Selam kızlar özledim sizi
Benim yeni yıl kavga ile geçti. Eşimin telefonuna whats up tan eski işinden bi kadın 2013 ten en çok hatırladığım insana diye başlayan beni deli eden bi cümle kurunca. Çok üstelemedim kıskanıyo görünmemek için ama hafif bi trip ve içimdeki sinirle geçirdim. Eşimde ben sana gösterdim benim ne suçum var felan dedi. Mesajı bana göstermeden de silebilirdi tabi dürüst olması hoşuma gitti. Dedim ben kadına tepki veremem tepki vermesi gereken sensin. Whats up tan bi daha bana mesaj yazma eşim ve ben böyle gereksiz samimiyetten hoşlanmıyoruz yazmış. ( bu arada o kadını elime geçirsem parçalarım ama havam bozulmasın diye çaktırmıyorum )
Bu arada yine grip oldum. Artık ç.tesi mersindeyim. Bende hayat böyle yoğun
Kilomu bilmiyorum çünkü tartı koli içinde arabanın arkasında. Ama zayıflamış gibi hissediyorum
canım benim, böyle dengesiz insanlar var malesef,boşta kalınca kime sarıcaklarını şaşırıyorlar.rabbim yuvalarımızdan uzak etsin.amin.
yalnız duruşuna hayran kaldım,havan batsın kızeşininde cevabı takdire şahan yalnız
geçmiş olsun canım bu arada
canım ya eşin dürüstlük yapmış ne güzel
kadında ne kendini bilmezmiş yahu allah korusun öylelerden
takma canım sen eşin anlatmayabilirdi ama senin ona güveneceğini biliyor demekki
ayrıca ne güzel tartılmadan zayıfladığını hissetmen
Âmin saol abla. Kadınla iş gezisinde aynı masada yedik bir de. Evli olduğunu ve yeni bebeğimizin olduğunu biliyo. Eşime kızdım sana bunları söyleyecek cesareti nasıl buldu diye.
Abla benim tartı arabada koli içinde (taşınıyorum). Beni izinli yazar mısın Kilomu bilmiyorum inşallah düşmüştür.
canımcım izinli yazmıyım kilosu sabit yazıyım.izin haklarınız bitmesin boşuna.ama işlerim var giremem dersen izinli yazarım tabiki
aleyküm selam banucum
küçük cimcime kardeş istemiyo heraldekendince tedbirini almış
benim koca danalar bazen gelir yatarlar yanıma,çocuk işte kartlaşsalarda bebekler
Selam kızlar özledim sizi
Benim yeni yıl kavga ile geçti. Eşimin telefonuna whats up tan eski işinden bi kadın 2013 ten en çok hatırladığım insana diye başlayan beni deli eden bi cümle kurunca. Çok üstelemedim kıskanıyo görünmemek için ama hafif bi trip ve içimdeki sinirle geçirdim. Eşimde ben sana gösterdim benim ne suçum var felan dedi. Mesajı bana göstermeden de silebilirdi tabi dürüst olması hoşuma gitti. Dedim ben kadına tepki veremem tepki vermesi gereken sensin. Whats up tan bi daha bana mesaj yazma eşim ve ben böyle gereksiz samimiyetten hoşlanmıyoruz yazmış. ( bu arada o kadını elime geçirsem parçalarım ama havam bozulmasın diye çaktırmıyorum )
Bu arada yine grip oldum. Artık ç.tesi mersindeyim. Bende hayat böyle yoğun
Kilomu bilmiyorum çünkü tartı koli içinde arabanın arkasında. Ama zayıflamış gibi hissediyorum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Çok geçmiş olsuninşallah bir an önce iyileşirsin
Bu arada yılbaşı öncesi tatsızlığa sebep olan o mesaj içinde geçmiş olsunVar öyle dengesiz insanlar evli de olsa şansını deneyen Rabbim öylelerini bizlerden uzak tutsun ....Aminnnnnnnn
Bizimde çok şükür hiç gizlimiz saklımız yoktureşimin eski şirketinde bayan müdürü resmen eşime asılıyordu hatta yüz vermedi diye bütün şirkettekilere zam yapıldığında eşime yapılmadı nedense
İlk günden eşim bana gelip kendi söyledi ve inan bir an bile acabamı demedimaksine bazen habersiz şirkette gittiğimde eşim havalara uçarken kadın uyuz oluyordu bana en sonunda başka elemanlarada asılınca terleyenler olmuş ve patron ilk fırsatta onu gözden çıkartıp kovmuştu sağ olsun patronu hala aynı şirket değiştiği halde eşimi bırakmadı ve adamın lavbaliliye hiç tahammülü yok
Bu arada havanı bozmaman iyi olmuşyoksa erkekler kendilerini fasülyeden nimet sanabiliyorlar
Rabbim huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin ....aminnnnnnnn
iyi akşamlar şekerlerim
bu hafta bireysel derecelerde ,takımımızdan benbirtaneyim arkadaşımız 3.oldu.
tebrik ediyorum canım
takım olarakta her ne kadar iyi bir % miz olmasada 4.olduk.bu hafta diğer takımlar da çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?