- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hayırlı cumalar şekerlerim
***8.TAKIM 341.ETAP***
Nice15( 64,6/ / / % )
benbirtaneyim ( 63,4/ / /% )
newlife35 ( 59,3/ / / % )
maviask (52,4/ / /% )
phalanx(63,5/ / /% )
8. TAKIM ORTALAMASI:%
aleyküm selam banucum,hayırlı cumalarSelamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Bütün gece öksürmekten yine uyuyamadım
Bu nasıl bir griptir anlamadım ilaçta fayda etmiyor :26: Kızkardeşim ve eşide aynı durumda hatta sabah konuştuğumuzda kız havaya birşeymi sıkıyorlar herkes dökülüyor diye espiri yapıyor cadı
Birazdan hazırlanıp okula çıkacağımVeli toplantısı varmış bakalım ne işiteceğiz
Kızım peşin peşin diyor Anne öğretmen çok konuşuyor diyebilir diyededim senin cenenin düşük olduğunu biliyorum zaten yeni bir şey değil
Maalesef bu sene ( 7.ci sınıfta şu an ) dersler baya bir zor ve notları biraz düştü
Canın sağ olsun düzeltirsin diyorum ama özellikle seneye çok önemli olucak bizim için ve o yüzden daha sıkı çalışması gerekiyor ve gerekirse takviye alması için uğraşacağız ama maalesef cevremizde ders veren yok :26: dershanelerde maşallah ateş pahasıbu seneyide atlatalım artık sene başında mecbur kıyacağız paraya sonuçta gelecekleri daha önemli
Neyse ben hazırlanıp çıkayım
Bu arada regl olduğumdanmıdır nedir felaket artı gördüm bugünİnanılmaz ama 122yi gördüm Yaaa bu kadar artıda olmaz ki takmayayım diyorum ama benimde durumum herkes gider mersine ben giderim tersine oldu
Ne olucak bu halim diye düşünmekten kafayı yiyeceğim :26:
Spor yapmak istiyorum ama 5 dakika sonra belimin ağrısından yığılıp kalıyorum
Ne olur bana dua edin kızlarrrrrrrrrrrrArtık bende eksileri görmek istiyorum yaaa :26:
Ayşemmmmmmmmmmmm yaaa ne olucak benim bu halimmmmmmmmm
Allahtan izinliyimde takıma zararım dokunmayacak
Ya yine sinirlerim latçka oldu veli toplantısına gidiceğim gözlerimin şişi inmedi hala :26: artık millete mecbur alerjimi bahane edeceğim
kızlar listemiz bu hafta bu şekilde.
benbirtaneyim arkadaşımız bizi kurtardı bu hafta,teşekkür ediyorum tatlım
***8.TAKIM 341.ETAP***
Nice15( 64,6/ 64,6 / 0 / % 0)kilosu sabit
benbirtaneyim ( 63,4/ 62,4 / 1 /% 1,6 )
newlife35 ( 59,3/ 59,3 / 0/ % 0) kilosu sabit
maviask (52,4/52,4 / 0 /% 0)kilosu sabit
phalanx(63,5/ 63,5 / 0/% 0)kilosu sabit
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,32
Slm kardeş takımcımmlistemizi kontrol edebilirmisiniz rica etsemm
***3.TAKIM 341.ETAP***
NoRaaa(68,9/66,8 /2,1 /3,05 %)
sekerkiz67(79,3/ 79/0.3 / %0, 38)
sahgull(69,8/70,2 /-0,4 / -0,57%)
bluebootle(57,7/ 57.1/0, 6 %1, 04)
Sweetdimple(79,2/78,4 /0,8 /1,01 % )
pegasus07(67,5/67 / 0, 5/ %0, 74)
Valkyrie89 : (84/83 /1 / %1,19 )
mrv5534: (59,2/60.0 /-0.8 /%-1, 35)
kelebekolacam : (84/83, 5 / 0, 5/ %0, 60)
sevilay8072/ 71, 3/ 0, 7/ %0, 97)
cglaa16 : (68/67.1 /0.9 / %1.32)
erigim63/63.5 /-0. 5 / %-0, 79)
ayulduzz (75,2/75, 2 /0.0/% 0, 00)kilosu sabit
sulofe90,4/89, 9 /0, 5 / %0, 55)
3.TAKIM ORTALAMASI : %0,58
aleyküm selam banucum,hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun tatlım malesef bu seneki grip hakkaten bi değişik hastalanan uzun zaman çekiyorrabbim şifa versin tez zamanda inşallah.aminn.
ah ah çocukların şu deli zamanları,kızı erkeği aynı hepsi o dönemde aynı sorunları yaşıyor ve yaşatıyorlar bizlerede,sabır sadece.dersleride etkiliyor evet ister istemez,allahtan geçici süreç yoksa evlat olsa sevilmez derler ya öyle olcaz
ah camın ya sorma bende aynı durumdayım:2:bu sabah 97,5 gördümdikkat ettikçe şişiyorum ben de ya geçenlerde okumuştum astrolojideki değişimlerden kilo alma sürecindeymişiz:26:artık öyle teselli buluyorum valla bıktım çığlık atak istiyorum artık yeterrrr diye
canım benim moralini bozma ben bişeyler düşünüyorum şu kilo konusunda takip amaçlı bakalım birazdaha şişeyimde artık 100ü görünce uygulamaya geçerimşöyle whatsaap dan falan birbirimizi dürtükleriz bişiler yaparız bi havaya girelimde önce ,birbirimizi takip amaçlı bir nevi koçluk .oda olmadı buluşur haliç köprüsüne çıkar atlarız
aleyküm selam banucum,hayırlı cumalar
çok geçmiş olsun tatlım malesef bu seneki grip hakkaten bi değişik hastalanan uzun zaman çekiyorrabbim şifa versin tez zamanda inşallah.aminn.
ah ah çocukların şu deli zamanları,kızı erkeği aynı hepsi o dönemde aynı sorunları yaşıyor ve yaşatıyorlar bizlerede,sabır sadece.dersleride etkiliyor evet ister istemez,allahtan geçici süreç yoksa evlat olsa sevilmez derler ya öyle olcaz
ah camın ya sorma bende aynı durumdayım:2:bu sabah 97,5 gördümdikkat ettikçe şişiyorum ben de ya geçenlerde okumuştum astrolojideki değişimlerden kilo alma sürecindeymişiz:26:artık öyle teselli buluyorum valla bıktım çığlık atak istiyorum artık yeterrrr diye
canım benim moralini bozma ben bişeyler düşünüyorum şu kilo konusunda takip amaçlı bakalım birazdaha şişeyimde artık 100ü görünce uygulamaya geçerimşöyle whatsaap dan falan birbirimizi dürtükleriz bişiler yaparız bi havaya girelimde önce ,birbirimizi takip amaçlı bir nevi koçluk .oda olmadı buluşur haliç köprüsüne çıkar atlarız
güzel yemişssin canım adetliyken insan kıtlıktan çıkmış gbi oluyor :)Bugün adet oldum sonunda :) Tabi bir ağrı sızı sabaha doğru ağrı kesici aldım boş mide olmasın diye biraz patlamış mısır yedim. Öğleye doğru kalktım pofss sonra yediklerim değişikti düzensiz yedim.
Sabah
1/2 dilim kek
Öğle
1 dilim pizza
Akşam
1 tabak makarna
1 kuru patlıcan dolma
1 portakal
1 avuç fındık.
Su : 2 lt
Ancak akşama doğru yemeye başladım keşke yemeyeydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?