İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

çıkar yol derken özel okul mu düşünüyorsun kito. benim kızımda arada ağız arıyor.kötü alırsam ne olacak diye?

özel okula gücüm yetmez ama eğer iyi bir puan alırsa burs gibi gösterip indirim yapıyorlar.
yada iyi bir meslek lisesi araştırıyorum.fen lisesi imkansız. kötü bir anadolu olursa mecbur bir çıkar yol olacak.bizim sınava girdiğimiz bölge de iyi okul sayısı az.bu sebeple rekabet büyük.
kenar köşe bir liseye gideceğine deyip olabilecek en iyiyi araştırıyorum.son dakika bocalamayım diye.

6-7 sınıf sene sonu notları nasıl?
96 ikiside,ama bence düşük.
Eski okulunda kendinden kötü arkadaşlarının not ortalaması 100 müş.
Okuduğu okulda yüzde 80 burslu okuyor ,yüzde yüz burslu okuyan 2 arkadaşının bile not ortalamaları 97.

özel okula gücüm yetmez ama eğer iyi bir puan alırsa burs gibi gösterip indirim yapıyorlar.
yada iyi bir meslek lisesi araştırıyorum.fen lisesi imkansız. kötü bir anadolu olursa mecbur bir çıkar yol olacak.bizim sınava girdiğimiz bölge de iyi okul sayısı az.bu sebeple rekabet büyük.
kenar köşe bir liseye gideceğine deyip olabilecek en iyiyi araştırıyorum.son dakika bocalamayım diye.
Puanları almadan araştırma hiç.
ben geçen yıl sürekli araştırdım,bu yıl denemeleri görünce büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.
Umarım emeklerimiz boşa gitmez.

umarım iyi bir puan alır.meslek lisesi çekici gelmiyor bana nedense.fen lisesi olmasa bile iyi bir anadolu lisesine girerler inş.

96 ikiside,ama bence düşük.
Eski okulunda kendinden kötü arkadaşlarının not ortalaması 100 müş.
Okuduğu okulda yüzde 80 burslu okuyor ,yüzde yüz burslu okuyan 2 arkadaşının bile not ortalamaları 97.
bence 96 iyi bir ortalama.dersane hocası 95-100 arası ortalaması olan çocuklarda fen lisesi potansiyeli olduğunu söyledi.benim kızın 92-97 .

dün sınavı vardı.15 yanlış.fakat 7 tanesi zaten sosyalden. yazılılara çalıştım.sosyale bakamadım diyor. şimdi ona ağırlık vereceğiz.ayrıca 4 tanesi ing. Kelime ezberleteceğim. muhtemelen bunları düzeltirse yine 6-7 yanlışa düşer 120 soruda.

dün sınavı vardı.15 yanlış.fakat 7 tanesi zaten sosyalden. yazılılara çalıştım.sosyale bakamadım diyor. şimdi ona ağırlık vereceğiz.ayrıca 4 tanesi ing. Kelime ezberleteceğim. muhtemelen bunları düzeltirse yine 6-7 yanlışa düşer 120 soruda.

ZAMAN DENEMESİ sınavına mı katıldınız ?

Bizim durum vehametini koruyor.
Son denemede 10 yanlış çıktı.
Çok bunaldım artık

parkon parkon sana vehamet nedir söyleyim . 25 yanlış :KK43: ve istikrarlı şekilde her sınavda böyle.
okulda ve dershanede sınav oluyor hepsinde öyle.birinde türkçe tam birinde fen,birinde sosyal birinde ingilzce.hepsi bir araya gelmiyor.ne yapacağımı şaşırdım iyice.

parkon parkon sana vehamet nedir söyleyim . 25 yanlış :KK43: ve istikrarlı şekilde her sınavda böyle.
okulda ve dershanede sınav oluyor hepsinde öyle.birinde türkçe tam birinde fen,birinde sosyal birinde ingilzce.hepsi bir araya gelmiyor.ne yapacağımı şaşırdım iyice.
Teog un bu denemelerden çok kolay olduğunu söylüyor hocalar kito.
Son 15 güne girdik,biraz kafa patlatsalar çok şey değişir.
Birde bu sınavlar 2 oturum şeklinde yapılıyor ama teogda tek tek her dersin sınavına girecekleri için dikkatsizlikten fazla soru kaçırmayacaklarını umuyorum.

sana katılıyorum kito. 10 yanlış çıkarsa sevineceğiz.en az 15 yanlış çıkarıyor.

zaman denemesi ne demek ?
testin ismi falan mı ?
evet kito.kızım anafende. anafende ekstra ücret ödeyerek bu sınavlara isteyenler giriyor.benim kızda sınav stresi olduğu için ben aldım.alışsın diye. her hafta oluyorlar.ama çok zor diyor kızım.

ben de sizi takip ediyorum gerçi benimkine çok var ama evham yapıyorum şimdiden, sınavdan sonra sorular sizce hangi yayınlarla(mebin kendi yayınlarına ek olarak yani) paralelik gösteriyor paylaşırsanız sevinirim. Başarılar çocuklarınıza...

okuldaki denemede sıfır yanlış yapan çocuklar dershanedeki denemelerde 7-10 yanlış arası yapabiliyor.Yani çocukların sınavda ne yapacağı belli olmaz kito..Benimkisi konu anlatımı hiç yapmıyor tonguç akademi var googleden aratırsa teog konularının videoları çocukları sıkmadan keyifli anlatılıyor tüm derslerin konuları var.Son hafta buradaki konu anlatımı ve deneme sınavları çözdürmeyi düşünüyorum..

okuldaki denemede sıfır yanlış yapan çocuklar dershanedeki denemelerde 7-10 yanlış arası yapabiliyor.Yani çocukların sınavda ne yapacağı belli olmaz kito..Benimkisi konu anlatımı hiç yapmıyor tonguç akademi var googleden aratırsa teog konularının videoları çocukları sıkmadan keyifli anlatılıyor tüm derslerin konuları var.Son hafta buradaki konu anlatımı ve deneme sınavları çözdürmeyi düşünüyorum..

tonguç akademiyi biliyorum.benim yeni kurtarıcım :)
her der her konuyu hatırlamıyorum bende .bu sebeple beraber dinliyoruz.güzel ip uçları veriyor.
son günler bende izin işini halledebilirsem evde kamp yapacağız.

X