- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aleykümselam banucum,minik kuzuna geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin amin
ana kız diyetinizde süper gidiyormuş sevindim canım çok inşallah böyle devam eder de ikinizin birden yaza yüzünüz güler
aslında hedef belirlerken kısa dönem belirlesek daha başarılı oluruz sanıyorum , örneğin ideal kiloma 40 kilo var nasıl vercem diye kara kara düşüneceğimize ,mesela bir 10 kilo versem ne kadar rahatlıcam demeliyiz ilk hedefi de misal 10 kilo olarak belirlemeliyizben artık öyle yapıcam inşallah işe yarar ben 85 kiloya düştüğümde,herkes yeter daha verme böyle çok iyisin demişlerdi bende kendimi kıyafetlerle iyi hissediyordum hatta dar kalıp bir pantolon almıştım kendime onunla 50 kilo gibi hissediyordum
yani boyumuz kısa olmasına rağmen bizde 80 lerde çok güzel duracak tatlımyakın çevremiz bizi hep kilolu gördüğünden onlara hatta zafiyet geçiriyormuş gibi gelicez
diğer konuya gelince,bizimle alakalı demiyorum genel anlamda yazıyorum.kiloluyuz diye eşimize karşı kendimizi kötü hissetmemeliyiz,dünyanın en güzel kadınları bile aldatılıyor,erkeğin içinde olmasın yoksayapacağı varsa kulpunu uydurur yapar
biz kendimiz için,kendi sağlığımız kendimizi iyi hissedebilmemiz için kilo vermeli ve kendimize bakmalıyız.o yuva düşmanı kadınlardan o kadar çok varkimümkün mertebe çok yakınımız olmayan hatun kişileri evimizden çevremizden uzak tutalım,çok samimi olmaya gerek yok.erkekler zaten saftirik,hatunların güzel olmalarıda gerekmiyor kanmak için.ilgi alaka gördükleri yere kayabiliyorlar.tabi içinde olanlardan bahsediyorum,vesvese yapmayalım kendimize
bizlerde eşlerimizin hep hatalarını görüp,ilgisiz alakasız davranıp en ufak bir şeyde dır dır ediyoruz .daha anlayışlı daha ilgi alakalı olmalıyız onlara karşı,zaten erkekler çocuk gibi,kadın zekasıyla kocasını elde tutmayı bilireve geldiklerinde de onları pijamayla karşılamayalım lütfen dışarıda hep bakımlı güzel giyinen saçları başları yapılı hatunlarla muhataplar,eve geldiklerinde neyle karşılaşıyorlar? bunu soralım kendimize
Rabbim yuvalarımızdan huzuru,mutluluğu bereketi eksik etmesin inşallah..aminnn..
Günaydın kızlarrr siteye giriş yapamıyorum iş yogunlugum nedeniyle.
diyet miyet kalmadı bende hem iş hem ev stresi beni mahvetti yedikçe yiyorum ailevi bazı sıkıntılarım var sıkılınca daha da cok ıyıyorum benim için dua edin duaya çok ihtiyacım varr morale de.
Ailevi sıkıntım arasnda kg da var eşimle ilgili çok kglulu bir bayan değilim aslında ama işte evlenmeden önce 50 kg oldugumdan bu durum benı fazlaca rahatsız edıyor. Neden bukadar rahatsız edıyor kendı ıcımde savaşıyorum sanki. burda söylemem doğru olurmu ama bilmiyorum. Eşimin daha önceden beğendiği bayanla ailecek görüşüyoruz tabi bayanın haberi yok beğendiğinden eşim bi ara ağzından kaçırmıştı keşkede kaçırmasaymış o günden beri içim içimi yiyor, kadın çok güzelll fiziğide öyle. Eşim her ne kadar guzelsın zayıfsın deseede yok anacım ben bır kere taktım bunu zayıflayacağım ama sinirden yemeğe vuruyorum sanki kendimi bu ruhsal durumdanda kilolarımdanda kurtulmak istiyorum ama nasıl:?
