İlköğretim Yorum ve Soruları 8. sınıf anneleri TEOG için birbirimize destek olalım

Keyfim pek yok :KK43: oğluma çalış demekten yoruldum, annem ameliyat oldu, küçük 1 yaşına bastı :) aşıları yapıldı şimdi o da hasta
Bu hafta oğlumun sınavı var bakalım ne olacak? Genel olarak bekleme havasındayım
Geçmiş olsun.
Benimde çok tadım yok aslında , beklediğim gibi gitmiyor sınavları.
Bu hafta okulda sınav vardı 3 matematik 3 din yanlışı varmış. Diğer derslere alışkınım ama matematikten 3 yanlış şoka soktu beni.O sinirle 3 gündür akşamları yanında oturup 3 saat çalıştırmaya başladım. Umarım devam edebilirim.

Sınavınız nasıl geçti, iyidir umarım
geçen yılki denemelerine göre iyiydi.mat türkçe ful fen 3 yanlış din 1 ink 1 ing 1 toplamda 6 yanlış yapmış. puanı henüz açıklanmadı. ben sevindim açıkcası. okulda not ortalaması iyi fakat deneme sınavlarında hep 13-16 arası yanlış çıkarıyordu.

geçen yılki denemelerine göre iyiydi.mat türkçe ful fen 3 yanlış din 1 ink 1 ing 1 toplamda 6 yanlış yapmış. puanı henüz açıklanmadı. ben sevindim açıkcası. okulda not ortalaması iyi fakat deneme sınavlarında hep 13-16 arası yanlış çıkarıyordu.
500 üzerinden 480 civarı bir puan alır bu netlerle.
Baya düzeltmiş geçen yıla göre.
Bizde durum aynı,geçenyılki netlere yakın çıkartıyor.
Bu haftada bir sınavı daha var okulda.Bu önemli bir sınav,tüm yıl yapacakları 6 sınav ortalamasında ilk 10 a girenlere burs verecekler okulda.Teogda istediğimiz yerler gelmezse enazından şuanki okulundan burs kazanması lazım.Bakalım neler olacak.

n
500 üzerinden 480 civarı bir puan alır bu netlerle.
Baya düzeltmiş geçen yıla göre.
Bizde durum aynı,geçenyılki netlere yakın çıkartıyor.
Bu haftada bir sınavı daha var okulda.Bu önemli bir sınav,tüm yıl yapacakları 6 sınav ortalamasında ilk 10 a girenlere burs verecekler okulda.Teogda istediğimiz yerler gelmezse enazından şuanki okulundan burs kazanması lazım.Bakalım neler olacak.
480 puan çok iyi. inş. dediğiniz gibi olur. size tavsiyem başlangıçta 80 adetle başlayıp çoğaltarak günlük test çözdürün. benim kızım geçen yıl hiç test çözmezdi fakat derslerine çalışırdı. fazla test çözmediği için soru şekillerini bilmiyordu. saçma sapan hatalar yapıyordu. ben hep dikkatsizlik diyordum. fakat yanıltma sorularında hep düştüğünü farkettim. şimdi test çöze çöze soruları nasıl cevaplayacağını öğrendi.daha iyi olacağım diyor. baya azmetti. hayırlısı inş.

n

480 puan çok iyi. inş. dediğiniz gibi olur. size tavsiyem başlangıçta 80 adetle başlayıp çoğaltarak günlük test çözdürün. benim kızım geçen yıl hiç test çözmezdi fakat derslerine çalışırdı. fazla test çözmediği için soru şekillerini bilmiyordu. saçma sapan hatalar yapıyordu. ben hep dikkatsizlik diyordum. fakat yanıltma sorularında hep düştüğünü farkettim. şimdi test çöze çöze soruları nasıl cevaplayacağını öğrendi.daha iyi olacağım diyor. baya azmetti. hayırlısı inş.
Geçen hafta benimkide sınavda 3 matematik,3 din yanlışı yapmış,500 üzerinden 482 dediler puanına,sizinkide bu civarda alır mutlaka.Bizim hedeflediğimiz okul 489 puan,şuan mümkün değil kazanması.
Dediğiniz gibi yapmaya başladık 1 haftadır.Bende oturuyorum yanında,başka türlü çalışmıyor.
Umarım emeklerinin karşılıklarını alırlar.

