Tonguç akademiyi ilk kez duyuyorum.Bende bakayım hafta sonu.
Okulda deneme vardı dün ondada 10 yanlışı çıktı.Hafta sonu dershanede yine sınav varmış göndermeyeceğim.Konu eksiklikleri varken sınava girmesinin bir anlamı olmadığını gördüm.Oturup iki gün eksik konuları çalışıcam beraber.Ama çok tepki gösterdi,ciddi kavga ettik ilk kez.Bu 2 gün ipler tamamen benim elimde olacak artık bıktım çünkü.Tüm konuları bitirip haftaya test çözsün.Denemeyi evde yaparız.
bence dershanede sınavın avantajı süre kontrolü ve işaretleme alışkanlığı.
ne kadar olsada konu eksiği de çıkıyor.
bugünlerde ben türkçeyede çok ağırlık verdim.iyi olduğu bir ders katsayısı da yüksek .tam yapsın diye uğraşıyorum.
Sınıfını düşürsünler,aslında hiç umurumda değil çünkü dershaneden çok verim alamadığını düşünüyorum.sınava gırmediği zaman sınıfı duşmeyecek mi ?Eksikleri daha iyi belirlenir sınavla..Ne guzel dınliyor sızı konu anlatımı ben yaptıramıyorum kesınlıkle 250-300 e yakın soru çözuyor sadece.
Bir ay içinde iki kez grip olmaz diye neredeyse sevindim ben grip olduğuna. Din ve sosyal tekrarlarını unutmayın. Artık ne olacak sınavda merak ediyorum.Bizim 2. sınav sonucumuzda da düşüş var.
İlkinden 6 yanlışı vardı,bunda 11 çıktı.
Fena halde grip oldu ve yazılılarıda kötü geçmiş.
Moral olarak çöktüm ama ona çaktırmıyorum.Çalışırlarsa şu 20 günde bile epey bişeyler olur.
Bizim cumartesi okulda pazarda dershanede birer denememiz var bu hafta.Bakalım bunlar nasıl geçecek.
Evet arkadaşlarrr. Son 12 gün. günler geçmiyor sanki.
Çocuklar iyice streslendi. Bol bol test çözülmesi lazım. Deneme testleri aldık artık onları çözüyoruz. Töder sınavına giren var mı?
Dün ve bugündü. Benim kızım final e gidiyor.dersane yönlendirdi sınava. Soruları final dersanelerinden alabilirsiniz belki. Az kaldı artık İnşallah başarılı olurlar.töder sınavına girmedi.ne zaman nerede oldu?duymadım da ?
soruları nereden bulurum :)
aynen parkon bizde de aynı zaman kalmıyor derslerden..bu hafta okulda hızlandırma denemeleri hergün yapılacakmış..işleri zor..Rabbim yardımcıları olsun...
Hayırlısıyla ilk sınav bitsin. Yoruldu çocuklar. Başarılar diliyorum.
Benimki girdi.Evet arkadaşlarrr. Son 12 gün. günler geçmiyor sanki.
Çocuklar iyice streslendi. Bol bol test çözülmesi lazım. Deneme testleri aldık artık onları çözüyoruz. Töder sınavına giren var mı?
Anlayamadım neden ihl olmasın diye ısrarlı söyledinizhedefimiz imam hatip olmasında bahçelievler ve çevresinde ne olursa olsun :)
fen lisesi uzak ihtimal hem de çok.daha henüz tam araştırma da yapamadım.
Anlayamadım neden ihl olmasın diye ısrarlı söylediniz
Anadolu ihl iyi olduğunu duydum
Eğitimi bu kadar kurcalamasalardı keşke
Çocukların yetenek ve gelişimine göre okul seçebilsek
Oğlum fen değil sözelde başarılı ama yanlış bilmiyorsam 2-3 sosyal bilimler lisesî var
Yani fazla seçme şansı bırakmıyorlar bize
Sonuç yok daha Dün kolay dedi. Bugün fende zorlanmış ing zor dedi. Göreceğiz bakalım haftaya sonuçları. Hayırlısı.Benimki girdi.
Bizde finaldeyiz.
Sonucunu bile almadık daha dershaneden.
Sizin nasıl geldi.
ben de sizi takip ediyorum gerçi benimkine çok var ama evham yapıyorum şimdiden, sınavdan sonra sorular sizce hangi yayınlarla(mebin kendi yayınlarına ek olarak yani) paralelik gösteriyor paylaşırsanız sevinirim. Başarılar çocuklarınıza...
birdyy tonguç akademiyi kızıma sordum.bende ordan arada çalışıyorum eksik konularıma dedi. bende merak ettim baktım. çok güzelmiş. hiç sıkmıyor. benim bile ders çalışasım geldiokuldaki denemede sıfır yanlış yapan çocuklar dershanedeki denemelerde 7-10 yanlış arası yapabiliyor.Yani çocukların sınavda ne yapacağı belli olmaz kito..Benimkisi konu anlatımı hiç yapmıyor tonguç akademi var googleden aratırsa teog konularının videoları çocukları sıkmadan keyifli anlatılıyor tüm derslerin konuları var.Son hafta buradaki konu anlatımı ve deneme sınavları çözdürmeyi düşünüyorum..