Kizlaaar nasilsiniizz bugun inanilmaz yogun bi okul gunuydu berbat bi haldeyimAma menum fena degiiiill
sabah: kucuk parca sucuklu yumurta, yesillik, cay
ara: 1 kayisi, yesil cayy
oglen: 1 kepce sebze corbasi, 3 4 kasik etsiz nohut
ara: 1 elma
aksam: brokoli haslama ve kucuk bi kase yogurt :) yeme icme islerim 5bucuk gibi bitmistiirr su da yatana kadar icerim rahat 2,5 :)) Ve okula yuru donuste yuru butun gun ayak ustundeydim nerdeyse yakmisimdir herhalde biraz kalori
Kahvalti cok gec yaptim maalesef
bir dilim ekmek, bir yumurta, 4 zeytin, domates, bir kücük dilim peynir
1 kupa yesil cay
aksam
bir tabak makarna, 1 yumurta, salata:
bugün 0,5 lt su ictim, daha icerim ama
Merhaba heydoktorr ; Menü çok güzel ve dengeli görünüyor..Umarım ben de en yakın zamanda böyle listeleri uygulaya bilirim
sen kac kilosun hedefin nediir :)
boy 155
kilo 73.8
hedef 58
İnsallah hedeflerine ulasirsin canim, su yesil cay ve yuruyus cok iyi olmus ama menude azcik kacirmissin sanki hem kasar hem yagli katmer filan:)
Evet fazla yağlı oldu haklısın.İlk gün olunca her şey gözümün önünde uçuşuyordu.Zor bir gündü vesselam :)))
evet yarin karbonhidrat yerine sebzeye yogurda ve meyveye agirlik vermek gerek.
Bu arada kactane mesaj yazdiginizi yaziyormusunuz siz? Kimsede denk gelmedimde.:26:
Aynen öyle canlanmamiz lazim, yakinda havalar isinmaya basliyacak ve biz kazaklarla genis seylerle gezmemeliyiz. Hepimiz yapabiliriz, yeterki birbirimizden destegimizi esirgemiyelim.
Kizlar bende bir istahsizlik var daha saat kac oldu birsey yemedimde icmedimde :-(
iyi geceler şekerler
güzel muhabbetler oluyor topik şenlendi
diğer üyelerimizde bi teşrif etseler artık çok güzel olacak
banucum üzme canını sen tatlım,dediğin gibi ailelerinde problem aslında.ben kaç kişiyle kavga ettim bilsen çocuklarının yaptıkları sebebiyle her ne kadar konu farklı da olsa insan sinir oluyor.doğurup sokağa atıyorlar resmen o çocuklardan ne beklenirki.
bir gün evde mutfaktayım canım da bişeye sıkılmış,dışarıdan nasıl bi ciyaklama sesi geliyor bilsen,dedim birini boğazlıyolar heral.bi baktım veletin biri yolun ortasına çökmüş deli gibi barıyor,baktım hiç bişeyi yok sus evladım dedikçe daha çok başladı bağırmaya. inan şöyle düz ayak olsam inip çocuğu parçalıcam6.kattan nere iniyon camın önünde yarımlık pet su şişesi vardı ben o sinirle onu bi fırlattım çocuğa allahtan ona gelmedi ama inan beynine gelse o anda üzülmücem o dereceye getirdi beni
aradan bi hafta geçti,bi yere gidicem arabaya yürüyorum aynı velet elinde taş arabama atıyorbenim kan beynime sıçradı tabii yine kaçtı velet, o ara binalarından birileri çıktı, dedim o çocuğun velisi kim?(yalnız veli ne alaka sinirden ne dicemi şaşırmışım )biri,benim ne oldu dedi,dedim böyle böyle .kadın sırıtarak bana ,daha 5 yaşında demezmi,ayy iyice dellendim dedim sorun onda değil zaten sende,5 yaşındaki çocuğun dışarıda işi ne,nasıl yetiştiriyorsun sen çocuk daha doğrusu yetiştiremiyorsun diye bi süre laf uzadı gitti
ayy bitane daha anlatayımgeçen yaz kumsalda yerde oturuyorum ağaca yaslanmışım,arabada hemen arkamda park halinde.oturduğum yerden bi baktım arabanın arkasında 2 bacak ,arka plakama işiyor fırladım yerimden noluyoooo diye.anne baba seyrediyo,oğlan arabama işiyor ikisi birden sırıtarak çocuğun çişi gelmiş nolcak demezlermi ölürmüsün,öldürürmüsün savunmalarıda o daha küçük ve bütün bunları sırıtarak söylüyorlar.evet dedim sorun onda değil, o daha küçük, sorun sizde böylemi yetiştiriyorsunuz çocuğunuzu,kem küm ettiler pişkinlikle.siz dedim çişiniz gelince yolun ortasınamı işiyosunuz neyse böyle uzadı sonrasında,yol orası çarpılcaz yıkayın dedim kadın yıkamış,tesadüf babam geliyomuş ,ona ,hanımefendiye söyleyin yıkadık demiş.babam diyo o kim noldu,dedim böyle böyle
bende anlat anlat bitmeznerde ipini koparan beni bulur
velhasıl,takma şekerim bilinçli olsalar üzülelimde nerdeeee
Metabolizman yavaşlar ağzına bi ceviz yada az bi peynir at
metabolizmam sanirim zaten yavas:44:
Kizlar bende bir istahsizlik var daha saat kac oldu birsey yemedimde icmedimde :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?