çıkar yol derken özel okul mu düşünüyorsun kito. benim kızımda arada ağız arıyor.kötü alırsam ne olacak diye?
96 ikiside,ama bence düşük.6-7 sınıf sene sonu notları nasıl?
Puanları almadan araştırma hiç.özel okula gücüm yetmez ama eğer iyi bir puan alırsa burs gibi gösterip indirim yapıyorlar.
yada iyi bir meslek lisesi araştırıyorum.fen lisesi imkansız. kötü bir anadolu olursa mecbur bir çıkar yol olacak.bizim sınava girdiğimiz bölge de iyi okul sayısı az.bu sebeple rekabet büyük.
kenar köşe bir liseye gideceğine deyip olabilecek en iyiyi araştırıyorum.son dakika bocalamayım diye.
umarım iyi bir puan alır.meslek lisesi çekici gelmiyor bana nedense.fen lisesi olmasa bile iyi bir anadolu lisesine girerler inş.özel okula gücüm yetmez ama eğer iyi bir puan alırsa burs gibi gösterip indirim yapıyorlar.
yada iyi bir meslek lisesi araştırıyorum.fen lisesi imkansız. kötü bir anadolu olursa mecbur bir çıkar yol olacak.bizim sınava girdiğimiz bölge de iyi okul sayısı az.bu sebeple rekabet büyük.
kenar köşe bir liseye gideceğine deyip olabilecek en iyiyi araştırıyorum.son dakika bocalamayım diye.
bence 96 iyi bir ortalama.dersane hocası 95-100 arası ortalaması olan çocuklarda fen lisesi potansiyeli olduğunu söyledi.benim kızın 92-97 .96 ikiside,ama bence düşük.
Eski okulunda kendinden kötü arkadaşlarının not ortalaması 100 müş.
Okuduğu okulda yüzde 80 burslu okuyor ,yüzde yüz burslu okuyan 2 arkadaşının bile not ortalamaları 97.
dün sınavı vardı.15 yanlış.fakat 7 tanesi zaten sosyalden. yazılılara çalıştım.sosyale bakamadım diyor. şimdi ona ağırlık vereceğiz.ayrıca 4 tanesi ing. Kelime ezberleteceğim. muhtemelen bunları düzeltirse yine 6-7 yanlışa düşer 120 soruda.
evet .zaman denemesi. dersane yaptı.ZAMAN DENEMESİ sınavına mı katıldınız ?
evet .zaman denemesi. dersane yaptı.
Teog un bu denemelerden çok kolay olduğunu söylüyor hocalar kito.parkon sana vehamet nedir söyleyim . 25 yanlış ve istikrarlı şekilde her sınavda böyle.
okulda ve dershanede sınav oluyor hepsinde öyle.birinde türkçe tam birinde fen,birinde sosyal birinde ingilzce.hepsi bir araya gelmiyor.ne yapacağımı şaşırdım iyice.
sana katılıyorum kito. 10 yanlış çıkarsa sevineceğiz.en az 15 yanlış çıkarıyor.parkon sana vehamet nedir söyleyim . 25 yanlış ve istikrarlı şekilde her sınavda böyle.
okulda ve dershanede sınav oluyor hepsinde öyle.birinde türkçe tam birinde fen,birinde sosyal birinde ingilzce.hepsi bir araya gelmiyor.ne yapacağımı şaşırdım iyice.
evet kito.kızım anafende. anafende ekstra ücret ödeyerek bu sınavlara isteyenler giriyor.benim kızda sınav stresi olduğu için ben aldım.alışsın diye. her hafta oluyorlar.ama çok zor diyor kızım.zaman denemesi ne demek ?
testin ismi falan mı ?
parkon sana vehamet nedir söyleyim . 25 yanlış ve istikrarlı şekilde her sınavda böyle.
parkon sana vehamet nedir söyleyim . 25 yanlış ve istikrarlı şekilde her sınavda böyle.
kızım da zor diyor. ama ben endişeleniyorum ya teogda böyle olursa diye.sosyal soruları zormuş...Bizimkide dinde zorlanmış bu sınavda..Danışman hocamız bu sınavın zor bir sınav olduğunu söyledi..
okuldaki denemede sıfır yanlış yapan çocuklar dershanedeki denemelerde 7-10 yanlış arası yapabiliyor.Yani çocukların sınavda ne yapacağı belli olmaz kito..Benimkisi konu anlatımı hiç yapmıyor tonguç akademi var googleden aratırsa teog konularının videoları çocukları sıkmadan keyifli anlatılıyor tüm derslerin konuları var.Son hafta buradaki konu anlatımı ve deneme sınavları çözdürmeyi düşünüyorum..