teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlarımın başına
Cnm takımı sırtlıyorsun valla. Bu arada çok iyi gidiyorsun maşallah
sağol tatlım :) ay maşşalllah valla yaama canım neredeyse aç yaşıyorum midem hiç iyi değil yurtta yemeklerde iyi değil herşey beni tesfik ediyor
bu arada büte kaldım bir sınavımdan :26:
iyi akşamlar şekerlerim
bu hafta bireysel derecelerde ,takımımızdan benbirtaneyim arkadaşımız 3.oldu.
tebrik ediyorum canım
takım olarakta her ne kadar iyi bir % miz olmasada 4.olduk.bu hafta diğer takımlar da çok kötüydü
sağol tatlım :) ay maşşalllah valla yaama canım neredeyse aç yaşıyorum midem hiç iyi değil yurtta yemeklerde iyi değil herşey beni tesfik ediyor
bu arada büte kaldım bir sınavımdan :26:
oyy banuşum yeni gördümAyşemmmmmmmmmmmmmm
Seni gördüğüme sevindim
Senin azim böcüğün ne alemdebuldun mu
Galiba benim azim böcüğüm geri geldi
Salı günü iki günlük ayran detoksu yapıp şöyle biraz daha motive olmak için ondan sonrada inşallah full enerjjiyle yarışa tekrar başlıyorum
Yarından itibaren her gün sporumu yapıp çok daha dikkatli ve sağlıklı besleneceğim
Şubattın 28 biliyorsun doğum günüm ve ben doğum günümde en azından bir 5 - 6 kilo daha az tartıda çıkmak istiyorum ilk etaptaüstelik bu yaz denize girebilmek için az daha zayıf olmam şart o yüzden daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum
Bu arada benim kızıda aldım himayeme
Söz verdi sözümden çıkmayacak ve birlikte her gün çok güzel sporumuzu yapacağızsonuçta ömrümün sonuna kadar her ay dünya para bayılamam spor salonlarına en azından gün içinde kendime göre ayarlarım spor zamanımı az daha havalar düzelincede her gün dışarda yürüyüşlerimizi yapacağız
Her gün mutlaka ip atlama olucak sporumuzdaepileptik bisiklet ve iki günde bir ebru gıcığıyla plates yapacağız
Hadi şekerim sende silkelende şu kilolardan kurtulalım ki yaza şöyle en azından daha fit bir şekilde yaza merhaba diyelimmmmne dersin cepten de arada birbirimizi dürtükleriz whatsupdan falan
amaninn nasıl unuttum yarından tezi yok okucam,inşallah faydası olur.selam kızlar
nasılsınız diyetim çok iyi gidiyor çok şükür
bugün Esma- Ül hüsna Ya Samed 520 defa çekersek iştahımızı kapatıyormuş
hergün 520 defa çekmek gerekiyrmuş bugün öğrendim paylaşmak istedim
yapanlar var memnun kalmışlar geçekten iştahımız kapandı diyorlar
diyet ve sporla birlikte 520 defa yapınca allah yardım ederr inşallah
amaninn nasıl unuttum yarından tezi yok okucam,inşallah faydası olur.
kızlar hadi bakalım her gün okuyoruz
''Esma- Ül hüsna Ya Samed '' günde 520 kez..
banuşşş deneyelim bacımmmm
selam kızlar,güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz için
bende hazırlanıp kursa gideyim akşam görüşürüz
yürü be banummm km tutar seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?