışardaydım kızlar mecburen yedim ama erkendi onunla avunuyorum artık...
AAh ah sorma arkadaşım börek mi ararsın içli köfte mi yoksa o kremalı kek mi dersin. Tek tesellim 1 saat kadar yaptığım yürüyüş. Başka da bugünün hayrı yok bana Cidden üc dört gündür bir göçtüm acil düzene girmem lazım.
Kan sekerini duzenlicek seyler mi yesen canim belli bi diyetten sonra tatliyi yemegi biraz abartinca hemen bi dalgalanma oluyo mesela bende bi kac gun toparlanamiyodum ama kafani yemekten uzak tutmaya calis bence bi sure