- 15 Şubat 2014
- 311
- 69
- 68
Evet dunku cilgin gibi yeme istegimin nedeni cikti yani regl olmusum. Cikolata yemeden halledebilirsem madalya takicam kendime. Bugun ilk gunum ama yine de cikip 2 saat filan yurucem sıkıntı olmaz herhalde?
Simdiye kadarki menume de gelirseek kahvalti : tost, yesillik
ogle: 3 4 kasik corba , cok az ispanak ve yogurt.
Aralarda bi kac badem yedim. Aksam da annem mantarli tavuk sote gibi bisi yapmis yanina da salatayi cektim mii ooh mis. Simdi sekersiz bi kahve ile kafeini aliiiip dogru sporaaaaa :)
canım aman dikkat et çikolata yeme
kuru incir ye tatlı isteğini o hallaeder
menün de gayet iyi beğendim
spor iyi olur canım ağrın filan yoksa yürü tabii temiz hava al kalorileri yak gel
bende öğle tatilinde yürüdüm 1 saate yakın çok mutluyum
ayrıca elbise aldım üstüme oturdu baya ama zayıflayacapım diye aldım zayıflayınca giyerim
3 kilo versem elbie üstüme güzel olur mekik de çikiyorum ya göbek te gider biraz belki
Evet gelelim bugün istahsiz günüme(
sadece iki haslanmis patates ve elma kompostosu
bir bardak su, bir bardak yesil cay
ve yarim saat temiz havada yürüyüs. takatim yoktu...
kendimi hic begenmedim bugün. ben bu kafayla böyle devam edersem hictebile güzel bir gelin olmuyacam
Eveet iste saglam spordan sonra hissettigim o muhtesem duygu ve ben :)) Aksam yemegini biraz tavuk sote, salata ve yogurtla gecirdim. Gelelim sporuma; 2 saat acik havada yurudum,100 squat, 100er tane de diger fitness hareketlerimden yaptim bi de agirlik kaldirdim. Tabi gun icinde kisa yuruyuslerim de var okula filan. Oyle verimli oldu masallah :)))
Kızlar ben tamamen koptum böyle yaa( Azaltamıyorum çok da yemiyorum ama garip. Bir toparlamam lazım kendimi. Cuma günü misafirlerim var bişeyler hazırlıyorum ilk defa bu kadar çok kişi çağıracağım. Mantı döktüm dün buzluğa koydum bugünde içli köfte yaptım. Yarın işte diğer hazırlıklar bakalım hayırlısı. Ama diyeti devam ettirmek istiyorum..
Hayırlı akşamlar kızlar...Yoğunluktan foruma hiç zaman ayıramadım,kusura bakmayın...
Bugün büyük bir misafir grubunu ağırladım.Şuan yorgunluktan ölüyorum gerçekten :))
Bu koşuşturmacada çok kötü beslendiğimide itiraf etmeliyim.Bugün yediklerimi yazayım hemen.
sabah :
1 küçük kase sütlaç
ara :
9-10 tane balık kraker
öğlen :
sebze graten (yarım havuç,yarım patates ve karnıbahar)
ara : 1 küçük poğaça
akşam :
1 kase makarna salatası
1 poğaça
1 dilim sütlü tatlı
su : 1 lt
spor : hiç oturmadım +30 dk dışarda yürüyüş
Evet dunku cilgin gibi yeme istegimin nedeni cikti yani regl olmusum. Cikolata yemeden halledebilirsem madalya takicam kendime. Bugun ilk gunum ama yine de cikip 2 saat filan yurucem sıkıntı olmaz herhalde?
Simdiye kadarki menume de gelirseek kahvalti : tost, yesillik
ogle: 3 4 kasik corba , cok az ispanak ve yogurt.
Aralarda bi kac badem yedim. Aksam da annem mantarli tavuk sote gibi bisi yapmis yanina da salatayi cektim mii ooh mis. Simdi sekersiz bi kahve ile kafeini aliiiip dogru sporaaaaa :)
Uuv karbonhdrat yogunlugu olmus desem yalan olmaz :) gerci o yogunlukta eritmissindir deyarin telafi edilirr :)
Evet gelelim bugün istahsiz günüme(
sadece iki haslanmis patates ve elma kompostosu
bir bardak su, bir bardak yesil cay
ve yarim saat temiz havada yürüyüs. takatim yoktu...
kendimi hic begenmedim bugün. ben bu kafayla böyle devam edersem hictebile güzel bir gelin olmuyacam
hoşgeldin mervecim,hayırlı olsun canım.telaşların çok,rabbim hep böyle güzel telaşlar versin.yarışmaya dönmelisin canım,düğüne bişey kalmamış,kuğu gibi zarif bir gelin olacaksın inşallahslm kızlar nasılsınız ben ıyıyım cok sukur nısanı atlattım sıra dugune geldı ıns yarısmaya donmek ıstıyorum ama cesaret edemıyorum dugun 4 ay gıbı bı sure var bı yandan okul bı yandan duguun telası buranın altından kalkabılırmıyım bıılemıyorum platesede ara verdım gerı baslamam lazım nasıl yapıcam bılemıyorum
hos buldum ablm inş ablacım donmk ıstıyorum ama guvenemıyorum kendımee:26::26::26:hoşgeldin mervecim,hayırlı olsun canım.telaşların çok,rabbim hep böyle güzel telaşlar versin.yarışmaya dönmelisin canım,düğüne bişey kalmamış,kuğu gibi zarif bir gelin olacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?