Allah iyiliğini versin kız güldürdün yineAminnnnnnn canım
Gerçekten çok haklsınerkekler kandırılmaya meyilli saftirik çocuklardan farksız
O yüzden onları lolipopla biz kandıracağız ama aradada enseye şaplağı yapıştıracağız ki fazlada şımarıp yaramazlık yapmaya niyetlenmesin
Rabbim hepimizin huzurunu daim etsin ...aminnnnn
Kilo konusuna gelince kesinlikle 85 kg bile olsam herhalde afet gibi olurumşu kilomla bile Banu Alkan modundayım genelde hele birde üzerimde elbise varsa Sibel Can gibi eteklerini tutup parmak ucunda sallana sallana gezmişliğimde çok
Dediğin gibi hedefleri ufak tutmak en iyisibende hedefleri 10ar 10ar gitmeyi düşünüyorum Rabbim inşallah nasip edecek bu sefer sağlıklı ve fit bir kiloya düşmeyi
Daha geçen gün annem bile diyor kız 95 olsan bile yeter diye( Almanyaya gittiğimde okadardım ya iyidin o zaman diyor ki bende resimlere baktığımda kız iyimişim o kilo diyorum en azından resimlerde biraz daha düzgün çıkıyordum neyse hallederizzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu menüyle yolunmadık saçın kalmıcak diyimdünkü menüm
sabah:3 kurabiye
öğle:1 kase çorba, tavuk, 3 çatal pilav, salata
akşam:1 tabak kuru fasülye, pilav
ara:çikolata
60 dak yürüyüş
1,5 litre su
bugün abarttım ya sinir oldum kendime
banucum ben bu hafta izinden dönüp listeye giriyorum canımcım,sen de ne zaman istersen o zaman listede olursun söylemen yeterli
Allah zihin açıklığı versin canım,inşallah tüm sınavlarından çok iyi sonuçlar alırsınmerhaba kızlar benim finallerim var pek giremiyorum bu hafta kilom sabit :)
canım benim kendini üzme sakın olmayan bir şey için,hem onu beğenseydi onunla evlenirdi demekki seni daha çok beğenmişki seni seçmiş
biliyor olman iyimi kötümü bilemedim:44:2 yönlü düşünüyorum aslında.bilmeseydin ve eşin içten içe onu beğenmeye devam etseydi ve bundan haberin olmadığın için daha sık görüşüyor olabilirdiniz.sana söylemekle dürüst davranmış,sende hem kendine daha bir özen gösterirsin hemde o kişiyi, böylelikle eşinden, yuvandan daha uzak tutabilirsin tatlım.iyi yönden bakalım bence,gereksiz vesveselere de kapılıp eşinin üzerine gitme canım,ne kadar umursamaz görünüp ona belli etmessen o kadar iyi olur.tabi sen içinden gerekli önlemleri ve tedbirleri de mutlaka al,sessizdenve o kişinin imasını bile yapma,ne kadar çok dile getirirsen o kadar ilgi artar.konu kapanıp kaybolup gitsin
canım benim şu bir kaç gün diyeti akışına bırak,sinirin bozuk çünkü yemekle bunu dindiriyorsun ve bir kaç gün bırak ye.zaten 2 3 güne o yemek isteği de yok olacakzaten çok az bir kilon var yaza kadar ufak ufak,sağlıklı ve geri dönüşümsüz bir şekilde onlardan da kurtulursun
tabiki bize anlatacaksın tatlım,kime anlatabilirsinki böyle bir şeyi?en yakınına bile anlatmada zaten.biz bu konularda birbirimize yeteriz.burada sadece kilo vermek için bulunmuyoruz burası aynı zamanda dejarj alanımıziçimizde birikenleri anlatıcazki o birikimler içimizde büyümesin ve onları yok saymak için hırsımızı yemekten çıkarmayalım di mi ama
moralini bozma,biz seni çok seviyoruz ve sana inanıyoruz az bi kilon var onlardan kurtulup bugünkü konuşmalarımıza güleceksin
Canım maalesef beter bir olayı bende yaşadım :26:
Eşimin eski iş yerinde bir hatun vardı çalışan bizimki devamlı telefonda konuşurken baştan bir kalayladım arada güzelim falan çekiyor diye sonra eşim tutturdu ille bak senle tanışmak istiyor diyeHadi neyse bir gidip tanışayım bakalım nasıl birşey dedim
Hatun daha evvel boşanmış ve yanlız yaşıyor ( bize çok uzak )
Bizimkide şirket arabası onda diye sık sık onuda evine bırakmak zorundaydı o dönem. Tabi olayı anlattığım yakın arkadaşımda verdi bana çoşkuyu ille git tanış ama süslenerek git seni paçoz görmesin diye.
