günaydın canım idare ederim sen nasılsın :)günaydın kızlar nasılsınız
selam kızlar,güzel bir hafta olsun inşallah.ben pazartesi sendromundayımşimdi kalk giyin kursa git of off
günaydın canım idare ederim sen nasılsın :)
as abla :) inş. güzel bir gün olr sınav haftam geldim oy oy bitirdi beni bu finaller
kızlar beynimin içi yandı sınava çalışmaktan yarın sınavım var saat 4de :S
sürekli ezber yapıyorum
bana dua edin şu finnallerim güzel geçsinde biran önce eve gideyim
yarın giremem diye şimdiden yazayım kilom: 61.8 girme imkanım olursa kilomu güncellerim hepinizi öptüm :)
oy oy canım Allah zihin açıklığı versin,inşallah tüm sınavlarından geçersinkızlar beynimin içi yandı sınava çalışmaktan yarın sınavım var saat 4de :S
sürekli ezber yapıyorum
bana dua edin şu finnallerim güzel geçsinde biran önce eve gideyim
yarın giremem diye şimdiden yazayım kilom: 61.8 girme imkanım olursa kilomu güncellerim hepinizi öptüm :)
aleyküm selam banucumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili, az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah yine sersem gibi uyandım :26:
Valla nedir bu cadıdan çektiğim bilmiyorumdefalarca uyuttuk ama ne zaman yatağına attıysak geri kalktı uykum yok diyor ama iki dakika sonra yine kuçağımda uyuyor Bumerang gibi çocuk mübarek
En sonunda oh yaşasın uyanmadı diye sevinip 12yi geçe yatağımıza yattıktabi aradan yarım saat geçmedi ayak seslerini duyduk eşim en sonunda pes et aramızda yatsın ki bari biz uyuyalım dedi tabi yatakta bıdı bıdı konuşurken uyudu
Sabahta yine erkenden ben tuvalete kalktığımda peşimden fırladı ve gayet enerjik bir şekilde anneeeeeeeeee ben kalktımmmmmmmm dediHacı yatmaz sanki çocuk
Neyse bebekken hiç sıkıntı vermeyen çocuk sanırım intikam alıyor
Rabbim zihin açıklığı versin ...Aminnnn
İnşallah sınavın çok çok güzel geçer
sağol canım :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese bol eksili, az kalorili bir gün diliyorum
Bu sabah yine sersem gibi uyandım :26:
Valla nedir bu cadıdan çektiğim bilmiyorumdefalarca uyuttuk ama ne zaman yatağına attıysak geri kalktı uykum yok diyor ama iki dakika sonra yine kuçağımda uyuyor Bumerang gibi çocuk mübarek
En sonunda oh yaşasın uyanmadı diye sevinip 12yi geçe yatağımıza yattıktabi aradan yarım saat geçmedi ayak seslerini duyduk eşim en sonunda pes et aramızda yatsın ki bari biz uyuyalım dedi tabi yatakta bıdı bıdı konuşurken uyudu
Sabahta yine erkenden ben tuvalete kalktığımda peşimden fırladı ve gayet enerjik bir şekilde anneeeeeeeeee ben kalktımmmmmmmm dediHacı yatmaz sanki çocuk
Neyse bebekken hiç sıkıntı vermeyen çocuk sanırım intikam alıyor
Rabbim zihin açıklığı versin ...Aminnnn
İnşallah sınavın çok çok güzel geçer
inş. cnm amin ya allah sanada yardım etsin tüm çalışan kullarıma yardım etsin :)hayırlı sabahlar şekerlerim
şu kaybettiğim azim böcüğümü sanırım buldum,belkide kaybolmamıştı yemiş de olabilirim yada üstüne oturup ezmişde
inşallah bir daha kaybolmazda, bu sefer başarırım
bu yaz oğlumun düğünü olacak büyük ihtimal ,ve ben kilo vermeye mecburum
sabaha fena başlamadım bakalım ne kadar gidecek
oy oy canım Allah zihin açıklığı versin,inşallah tüm sınavlarından geçersin
benimde 20 gün sonra sınavlarım aynı dualara benimde acilen ihtiyacım var
aleyküm selam banucum
küçük cimcime kardeş istemiyo heraldekendince tedbirini almış
benim koca danalar bazen gelir yatarlar yanıma,çocuk işte kartlaşsalarda bebekler
canım benim, böyle dengesiz insanlar var malesef,boşta kalınca kime sarıcaklarını şaşırıyorlar.rabbim yuvalarımızdan uzak etsin.amin.Selam kızlar özledim sizi
Benim yeni yıl kavga ile geçti. Eşimin telefonuna whats up tan eski işinden bi kadın 2013 ten en çok hatırladığım insana diye başlayan beni deli eden bi cümle kurunca. Çok üstelemedim kıskanıyo görünmemek için ama hafif bi trip ve içimdeki sinirle geçirdim. Eşimde ben sana gösterdim benim ne suçum var felan dedi. Mesajı bana göstermeden de silebilirdi tabi dürüst olması hoşuma gitti. Dedim ben kadına tepki veremem tepki vermesi gereken sensin. Whats up tan bi daha bana mesaj yazma eşim ve ben böyle gereksiz samimiyetten hoşlanmıyoruz yazmış. ( bu arada o kadını elime geçirsem parçalarım ama havam bozulmasın diye çaktırmıyorum )
Bu arada yine grip oldum. Artık ç.tesi mersindeyim. Bende hayat böyle yoğun
Kilomu bilmiyorum çünkü tartı koli içinde arabanın arkasında. Ama zayıflamış gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?