tahmin edebiliyorum canım,21 yıl ne demekemekliliğin tadını çıkarın,mutluluklar
sağol canım Allah razı olsun,sizede kolaylıklar diliyorum,her şey gönlünüzce olsunnerde o günler tatlım eşim yeni bir iş kurdu.önceden 7 de uyanırdım şimdide 6 tıda .hocadan önce ben ayaktayım.kızlardan biri evlendi.ama evde 1 kız bir oğlan daha var.biri 6 sınıf biri 8 sınıf.daha gerçek ememkliliğe çoook var.onlar büyüyecek okuları bitecek de bende kendimce emekli olacağım.belki eşim gerçekten emekli olabilir ama bildiğin gibi kadınlara emeklilik yok.Allah oğluna biran önce kavuşmayı nasip etsin tatlım
hayırlı akşamlar şekerler
bugün listeyi acele hazırlayıp dışarı çıktım o yüzden phalanxı listeye ekleyemedim.
banucumm çok sağol bitanem.aminn inşallahh
canımcım başınız sağolsun,inşallah sorun çıkmadan gider gelirsiniz
hayırlı akşamlar şekerler
bugün listeyi acele hazırlayıp dışarı çıktım o yüzden phalanxı listeye ekleyemedim.
banucumm çok sağol bitanem.aminn inşallahh
canımcım başınız sağolsun,inşallah sorun çıkmadan gider gelirsiniz
herkes bir dünya telaşına düşmüş,kuralları cezaları da bir müddettir rafa kaldırınca geldiğimiz son durum bu malesefNerde bu devlet nerde bu millet
Yahu nerelerdesiniz :44: hep geliyorum kimse yok o yüzden kendi kendime konuşmuş gibi olmayayım diye yazmıyorum ama istikrarlı devam ediyorum
herkes bir dünya telaşına düşmüş,kuralları cezaları da bir müddettir rafa kaldırınca geldiğimiz son durum bu malesef
napsam ben elime alsammı kızılcık sopamı yine
kızlarr nerdesinizzz
herkes bir dünya telaşına düşmüş,kuralları cezaları da bir müddettir rafa kaldırınca geldiğimiz son durum bu malesef
kızlarr nerdesinizzz
kızlarr nerdesinizzz
kızlarr nerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?