O dönem bu kadar kilolu bile değildim ve en güzel halimle gittim. Gayet güzel sohbet edildi o gece ama nedense içim içimi yedi :26: sonuçta şirkette bütün gün bir aradaydılar ve her öğlen yemeğe bile çıkıldığında bunlar yine bir arada ( şirket o dönem eğitim semineride veriyor tabi)
Bir ara eşim durduk yere bu hatundan laf açtı ( bir araya geldikten sonra eşim bak gerçekten çok iyi biri dimi diyip duruyordu hani kıskanmana gerek yok hesabı) neymiş efendim nişanlanmış ve yakında nikaha gidebiliriz hesabı
Ben o dönem patron şirkete ziyaretleri ani bir kararla yasaklamıştı nedensetabi eşimin demesi
Neyse bir gün eşime haber vermeden şirkette gittim iş çıkışına yakıntabi yine en güzel halimle
Eşim beni görünce şaşırdı ama tabi bozuntuya vermedibende o bayana istersen senide metroya kadar bırakalım dedim hatun bindi tabi arabaya ama nedense tedirgin durduk yere aaa bu arada hayırlı olsun nişanlanmışsın dedim kadın bir şaşırdı yooo o nerden çıktı dedi tabi eşim bukalemun gibi rengten renge girdi
Hemen toparladım ay bende kafa kalmadı senin adaşın olan bir arkadaşımız daha var onu dedi herhalde eşim geçenlerde ben sen sandım dedimtabi eşim fırtına öncesi sesizlik olduğunu anlayıp evet yaa diğer arkadaştı o yanlış anlamışsın dedi
Meğer denyo sırf o bayanı kıskanmıyayım diye öyle bir yalan uydurmuş :26: ki ben hala akıl sır erdiremem
Tabi evde adamı anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar kalayladım
İnan şirketten ayrıldı o bayan sonra iflas etti şirket ve aynı kadro yeni bir şirkette bir araya geldi hatta eşim kaç senedir görmüyor o bayanı ama hala nedense tedirgin o konudaya şerrimden korktu yada harbi bir nane yedide ortaya çıkarsa diye tedirgin
Hatun hala bekarve eşim geçenlerde ona bir şey danışmak için ( işle ilgili hala arada mailleşirler ) mail atmış ve bir baktım kadına abla çekmiş gelde kıllanma şimdi adam seni bizim şirketin sekreteriyle tanıştıracağım diyince
Yani biraz uzun oldu ama beterin beteri varhuzurunu bozduğuna deymez o yüzden sen sadece kendine odaklan ve sonrada ayşenin dediği gibi mümkünse olabildiğince az bir araya gelmeye çalış o bayanla
Şimdi kesin bu yazıdığımı okuyan ulen bu ne rahatlıktır diyecektirama inan ben totoşumuda yırtsam bu adam yapacaksa yapar o yüzden hiç yüreğimi çürütmeden göz kulak olurum ve mümkün olduğu kadar riskleri azaltırım ( yanlız bir yere yollamam ) sonrası kader kısmet sonuçta kaderimde varsa yaşarım heee eşimede hep derim ama elime bariz delil geçerse üzerinden 10 sene bile geçmiş olursa valizini kapı önünde bulduğun an neden diye sorma bile çünkü tek af edemeyeceğim şey ihanet olur
Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
canım seni çom iyi anlıyorum haklısın kıskanmkatada ama kilonu dert etme sen maşallahın var senin canım daha ne olsun çocuk var yinede çıtırsın
sadece sen daha bakımlı ol zaten fizik iyi senin 59 kiosun daha ne olsun ya kendine işkence etme verirsin 1-2 kio fazlanıda sen eminim ben senden arkadaşım
dediğim gibi bakımlı ol eve geldim diye salma kendini yap makyajını git mini elbiseleri adamın gözü senden başkasını görmez
arkadaş anlattı psikolojik danışman danışanı bie erkek eşim evde eşofmanla dloşıyor ama işe giderken elbiseler makyajlar çok üzülüyorum diyormuş ben öyle istemiyorum diyormuş bak erkekler ne ister sorusunun yanıtı
canım benim senden de Allah razı olsun ,iyiki sizlerde varsınızHepinizden Allah razı olsun beni çok güzel motive ediyorsunuz. Böyle şeyler eşe dosta akarabaya anlatılamıyor iyiki varsınız sizi çok seviyorum.
Ayşe ablam kg sabit benim bu haftada inşallah bundan sonra motive olarak kilo vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?