Gider tabi ip de atliyosun ip super bisi ya ben de atlayabildigim kadar atliyorum bazen verirsin 3 kilocuuk sana guveniyorum:))) vee cikolata yemedik cok sukur biraz iradeee
günaydın canlarım,yarın tartı günümüz unutmayalım
dünkü menüm
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,acı sos
ara:1 elma,çay
öğle:1 porsiyon tavuklu patates
ara:2 kuru incir, yeşil çay
akşam:1 tabak nohut yemeği biraz bulgur pilavı
spor:120 dak. yürüyüş,10 dak. mekik
su:1 litre
slm kızlar nasılsınız ben ıyıyım cok sukur nısanı atlattım sıra dugune geldı ıns yarısmaya donmek ıstıyorum ama cesaret edemıyorum dugun 4 ay gıbı bı sure var bı yandan okul bı yandan duguun telası buranın altından kalkabılırmıyım bıılemıyorum platesede ara verdım gerı baslamam lazım nasıl yapıcam bılemıyorum
Uzun zamandır yediğin en güzel menü hep böyle devam et cnm :) benden alkış sana
Dünkü menüm çok güzel değildi oğlum yüzünden karmakarışık
Sabah : melemen kaymak peynir zeytin ekmek rezene çayı
Ara : kuru incir - 2 parça bitter çikolata
Öğle - akşam karıştı çünkü saat 5 gibi yedik : sütlaç - ilk defa yaptım eşimle sıcak sıcak mutfakta dedikodu yaparak yedik :)
Şarkı dinletiyi bana uzun zamandır böyle zaman geçirmemiştik
Burda eşimin bi arkadaşının eşi davet etti günleri varmış. Ilk defa güne katılıcam bi değişik hissettim :) aklına Recep ivedik filmindeki ablalar geldihepsi benden büyük ama olsun insan görim azcık. Tek derdim şimdi içlerinde grip olan yoktur inşallah oğlumu öpüp bulaştırırlar korkusu var. Doğumdan beri daha atlatamadım bu psikolojiyi sizde de oldu mu? Oğlumu sürekli kaybedicem korkusu yaşıyorum hamileliğimdeki sürekli kanama, erken doğum yüzünden oğlumun 10 gün yoğun bakımda kalması felan sanırım hep bu yüzden. Hiç bişeyden zevk alamıyorum artık sürekli aklım oğlumda
Burda eşimin bi arkadaşının eşi davet etti günleri varmış. Ilk defa güne katılıcam bi değişik hissettim :) aklına Recep ivedik filmindeki ablalar geldihepsi benden büyük ama olsun insan görim azcık. Tek derdim şimdi içlerinde grip olan yoktur inşallah oğlumu öpüp bulaştırırlar korkusu var. Doğumdan beri daha atlatamadım bu psikolojiyi sizde de oldu mu? Oğlumu sürekli kaybedicem korkusu yaşıyorum hamileliğimdeki sürekli kanama, erken doğum yüzünden oğlumun 10 gün yoğun bakımda kalması felan sanırım hep bu yüzden. Hiç bişeyden zevk alamıyorum artık sürekli aklım oğlumda
günaydın canlarım,yarın tartı günümüz unutmayalım
dünkü menüm
sabah:1 dilim çavdar ekmeği,acı sos
ara:1 elma,çay
öğle:1 porsiyon tavuklu patates
ara:2 kuru incir, yeşil çay
akşam:1 tabak nohut yemeği biraz bulgur pilavı
spor:120 dak. yürüyüş,10 dak. mekik
su:1 litre
Harika bi gun olmus tebrikler :)) biraz da suyu artirdin mi oh boyle devam insallah:)
canım akşam sadece sütlaçmı yedin?
az olmuş da
yemeği erken yemen ne güzel ya ben 7 de evde oluyorum o saatte yemekte direk kilo oluyor
canım o kdar üstüne düşme allaha emanet çocuklarımız benimki okuala başaldı ne yaparım ben diyordum o ne yapacak diyordum çok endişeliydim olup gidiyor sıkma canını rahat ol kendini üzersin ancak
zaten biraz büyüyünce anna beni rahat bırak demeye başlar
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Aslında çok işim var hatta birazdan girişeceğim ama bir sizlere bakayım dedim
Bulaşık makinemi eşim tamir etmeye çalıştı ama nafilehala çalışmıyor yani mecbur içindeki kalan bulaşıklarıda elde yıkayacağım tam zamanıydı
Allahtan büyük kızım bana gelince biraz yardımcı oluyor da bugün bitiririz vitrin faslını
Yarın inşallah anneme gideceğimkızlar o akşam annemde kalıcaklar ki cumartesi sabah onlarla uğraşmayalım
Anam işler gözümde öyle büyüyor ki anlatamam
Hem seviniyorum değişiklik olucak diye hemde bir yandan nasıl bitecek onca iş diyorumsonuçta daha başlamadık bile
Neyse hayırlısıyla herşey olur nasılsa
Recep İvedikteki ablalar hee ay sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu
Ya bence doğar doğmaz yaşadıkların böyle hissetmene sebep oluyorAllah korusun canım aklına kötü şeyler getirme
Hepimizin yarına çıkma garantisi yok sonuçta yiyecek ekmeğimiz varsa hiç birşey olmaz
Benim kız kardeşimde hamileliğinde ikizlerini düşürme tehlikesi yaşadığı için aynı şeyleri yaşadı maalesefonada doğumdan beri hep aynı şeyi söyledik durduk annemle ama inan çocuklar 6 yaşında ve hala ay hasta olurlar ay şuraya gittik o yüzden öksürdüler diye tutturuyor :26: hatta kendide farkında ve hep diyor senelerdir onlara öyle dedikçe hayatımı kendi kendime zehir ettim diye :26:
Ne olur hiç kafana takma öyle şeyleri herşey olacağına varırsen sadece günün tadını çıkar Allahın izniyle hiç birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?