Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Baya geç oldu ama ancak gelebildim
Maalesef benim küçük kuzu yine hastalandı üstelik bu sefer ateşide çıktı
Öğlen pazardayken öksürmeye başladı hatta kızkardeşime geçince eczaneden aldığım wicksi ayaklarının altına, sırtına ve göğsüne sürdümde bir kaç saat rahatladı ama sonra tekrar başladı maalesef
Anneme geçtik dönüşte malum balık faslı var diye
Kuzum koltukta halsiz bir halde oturmaya başlayınca bir baktım ateşide çıkmış
Eve geldikten sonrada biraz meyve sıktım vitamin olsun hepimize diye ama ne yaptıysam cimcime içmedi
En son ateşini ölçtüğümde cimcimenin ateşi 38.6 dı :26:
Şimdi babasıyla yatağa yattıda bende hem sizlere bakayım biraz dedim hemde ara ara ateşini ölçeyim dedim
yarında mutlaka bir ara doktora götürürüm ne olur ne olmaz
geçen seferki antibiyotik para etmedi demekki
belki iğne verir bu sefer :26: ama onuda yaptırması var ( canı yanar diye ödüm kopuyor ama iyileşecekse mecbur katlanacağız
)
Beslenme konusunda gayet iyi diyoruz ana kız
Benim cadı 1 kg vermiş bile
ama ben henüz tartılmadım
cuma süpriz olsun
Bu arada gün içinde yediklerimide yazayım
Sabah
Klasik kahvaltım
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
domates, salatalık
1 fincan yeşil çay
Öğle;
1 tabak tarhana çorbası
4 kaşık kus kus
1 kase yoğurt
Akşam;
1/2 tabak hamsi buğlama
1 koca kase salata
gece;
1 büyük bardak meyve suyu ( elma ve portakal kendim sıktım
)
Canım maalesef beter bir olayı bende yaşadım :26:
Eşimin eski iş yerinde bir hatun vardı çalışan bizimki devamlı telefonda konuşurken baştan bir kalayladım arada güzelim falan çekiyor diye sonra eşim tutturdu ille bak senle tanışmak istiyor diye
Hadi neyse bir gidip tanışayım bakalım nasıl birşey dedim
Hatun daha evvel boşanmış ve yanlız yaşıyor ( bize çok uzak )
Bizimkide şirket arabası onda diye sık sık onuda evine bırakmak zorundaydı o dönem. Tabi olayı anlattığım yakın arkadaşımda verdi bana çoşkuyu ille git tanış ama süslenerek git seni paçoz görmesin diye.
O dönem bu kadar kilolu bile değildim ve en güzel halimle gittim. Gayet güzel sohbet edildi o gece ama nedense içim içimi yedi :26: sonuçta şirkette bütün gün bir aradaydılar ve her öğlen yemeğe bile çıkıldığında bunlar yine bir arada ( şirket o dönem eğitim semineride veriyor tabi
)
Bir ara eşim durduk yere bu hatundan laf açtı ( bir araya geldikten sonra eşim bak gerçekten çok iyi biri dimi diyip duruyordu hani kıskanmana gerek yok hesabı
) neymiş efendim nişanlanmış ve yakında nikaha gidebiliriz hesabı
Ben o dönem patron şirkete ziyaretleri ani bir kararla yasaklamıştı nedense
tabi eşimin demesi
Neyse bir gün eşime haber vermeden şirkette gittim iş çıkışına yakın
tabi yine en güzel halimle
Eşim beni görünce şaşırdı ama tabi bozuntuya vermedi
bende o bayana istersen senide metroya kadar bırakalım dedim
hatun bindi tabi arabaya ama nedense tedirgin
durduk yere aaa bu arada hayırlı olsun nişanlanmışsın dedim
kadın bir şaşırdı yooo o nerden çıktı dedi
tabi eşim bukalemun gibi rengten renge girdi
Hemen toparladım ay bende kafa kalmadı senin adaşın olan bir arkadaşımız daha var onu dedi herhalde eşim geçenlerde ben sen sandım dedim
tabi eşim fırtına öncesi sesizlik olduğunu anlayıp evet yaa diğer arkadaştı o yanlış anlamışsın dedi
Meğer denyo sırf o bayanı kıskanmıyayım diye öyle bir yalan uydurmuş :26: ki ben hala akıl sır erdiremem
Tabi evde adamı anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar kalayladım
İnan şirketten ayrıldı o bayan sonra iflas etti şirket ve aynı kadro yeni bir şirkette bir araya geldi hatta eşim kaç senedir görmüyor o bayanı ama hala nedense tedirgin o konuda
ya şerrimden korktu yada harbi bir nane yedide ortaya çıkarsa diye tedirgin
Hatun hala bekar
ve eşim geçenlerde ona bir şey danışmak için ( işle ilgili hala arada mailleşirler ) mail atmış ve bir baktım kadına abla çekmiş
gelde kıllanma şimdi adam seni bizim şirketin sekreteriyle tanıştıracağım diyince
Yani biraz uzun oldu ama beterin beteri var
huzurunu bozduğuna deymez o yüzden sen sadece kendine odaklan ve sonrada ayşenin dediği gibi mümkünse olabildiğince az bir araya gelmeye çalış o bayanla
Şimdi kesin bu yazıdığımı okuyan ulen bu ne rahatlıktır diyecektir
ama inan ben totoşumuda yırtsam bu adam yapacaksa yapar o yüzden hiç yüreğimi çürütmeden göz kulak olurum ve mümkün olduğu kadar riskleri azaltırım ( yanlız bir yere yollamam
) sonrası kader kısmet sonuçta kaderimde varsa yaşarım heee eşimede hep derim ama elime bariz delil geçerse üzerinden 10 sene bile geçmiş olursa valizini kapı önünde bulduğun an neden diye sorma bile çünkü tek af edemeyeceğim şey ihanet olur
Rabbim kimseyi bu şekilde sınamasın inşallah ....Aminnnnnnnnnnn