Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar şekerlerim
topiğimiz çok sessiz dicemde neredeyse forumun tamamı bu şekilde
herkesde bi telaş, bi zamansızlık hali mevcut sanırım:44:
ben malum zaten, başımı kaşıcak zaman bulamıyorum:2:
cecoşummm geçmiş olsun canım miden iyi değilmiş:26:gerçi ben görüp yazana kadar düzelmişsindir bilerabbim şifa versin aminnn
moni bunu beğendiİyi akşamlar canım
Sorma güzelim yaa herhalde üşüttümmü ne yaptım dün felaket mide bulantısı vardı ve halsizlik bugünde öksürmeye başladım resmen nedir bu hastalıklardan çektiğim bilmiyorum seviyor beni herhalde peşimi bırakmıyor
Bundada vardır bir hayır diyorum tabiki ve günüme şükrediyorum
Ya topiklerin hepsinde var bir sakinlik ve bence sebebide şu beğeni tuşunun yok olması
İnsan sevdiği arkadaşlarını bile dilediği gibi beğenemiyor bu seferde topikten soğuttular milleti
tabi birde haftasonu olduğundan millet kocalarının dibinde kimse benim gibi feminik değilki herifi tınlamadan pc başına geçsin
moni bunu beğendi
feminik arkadaşım benim
evet tatlım ya ,ne beğeni tuşumuş anacım beni bile etkiledi
80 topiğindede az önce gözmisafiri oldum sizeorada şu yeşil kutucuklardan bahsetmişsiniz,çipplendikmi neenerden biliyor anlamadım mesajlarımızı tek tek okuyolar sanki:44:
dikkat et kendine canımcım,havalar bi tuhaf zaten.çok çok geçmiş olsun
yok artıkkkkÇok sağ ol canım
İnşallah bir iki güne birşeyim kalmaz
Bu arada çiplendikmi ne diyince aklıma geldi dün haberlerde okudum nette hatta tvde de açıklandı şu Angry Bird oyununu indirip oynayanların bütün verilerine ulaşılıyormuş :26: Amerika kasten casus program hesabı üretmiş o oyunu hatta bizim tablettede geçenlerde format atıldıktan sonra eşim indirmişti ( Allahtan oynamadık hiç birimiz açıp ) o haberi okuyunca anında sildik tabletten :26: Bütün konuşmalarından tut senin kişisel bilgilerine kadar erişebiliyorlarmış
Ne yapacaklarını şaşırdılar sanki anasını satayım herkes tehlike arz ediyorda kontrol altına almaya çalışıyorlar
Bizim buradaki mesajlarında topik tarafından takip edildiği açık farkındaysan politikayla ilgili gündemle ilgili konuşma olunca anında damlayıp topikte bu tür konuşmalar yasak diye yazı bile yayınlamıştı
Hani konu neyse onla ilgili konuşun gerisi yassahhhh
yok artıkkkk
akıllı televizyonların da görüntü ve ses kaydettiği söyleniyordumahrem kalmadı desene
akıllı tv,akıllı televizyon,akıllı ev derken,sanırım aklımızı alacaklar
merhabalr kızlar nasılsınız uğrayamadım malesef ya
misafirim var görümcemler geldi işler yoğun eve gidiyorum misafir
valla çok yoruldum kaç gündür hafta sonu da misafir olunca onları gezdirdik filan derken dinlenemedim malesef
Allah yardımcın olsun canım
İnşallah misafirler gittikten sonra daha sık uğrama şansın olur
Topikte tek başıma canım sıkılıyoooooooooooooo
hayırlı günler şekerlerim
dün yavrumu asker ocağına teslim ettik
çok zormuş yahuben bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Allah tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin,sağlıcakla gidip gelsinler inşallah..aminn..
değişik,garip duygular içindeyim
alışıcam elbet bakalım,mevlam hayırlı şeyler,iyi şeyler yazsın inşallah.aminn.
tahmin edebiliyorum canım,21 yıl ne demekemekliliğin tadını çıkarın,mutluluklaraskerlik zor iş benim eşim astsubaydı.emekli oldu.onunla tam 21 yıl bende askerlik yaptım.
hayırlı günler şekerlerim
dün yavrumu asker ocağına teslim ettik
çok zormuş yahuben bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Allah tüm askerlerimize hayırlı teskereler nasip etsin,sağlıcakla gidip gelsinler inşallah..aminn..
değişik,garip duygular içindeyim
alışıcam elbet bakalım,mevlam hayırlı şeyler,iyi şeyler yazsın inşallah.aminn.
Allah hayırlı tezkereler nasip etsin tez zamanda dönsün inşallah :)
Ben bu hafta aynı kaldım. Adetim bitti pazar döneceğim eve bakalım yeni bir diyet spor düzeni başlatabilirsem şu kalan dört kiloyu da verip bitirmek istiyorum artık (