İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

deneme sınavlarınız nasıl geçiyor?
okulda yapılan sınavda matematik ve fen 13 diğerleri 17-18 doğru dershanede biraz daha iyi sonuç aldı ama ilk sınavda bu kadar çok yanlış çıkarırsa 2. sınavda neler olur.
çok moralim bozuluyor.akşamları eve gidip anlatmaya çalışıyorum ama yok olmuyor.sayısalı çözemiyor.

Perşembe -cuma günü deneme var okulda,bakalım ne olacak sonuçları.Benimde o büyük beklentilerim kalmadı,ne olursa ona razı olacaz artık.
Bu sınavları baz alma.Konular bitmek üzere ve son 20 gün tüm konuları tekrar ederler mutlaka,ve biraz daha pekişir konular.
Sayısalı çok yapamıyorsa sözelden soru kaçırmamaya çalışması lazım.

sınava yakıb son günlerde işten 2 gün izin alacağım niyetim öyle en azından.son bir tekrarı beraber yapalım diye.
sözelden 19-20 gidiyordu ingilizce hep 20 oluyordu.bu sınavı çok kötü çıktı.
bende çok umutlanmıyordum zaten ama şimdi iyice moral bozuldu.

Fen dersini birlikte çalışmanızı tavsiye ederim kito.
Zaten biyoloji ilk konu,hafta sonu 2 saatini ayır,epey farkeder.
Biz ilk sınavdan önce birlikte çalıştık,sonra ben sorular sordum o sınavda feni ful yapmıştı.
Matematikte benimkide ilk kez çuvallıyor.Sınavda tam yapacağından emin olduğum tek ders matematikti ama üslü sayıları bir türlü oturtamadı kafasında.O yüzden bende ciddi moral bozukluğu yaşıyorum.Eğer bu sınavdada matematikten yanlışı çıkarsa 1-2 saat özel ders aldırıcam çünkü benim anlattığımı anlamıyor.

arkadaşlar merhaba,
biz bu sene ani şekilde Türkiyeye dönme kararı aldık. 8. sınıfa giden bir oğlum var ve ben teog hakkında hiçbirşey bilmiyoruuuuuum :'( lütfen yardım edin. teog a girmeden liseye gidemez mi oğlum

Benim bildiğim TEOG a girmezse çocuğunuz MEB kafasına göre bir okula kayıt yapıyor.ama okulu istermisiniz beğenirmisiniz bilemiyorum.çocuğunuz ders durumu iyi ise gideceği okulda sıkıntı yaşayabilir.sene sonunda dönecekseniz belki sizin için ayrı kurallar vardır.yurt dışından geldiğiniz için ara kayıt gibi birşey olabilir.
MEB sitesine girip email atın sorun bence.

Merhaba arkadaşlar benim gibi acı çeken bir çok annenin olması içimi rahatlattı dersem yalan olur.hem ergenlik hem de teog ikisi birden olmuyor .bir öğretmen olarak hem okuldaki çocukları hemde evdeki kızımı sınava hazırlamak çok zor.çaresiz kaldım

ergenlikle beraber sınav dönemi gerçekten zorlu geçiyor.tabii çocuğun karakteride önemli .benim oğlum çok sakin ,benimle konuşan bir çocukken şimdilerde değişti.her lafın bini bir para
sürekli ders çalış demekten aramızda açıldı.şu günler geçsin tekrar eski sakin günlere dönmek istiyorum.

dün dersanede 2. denememiz oldu.berbat durumda.120 sorudan 20 yanlış. ilk sınavda 120 de 6 idi. nasıl olur bu kadar fark anlayamadım. kendisi de ağlayıp duruyor. bu yılı hayırlısı ile bir atlatsaydık arkadaşlar.

bizimkide 2. sınavda döküldü.okulda başka dershane de başka sonuç alıyor.
son bir gayret hala çalışıyoruz.bir dersi toparlasam diğeri batıyor.off diyorum offf......

Benimkinin durumuda hiç parlak değil. Dershanede ilk sınavdan 400, ikincisinden 440 aldı.
Kendi halinde çalışıyor açıkcası ben ilgilenemiyorum. İlgilensemde red ediyor. İstemiyor.
Avazının çıktığı kadar sesini yükselterek benimle tartışmaya çalışıyor.
Sizce 440 nasıl. bu dershaneden aldığı son sınav sonucu. Acaba teog a göremi puanlamamı yapılıyor

maşallah sizinki yine çok iyi..
bizimki her ders için 20 sorudan

türkçe: 16 net
matematik: 11 net
fen: 12 net
tarih: 9 net
yabancı dil: 10 net
din: 18 net

Çok vahim bir tablo değilmi

Teog puanlaması bu sonuçlar.
Bu puanla fen lisesi olmaz ama bir anadolu lisesi mutlaka olur.

Bizim 2. sınav sonucumuzda da düşüş var.
İlkinden 6 yanlışı vardı,bunda 11 çıktı.
Fena halde grip oldu ve yazılılarıda kötü geçmiş.
Moral olarak çöktüm ama ona çaktırmıyorum.Çalışırlarsa şu 20 günde bile epey bişeyler olur.
Bizim cumartesi okulda pazarda dershanede birer denememiz var bu hafta.Bakalım bunlar nasıl geçecek.

Teog puanlaması bu sonuçlar.
Bu puanla fen lisesi olmaz ama bir anadolu lisesi mutlaka olur.

6 yanlışı var derken, tüm derslerden toplamdamı 6 yanlışı var. Süpermiş.. o zaman
Ben uzak yerlere çıkmasını istemiyorum okulunun. Kendi semtimizdeki liselerden birini hakletsin öpüp başıma koyacağım.
Durum ortada,

son sınav bizim de kötüydü.bu cuma dersanede bir sınavı daha var.bu esas belirleyici olacak.konular birikti .
bende kabullendim durumunu artık.hala elim üzerinde ama çıkar yolu şimdiden aramaya başladım.

Benimkinin genel durumu hep çok iyiydi bu seneye kadar.
Çok çalışmadan derste dinlediğiyle yapan bir çocuktu.Bu yıl ilk defa çalışıyor ama çalıştıkça batıyor.Panikliyormuş sınavlarda.
Hedefimiz fen lisesi ama çok zor gözüküyor artık.

bugün yine deneme sınavı var dersanede. etap sınavı diyorlar. bakalım bu sefer kaç yanlış olacak. dersane sınavında sona doğru ne okuduğumu bile anlayamaz haldeydim diyor.20 yanlışı hala sindirmeye çalışıyoruz.bu arada mat- fen -türkçe-ing yazılı oldular.beklediği notlar 90-100 arası.ortalama heralde hepsinden 95 olur.

6-7 sınıf sene sonu notları nasıl?

son sınav bizim de kötüydü.bu cuma dersanede bir sınavı daha var.bu esas belirleyici olacak.konular birikti .
bende kabullendim durumunu artık.hala elim üzerinde ama çıkar yolu şimdiden aramaya başladım.
çıkar yol derken özel okul mu düşünüyorsun kito. benim kızımda arada ağız arıyor.kötü alırsam ne olacak diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…