Selam kızlar ben geldim nihayet.
İşlerden okadar bunaldım ki kaçasım var bir de kg aldımki şaşarsınız dün tartıya çıkma fırsatım oldu rakamları görünce beynim döndü kendi kendime saydırmaya başladım ama nafile tabi mide büyümüş doymak bilmiyorki ama yok birinin beni durdurması gerekiyor.İşlerimi biraz düzene koydum gibi fırsat buldukça girip yediklerimi paylaşacağım ve az da olsa hareket yapmaya çalışacağım yani inşallah
Tatilde kilo almışım yahu. Orda tartı yanlış mıydı neydi anlamadım. Kilom fazla çıkıyor. Ya da şişkinlik var arada oluyor öyle inşallah veririm.
Kızlarrrrrrrrrrr neredesinizzzzzzzzzzzzzz :122: :122: :122:
Yoksa herkes Sülümanı mı izlemek için hazırlanıyormalum mustafanın kelle gidiyor bu gece
Sülümanı izliyorummm
iyi akşamlar şekerlerim
yarın bildirim günü lütfen kilo bildirimlerinizi unutmayın,erken saatlerde yapınki ben listeyi paylaşmış olmayayım
bu arada ,takım ortalamamız hep %30 un altında kaldığından sarı kartlar doldu ve biz geçen hafta yine ceza aldık,ceza gereği sonuç listelerini 2 haftadır ben hazırlıyorum,2 hafta daha cezalıyız bilginize.
***8.TAKIM 348.ETAP***
Moni(99,0/ / /% -)
Nice15( 65,2/ / / % )
newlife35 ( 59,9/ / / % )
maviask (52,2/ / /% )
phalanx(61,7/ / /% )
ceco34 (119,2/ / /%)
8. TAKIM ORTALAMASI:%
iyi akşamlar şekerlerim
yarın bildirim günü lütfen kilo bildirimlerinizi unutmayın,erken saatlerde yapınki ben listeyi paylaşmış olmayayım
bu arada ,takım ortalamamız hep %30 un altında kaldığından sarı kartlar doldu ve biz geçen hafta yine ceza aldık,ceza gereği sonuç listelerini 2 haftadır ben hazırlıyorum,2 hafta daha cezalıyız bilginize.
***8.TAKIM 348.ETAP***
Moni(99,0/ / /% -)
Nice15( 65,2/ / / % )
newlife35 ( 59,9/ / / % )
maviask (52,2/ / /% )
phalanx(61,7/ / /% )
ceco34 (119,2/ / /%)
8. TAKIM ORTALAMASI:%
moni kızacaksın ama kilo almış görünüyorumNasıl oldu anlam veremedim yemelerimde bir farklılık yok ama bir kilo fazla görünüyor. Karnımda şişkinlik var garip. (
Geçen hafta : 52.2
Bu hafta : 53.2(
inşallah canımcımCanım inşallah yarın sabah çok güzel bir bildirim yaparım
İnşallah şu ortalamamız yükselir artıkkendime de kızıyorum bazen daha fazla destek olamıyorum diye ama söz elimden geleni yapacağım
yok canımcım neden kızayım bende aynı durumdayımmoni kızacaksın ama kilo almış görünüyorumNasıl oldu anlam veremedim yemelerimde bir farklılık yok ama bir kilo fazla görünüyor. Karnımda şişkinlik var garip. (
Geçen hafta : 52.2
Bu hafta : 53.2(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?