olur olur hatta öyle yapalım mantıklı
Tşk ederim ayşe abla..Umarım takımda motivasyon tavan yaparda biz de hep beraber şu kilolardan bir an önce kurtuluruz.
inşallah canım,bu sefer hedeflerimize ulaşalım.sizleri ve kendimi tek tek mezun etmek istiyorum
Mesaj sayısını haftalık saysak olmaz mı?En azından mesaj sayısının bildiriminde tekrar geriye dönüp kaç mesaj yazdığımızı saymak zorunda kalmayız :44:
Ayşe abla; yanılmıyorsam takımdan ayrılış kilom 69.5 idi.
Şuan ki kilom 73.8.
Hedef kilo 58.
Kadis nerelerde bu arada ???
En son o da izine ayrılmıştı.Kadiiisss duy sesimiii.Hadi gel de takım tamamlansınn
Bugün sebze günü yaptım kocaman bi tabak salata yiyorum
oohhh canım afiyet olsun benim bugün menü çok da iyi gitmedi dengesizdi
kızlar mesaj sayısını şu şekilde revize ediyoruz bilginize;
artık mesaj sayılarını günlük değil haftalık sayıcaz
şöyleki;cuma gecesi 12 den sonraki mesaj sayılarımız 1 diye başlayıp,yine bir sonraki cuma gecesine kadar devam edecek..1.2.3.....35.36.37....
bu arada haftalık sayacağımız içinde en az 35 mesaj olması lazım...tabi sizler 50.60,70..yazarsınız
oohhh canım afiyet olsun benim bugün menü çok da iyi gitmedi dengesizdi
merhabalar kızlar
yen kurallarımız gelmiş hoş gelmiş gerçi yeni demeyeyim var olupta uygulamadığımız kurallarımız iyiki de gelmiş
çok sevindim ya toparlanmamzı lazım gerçektende grup olarak kötüye gidiyorduk artık
Dunku mesajlar da sayiliyo dimi 15 filan oldu o zaman :) Kizlar bi de sabah kahvaltidan onc koca bi kupa limonlu ılık su ictim zaten inanilmaz faydalari varmiiss
Kahvalti cok gec yaptim maalesef
bir dilim ekmek, bir yumurta, 4 zeytin, domates, bir kücük dilim peynir
1 kupa yesil cay
aksam
bir tabak makarna, 1 yumurta, salata:
bugün 0,5 lt su ictim, daha icerim ama
Kacta yaptiiin hic ara ogun yapmadigina gore:) yarin da okul ogle yemeginde supangle varmis be yapilir mi bu bana://
ara ögün yapmayi pek sevmiyorum. Sabah kahvaltisini cok gec yaptim, bu yüzden iki ögün oldu sadece.
selam şekerler
kursdan geldim şimdi size bakayım dedim.yürüyerek gidip geldim toplamda 30dk .hava çok güzel aslında hoşumuza gidiyor fakat kış bitecek doğru dürüst kış yapmadı:44:yağmurda çok az yağdığı içn istanbulda su sıkıntısı çekecek gibiyiz bu yaz.eğer öyle olursa yandık demektir
mesajlarını numaralandırmayan arkadaşlarım mesajlarınızı numaralandırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?