- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
merhaba canım nasılsın :)merhabalar kızlar
iyi akşamlar şekerlerim
bugün annem ve babamla teyzeme ziyarete gittik,normalde Görele(karadeniz) de yaşıyorlar ,eniştem rahatsızlanınca İstanbul'a doktora gelmişlerdi cuma günüde dönüyorlar.benim sınavlardı işler derken gidememiştim bir türlü.bayada uzak ben bir yakanın bir ucundayım onlar diğer yakanın diğer ucunda(asya-avrupa)çok mutlu oldular,bende aynı şekilde
yarın sabah da kursum var,erken yatarım sanırım yoksa sabahları tam bir kabus oluyor bu araaslında halsizliğimin yorgunluğumun nedenini biliyorum,şu 2 ayda tekrar almış olduğum kilolar beni çok rahatsız ediyor ,bu ara tansiyonumda yüksek çıkıyor yine kilo sebebiyle.bir türlü düzene oturtamıyorum,halen..
öyle işte..kendinize ciciş bakın canlarım
kızlar oda arkadaşımın arkadaşı var diyormuş ki şu kıza söyle daha zayıflamasın bu kadar yeter diyormuş hahamillet yeter artık dur falan diyor ben halimsen menunum daha vermek istiyorum ama cevreden böyle şeyler duyunca dahada mutlu oluyorum bide bunu konuşurken orda arkadaşları varmış kaç kiloyduki demiş arkadaşımda 83 demiş şimdi kaç demiş 62 demiş çocukta onun yarısı gitmiş demiş
canım ne güzel bir duygu tebrik ederim seni
ama sen daha ver 55 leri gör bence daha fit olursun
ben 64 kiloyum halimdn hiç memnun değilim 55 olsam ne güzel olacağım ama
sen veriyorsun maşallah devam et
Ya 76 kilodan 66 inmek 3 ayımı aldı şimdi 2 ayda 2,5 gitti artık gitmiyor ya motivasyonum iyice gitti. Zaten boğazımda ağrıyokilomda düşmüyo artık. Offf ağlıyıcam sinirden moralim iyice bozuldu ne zaman 55 görücem ben kilom yine 64.5 oldu bu aralar verip alıyorum
canım direnç kilon olduğu için vermiyor olabilirsin üzme kendini yediklerini değiştir bir dahiliyeye görün :)
olmadı diyetisyene git canım :)
Ben niye düşünemedim bunu :) şaka bi yana çok sinir oluyorum bi 62 görsem artık yeter dün açtım resmen sabaha kesin 62 görücem dedim yemeden bi de üstüne almışım hayret ya
direnç kilosudur canım pes etme düzgün şekilde beslenmene dikkat et sen pes etmezsen gidecek o kilolar emin ol
Günaydın kızlar
Çok şükürki hastalığımı atlatadim sayılır yani bugün daha iyi hissediyorum kendimi. Dün kızıımı doktora götürmüştüm o yüzden işe gelemedim ve burayada uğrayamadım.
Pazartesiden itibaren toparlıyorum kendimi ve sıkı diyete alıyorm etrafımdaki zayıfları gördükçe iyice sinirim bozuluyor çünkü.
umarım bu hafta herkes kg vermiş olur...
merhaba kızlar nasılsınızz??
geçen hafta 63.4
bu hafta 62.4
%1.6
Harika kilo vermişsin tebrik ettim :))
Benim kilo aynı maalesef(
Geçen hafta : 52.4
Bu hafta : 52.4
Spor : 60 dk
pfs böyle işte ama 29 unda adet olacağım. Sanırım ondan durdu kilo az kaldı adetime.
sağol canım valla benimde bir hafta veriyorumd iğer hafta aynı kalıyor hep adet dönemlerinde benimde öle oluyor :26: ne çektik şu şişliklerden adetten ya patlıcak gibi oluyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?