Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür laptob başına geçebildim
Günden döndüğümüzden beri kızın ingilizce ödeviyle uğraşıyordum
yemek molası verdik sonrada aynen devam
Bitirdik ama bende bittim
sağ olsun benim huysuz hiç bir cümlemi beğenmiyor öylemi olur böylemi olur diye eleştirip duruyor beni
madem çok biliyorsun sen yap diyorum onada bozuluyor
kavga dövüş ders yaptık
Babamız ingilizce bilmediğinden yırtıyor tartışmadan
Bugün gün fena geçmedi
şükür fazlada kaçırmadım hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım
Sabah;
1 Portakal
1 elma
( bu ara canım hiç kahvaltı etmek istemiyor birde gün var diye abartmim dedim
)
Öğlen; ( günde normal yemek yapmıştı yengesi )
1 kase çorba
3 YK Nohut yemeği susuz
2 YK bulgur pilavı
1 avuç içi kadar ızgara tavuk
2 YK karışık salata
1 salatalık turşusu ( tadına baktım
)
ara;
2 KK kadar cevizli kek
2 Şekersiz çay
Akşam;
3 - 4 YK yoğurtlu havuç
1 Orta boy kase marul salatası
2 KK beyaz peynir
1 büyük fincan şekersiz çay
( akşamda canım istemedi ama maksat metabolizma çalışsın
)
aleyküm selam banucum
küçük cimcime kardeş istemiyo heraldekendince tedbirini almış
benim koca danalar bazen gelir yatarlar yanıma,çocuk işte kartlaşsalarda bebekler
Valla Ayşeciğim cadıya sorarsan kardeş istiyor
hatta bizim amca gelinin bebeğini gösterip anne Çeynep gibi olsun çeynep gibi olsun diyor
ama tabi anasının artık niyeti yok sonuçta kilolar gitmesi lazım tekrar üstüne almaya da niyetim yok
Önceden acabamı diyordum ama artık Rabbim kazayla yollamadığı sürece kasten yapmam diyorum
Kız bizde şurda benim ufaklık doğana kadar ara ara muzurluk olsun diye aralarına girerdik yatıya kaldığımızda
babam ben yeni evliyken Allahtan sana aranızda yatan bir evlat versin demişti
beddua gibi tuttu mu ne
İnan bazen çok kızıyorum ama sonra o uyurken yüzüne bakıyorum ve dayanamayıp öpüp kokluyorum Rabbim iyiki sizleri bana vermiş diye
İnan korkuyorum bazen Rabbim senmisin şu çocuklardan şikayet eden diye bana evlatlarımla ilgili sınarsa diye
Annelik garip birşey bazen sinirden insan ulen hadi bir tane doğurdun ikinciyi ne diye doğurdun diyebiliyor sonrada oturup tövbe edip Rabbime yalvartıyor aman evlatlarıma birşey olmasın diye.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ....Aminnnnnnnnnnnnnn
Selam kızlar özledim sizi
Benim yeni yıl kavga ile geçti. Eşimin telefonuna whats up tan eski işinden bi kadın 2013 ten en çok hatırladığım insana diye başlayan beni deli eden bi cümle kurunca. Çok üstelemedim kıskanıyo görünmemek için ama hafif bi trip ve içimdeki sinirle geçirdim. Eşimde ben sana gösterdim benim ne suçum var felan dedi. Mesajı bana göstermeden de silebilirdi tabi dürüst olması hoşuma gitti. Dedim ben kadına tepki veremem tepki vermesi gereken sensin. Whats up tan bi daha bana mesaj yazma eşim ve ben böyle gereksiz samimiyetten hoşlanmıyoruz yazmış. ( bu arada o kadını elime geçirsem parçalarım ama havam bozulmasın diye çaktırmıyorum )
Bu arada yine grip oldum. Artık ç.tesi mersindeyim. Bende hayat böyle yoğun
Kilomu bilmiyorum çünkü tartı koli içinde arabanın arkasında. Ama zayıflamış gibi hissediyorum
Çok geçmiş olsun
inşallah bir an önce iyileşirsin
Bu arada yılbaşı öncesi tatsızlığa sebep olan o mesaj içinde geçmiş olsun
Var öyle dengesiz insanlar evli de olsa şansını deneyen
Rabbim öylelerini bizlerden uzak tutsun ....Aminnnnnnnn
Bizimde çok şükür hiç gizlimiz saklımız yoktur
eşimin eski şirketinde bayan müdürü resmen eşime asılıyordu
hatta yüz vermedi diye bütün şirkettekilere zam yapıldığında eşime yapılmadı nedense
İlk günden eşim bana gelip kendi söyledi ve inan bir an bile acabamı demedim
aksine bazen habersiz şirkette gittiğimde eşim havalara uçarken kadın uyuz oluyordu bana
en sonunda başka elemanlarada asılınca terleyenler olmuş ve patron ilk fırsatta onu gözden çıkartıp kovmuştu
sağ olsun patronu hala aynı şirket değiştiği halde eşimi bırakmadı ve adamın lavbaliliye hiç tahammülü yok
Bu arada havanı bozmaman iyi olmuş
yoksa erkekler kendilerini fasülyeden nimet sanabiliyorlar
Rabbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin ....aminnnnnnnn