Maşallah güzel bir ders çalışma programı varmış kardeşinizin.Darısı bizimkilere.oğlum bu sene 8. sınıf ve ben ondan daha fazla heyecanlıyım.ne yapmam gerek nasıl bir program uygulamalıyım.kafam o kadar karışık ki.her tür öneriye açığım.tecrübelerinizi ve programlarınızı paylaşırmısınız?
Benim kardeşimde bu yıl girecek inşallah. Geçen yıl yaptığı gibi program uygular muhtemelen. Çok işe yarıyor. 30 dk o gün işlenen ders tekrarı 2 saat en baştan o güne kadar bir ders tekrarı mesela pazartesi fen salı türkçe gibi. Günlük en az her konudan yirmişer test.
Final dershanesine gidecek.hangi dershaneye gönderiyorsunuz ?
Hala bir programımız yok.nasıl bir program yapıyorsunuz ?
8 kişilik sınıf oldukça mantıklı,başladınız mı çalışmaya?bizim sınav pazartesi oldu.8 kişilik sınıf varmış oraya kaydettirdim.
orta seviye çıktı.iki gündür gidiyor derhaneye.
Merhaba ben varım.
Yaz tatilini boşa geçirdik,bana kalsa geçirmezdik ama öğretmenleri ısrarla yaz tatilinde ders çalışmayacak çocuklar deyince beni dinleyen olmadı.
1 Eylül de dershane başlıyor,onunla birlikte start vermeyi düşünüyorum.
İlk iş elindeki telefon,tablet ve pc yi kaldırmak olacak.
Bende oğlumdan fazla heyecanlıyım,sanırım ilk çocuğunuz sizinde.
Maşallah güzel bir ders çalışma programı varmış kardeşinizin.Darısı bizimkilere.
Kardeşiniz kız heralde,sorumluluk sahibi.
8 kişilik sınıf oldukça mantıklı,başladınız mı çalışmaya?
600 lira güzel bir rakam .Parkonum bende benım kızı dershaneye vermek istiyorum.
Dershanenın biri bulmuş telimi günde 87 kez arıyorlar.
burs sınavına girdi sanırım % 60 kazanmış.
1500 tl idi 600 tl ödeyin gelsin diyorlar.
kimide o dershane pek iyi değil diyor.
benım kız 6.sınıf ancak ortalama önemliymiş.dersleri güzel ama fenden çok az destek alması lazım
napsam bilemedim yaaaaa
.
600 tl güzel rakam yani.
diğer dershaneelr 2500 istiyor.
Darısı bize inşallahçalışmaya başladık sayılır.
dershaneden gelince işledikleri konudan soru çöz diyorum.
akşam gidince bakıyorum.tam sağlıklı başlamak değilse de ucundan tuttuk diyebilirim.
iNŞALLAH KUZUM YARIN GÖRÜŞCEM BAKALIM :)600 lira güzel bir rakam .
Normalde gönderme seneye gönderirsin sıkılmasın nasılsa 7.sınıf zor derdim ama seneye dershaneler kapanıyor.
Gönderenilirsin bence vanım.
Bende bu yıl için dershaneye göndermeyeyim 3 dersten özel ders aldırayım diyordum %50 burs kazanınca banada çok cazip geldi.Dershaneye gitsin ,gerekirse takviyede yaptırırım dedim.
Senin dershane olursa takviyeye ihtiyaç yok tabi daha 6 . sınıfta.
Kızınada maşallah canım,bilinçli çocuk,inşallah çok güzel yerlere gelir o bızdık.
Darısı bize inşallah