banucum çok güzel gidiyorsun tatlım aman sakın pes etme,ben 1 aydır rejim spor derken,ters etki yaptı ve şiştim. bugünden itibaren inşallah çok dikkat edicem.Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122: :122:
Herkese bol eksiler ve enerji dolu bir gün diliyorummmmmmmmmm
Bu arada hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak sunsun...Aminnnnnnnnnn
Gelelim bildirimime :122: :122:
Başlangıç; 123 kg
Geçen hafta; 119.2 kg
Bu hafta; 117 kg
Giden; 2.2 kg
Toplam giden; 6 kg
Hedef; şimdilik 85 kg
Sporum; yok maalesef
( şu yüzdeyi bir türlü hesaplamayı öğrenemedimAyşeciğim sana zahmet )
Kızlar bu sabah inanamadım tartıda gördüğüm rakama ama inanılmaz mutlu oldum :118::118::118::118::118:
Allahın izniyle doğum günüme kadar bu şekilde giderse 110un altını göreceğim ( 28 şubat )
Kesinlikle bundan sonra dukan benim için en güzel çareİlk kez bu kadar motive oldum artık bu farkı gördükten sonra en güzel yemekte olsa asla tadına bile bakmam yeterki kilocuklar gitsin
banucum çok güzel gidiyorsun tatlım aman sakın pes etme,ben 1 aydır rejim spor derken,ters etki yaptı ve şiştim. bugünden itibaren inşallah çok dikkat edicem.
bilmiyorumki tatlım belkide kas yapmışımdır,kilo vermeden kas yapmak hiç istemedim amaİnşallah canım yaa hepimiz verelim
Sen acaba fazlamı spora asıldında kas yaptın :44: Ayşeciğim aslında sen dukan yapmayı düşünmezmisininan sadece atak bölümü biraz zorluyor oda zaten bir kaç gün ( artık dukanın sitesinde ne çıkarsa gün olarak ) ondan sonrası inan çok daha rahat üstelik her gün insan eksileri gördükçe inanılmaz rahatlıyor ve motive oluyor insan
Birde bilmiyorum denedinmi ama ben bir haftadır Hİbiskusda içtimhem tadı güzel hemde zayıflamaya yardımcı oluyormuş
2 YK Hibiskus + 1 YK toz yeşil çayı bir bardak suda iyice kaynatıp ( 3 - 4 dakika kadar ) sonra onu bir sürahi suya döküp gün içinde tüketiyorsun hatta ben çok sık içmedim 1 litre hazırlamış olduğum çayı ( ben soğuk tükettim ) 3 gün içinde ancak bitirdimgünde 2 bardaktan ( biri yatmadan evvel biri sabah aç karnına )
Önce bir bunu dene istersen
bilmiyorumki tatlım belkide kas yapmışımdır,kilo vermeden kas yapmak hiç istemedim ama
dukanı geçenlerde bana nüketcimde söylemişti,banuyla beraber neden dukan denemiyorsunuz diye,evet belkide düşünmeliyim:44:
hibiskus ne kız:44: denemeliyim onu da bi ara
merhaba kızlar tatilim bitti ve ben yeniden aranızdayım. kilo almadım tatilde hatta dün 59.8 gördüm ama bugün 60.3 di gün gün değişiyor :) sizler ne yaptınız ben yokken :)
Kizlar gune cok saglikli baslamistim ama annemlerin israriyla iskender yedim( gerci sadece donerinden yedim ne sos ne tereyagi ne pidesi. Vicdan azabi cekmeme gerek var mi acaba kac kalori oluyodur kii
Yeni gelenler hoşgeldiniz :)
Selam cnm hoşgeldin oyy incecik oldun ya sen :)
Ben de 59-60 arasi oynayip duruyorum ya senin boyun kac ki:)as canım hoşbuldum daha var incecik olmamaboy fakiri olunca belli olmuyor pek
Yeni gelenler hoşgeldiniz :)
Ben de 59-60 arasi oynayip duruyorum ya senin boyun kac ki:)
Ben de 59-60 arasi oynayip duruyorum ya senin boyun kac ki:)
Boyum 1.68 bugun sabah acken 59.1 ciktim ne zamandir 59 direncindeyim desem yeridir 58i gorsem bayram edicem o derece. Tabi 59a 65ten geldim bi ayda:) hedefim 54-55 olmak insallah duruma gore vermeye devam edebilirimsende hosgeldin bende 59-60 kilo arasi oynayip duruyorum. Boyun kac ve hedefin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?