62.6 gördüm canım sürekli değişiyor ama bakalım cumaya kadar ne olurarkadaşlarım bu kadar yeter bi deri bi kemik kaldın sağlığına bişi olucak diyorlar ama ben çok mutluyum 29 beden kota giriyorum daha ne olsun
Süpersin maşallah sana. Ben daha 63.5 altını görmedim zayıfladığımı hissediyorum tartılıyorum aynıyım moralim bozuluyo sonra.
63-64 çok takıldım bi insem 61-62 ye hızlı düşecek biliyorumda
geçmiş olsun banucum cimcimenle sanaSelamün aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diyorum
Sabah erkenden kendimizi sağlık ocağına attık cimcimemle :26:
Gece kuşum öksürürken iki kere balgam kustuateşi yoktu ama uykusunda bir ara sayıkladı meyveli çay itiyorum diye
Neyseki çok kalabalık değildi de çabuk sıra gelditabi hazır gitmişken bende muayene oldum
İkimizede antibiyotik ve 3 başka ilaç daha verdi
Sağ olsun doktorumuz kolay kolay antibiyotik vermez ama bu sefer mecbur kullanacağız
Hemen eczaneden onlarıda alıp birde marketten meyve alıp geldik
Şu anda cimcimem odasında televizyon seyrediyoreskiden zorla tıksan bumerang gibi geri dönerdi ama bu ara alıştı şükür Bİr yandanda ihlamur kaynatıyorum bol limonlu iyi gelir inşallah
Önce bir size bakayım dedim o arada ondan sonra yine hemşireliğe geri döneceğimbirde tarhana yapayımda belki yer
sağol canım valla çok mutluyum düşündüğümde 60a 2.6 kilo , 55e 7.6 kilo , 50 12.6 kilo kaldı ay ne kadar azzzinş. sende düşersin canım kendini şartlama
Günaydın kızlar
Günlerdir kendime gelemiyorum bir türlü atlatamadım hastalığı o yüzden paylaşımda bulunamıyorum beni idare edin nolur kendimi toparlamam lazım diyet için gerçi birşey yediğim içtiğimde yok.
iyi akşmlar kızlar
selam kızlar,kendimi çokkkk yorgun hissediyorum.güzelde uyudum aslında,birazdan hazırlanıp kursa gitmem lazım ayy hiç içimden gitmek gelmiyor sadece uyumak istiyorumşimdi kalk giyin hazırlan çık üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?