- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Gittim geldim çok tatlı insanlardı yaş farkımız çok ama büyükten zarar gelmez insana. Teyzelerden biri sen çok düşüyorsun üzerine rahat ol ortaya bırak oynasın dedi. Ben ilk gittiğim bilmediğim evde 7 aylık çocuğu nasıl bırakayım bi de herşeyi ağzına alıyo zaten. Dedim alışsın birazda büyüsün öyle bırakırım teyzecim :) ah ne zormuş annelik istesemde aklımdan çıkaramıyorum gözüm hep üstünde ah
Bu arada orda çok hafif yedim :) alkış bana :)
iyi akşamlar şekerlerim
turuncu canım listeye alıyorum seni bu hafta.
benbirtaneyim senden de cevap bekliyorum canım listeye almak için.
diğer iki yeni arkadaşımız,sizler bir süre daha deneme sürecindesiniz canlarım
yinede yarın kilo bildiriminde bulunmanızı rica ediyorum,iyi gidiyorsunuz umarım çok kısa zamanda hedeflerimize beraberce ulaşırız
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Ay ne gündü beee
Akşam üzere ufak bir işim vardı dışarda onu halledip tam eve geldim keyif yapar dinlenirim derken eşim müjdeli haber verdiAblası gelicekmiş diye
O arada eşimin halası arayınca onlarıda davet ettimbari onlarla sohbet ederim dedim malum görümceyle pek sohbet sarmıyor Neyseki kabul etti eşimin halalarıda gece iyi geçti sayılır ama ben tabi yine çok yoruldum
Çok şükür dolabı boşaltma işi bitti bugünartık yarın akşam eşim TVyide diğer odaya alacak gece ki cumartesi sabahı taşları döşemeye usta geldiğinde iş olmasın adam taşları döşerken bizde eski Tv ünitesinin durduğu duvardaki kağıdı sökelim
Koltuklarla masa sandalyede alıncak KPnin eski ortağı sağ olsun ihtiyaç sahibi bir aile varmış tanıdığı ona götürecek koltuk ve masa sandalyeyikullanılmıyacak gibi değil sonuçta
Çok güzel vakit geçirmene sevindim
Dediğin gibi kuzu biraz daha büyüdüğünde ( sende daha samimi olup herkesi tanıdığında ) çok daha rahat olacaksın inşallah
canımcım nerelerdesin?listeyi hazırlıyorum,kilo bildirmeni bekliyorumKızlar ben tamamen koptum böyle yaa( Azaltamıyorum çok da yemiyorum ama garip. Bir toparlamam lazım kendimi. Cuma günü misafirlerim var bişeyler hazırlıyorum ilk defa bu kadar çok kişi çağıracağım. Mantı döktüm dün buzluğa koydum bugünde içli köfte yaptım. Yarın işte diğer hazırlıklar bakalım hayırlısı. Ama diyeti devam ettirmek istiyorum..
Slm kardeş takımcımhayırlı cumalarr listemizi kontrol edebilirmisiniz acaba rica etsem tşkler
*** 3. Takım 349. Etap ***
sekerkiz6775/74 /1 /% 1,33)
sahgull68,5/68,5 / 0/0 % )kilosu sabit
Sweetdimple73,8 /73,3 /0,5 /0,68% )
pegasus0766,7 /66,5 /0,2 /0,30 % )
Valkyrie89 : (79,9/78, 9 / 1, 0/ %1, 25 ) kendi isteğiyle ayrıldı
kelebekolacam : ( 79,9/ 78, 8/1, 1% 1, 38)
sevilay8069,6/69.1 /0.5 / %0.72 )
erigim64,8 /64, 4/0, 4 / %0, 62)
sulofe87,8/86,3/1,5 /%1,71 )
mrv5534: (64 /63.1 / 0, 9 % 1, 41)
ayulduzz (74,1/72, 8/ 1, 3/%1, 75)
kelebek.hill (66,0 / 64, 9/ 1, 1/ %1, 67 )
bluebootle( 56,7/ 57 , 8/ -1, 1/ %-0, 49) 345. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 4' e bölündü
3. Takim Ortalaması :% 0, 95
maviask seni izinli yazdım canım belliki yoğunsun ve takımla ilgilenemiyorsun.toparlanıp dönmeye hazır olduğunda tekrar listeye alırım.
Abla whatsapp tan sordum internet yok o yüzden bildiremiyorum kilom sabit dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?