Geçen hafta benimkide sınavda 3 matematik,3 din yanlışı yapmış,500 üzerinden 482 dediler puanına,sizinkide bu civarda alır mutlaka.Bizim hedeflediğimiz okul 489 puan,şuan mümkün değil kazanması.
Dediğiniz gibi yapmaya başladık 1 haftadır.Bende oturuyorum yanında,başka türlü çalışmıyor.
Umarım emeklerinin karşılıklarını alırlar.
umarım.sizin deneme sonucunuz da güzelmiş. bizim düşündüğümüz 470-480 arası birkaç okul var.tabi olursa.ben hemen bir sınavla heveslenmek istemiyorum.devamı gelecek mi bakalım.

umarım.sizin deneme sonucunuz da güzelmiş. bizim düşündüğümüz 470-480 arası birkaç okul var.tabi olursa.ben hemen bir sınavla heveslenmek istemiyorum.devamı gelecek mi bakalım.
Bu aralar çok sınava girmeliler ..
Dershaneden hiç beklediğim performansı alamadım.Daha 1 tane sınav yaptılar.2. side 9 kasımdaymış.
Şu aralar dershenenin bize hiç faydası yok diye düşünüyorum.
Okulda her hafta ya bir dersten sınav oluyorlar yada teog denemesi.Okul hocaları daha bilinçli yaklaşıyor sınavlara.
Sizin dershane sınavı ne sıklıkta.

Son düzenleme:
Bu aralar çok sınava girmeliler ..
Dershaneden hiç beklediğim performansı alamadım.Daha 1 tane sınav yaptılar.2. side 9 kasımdaymış.
Şu aralar dershenenin bize hiç faydası yok diye düşünüyorum.
Okulda her hafta ya bir dersten sınav oluyorlar yada teog denemesi.Okul hocaları daha bilinçli yaklaşıyor sınavlara.
Sizin dershane sınavı ne sıklıkta.
bizim dersane de ilk sınavını yaptı. sanırım teog öncesi 2 sınav daha olacak.sizin okul özel heralde.benim kızımın okulda hiç deneme sınavı yapılmadı.

Keyfim pek yok :KK43: oğluma çalış demekten yoruldum, annem ameliyat oldu, küçük 1 yaşına bastı :) aşıları yapıldı şimdi o da hasta
Bu hafta oğlumun sınavı var bakalım ne olacak? Genel olarak bekleme havasındayım
geçmiş olsun.

bizim dersane de ilk sınavını yaptı. sanırım teog öncesi 2 sınav daha olacak.sizin okul özel heralde.benim kızımın okulda hiç deneme sınavı yapılmadı.
Dershaneler genelde aynı gidiyor demekki.
Evet özel okul,okuldaki hocaların gayretini ve başarısını görünce boşuna dershaneye yazdırmışım dedim.
Çocukların vakti olsa diğer dershane sınavlarınada sokabiliriz ama vakit yok.

Kito sizin sınav nasıl geçti?

bizim sınavın olsuğu gün hastaydı gidemedi sınava.
inşallah gerçek TEOG da hasta olmaz.aşı yaptırdım bu sebeple.
kaçırdığımız sınavı dün yaptı.sonucu yarın öğrenirim herhalde.
ama genel olarak keyifsiz zaten durumu :KK43: pek parlak birşey beklemiyorum.

bizim sınavın olsuğu gün hastaydı gidemedi sınava.
inşallah gerçek TEOG da hasta olmaz.aşı yaptırdım bu sebeple.
kaçırdığımız sınavı dün yaptı.sonucu yarın öğrenirim herhalde.
ama genel olarak keyifsiz zaten durumu :KK43: pek parlak birşey beklemiyorum.
En zoru bu işte.
Tamda hastalık dönemine denk geliyor sınav.
Çok geçmiş olsun,umarım dediğin gibi gerçek sınavda hasta olmazlar.

mutlaka dikkat ediyorsunuzdur ama beslenmelerine daha özen gerekli.ceviz ve fındık gibi kuruyemiş ve balık mutlaka olmalı.birde hastalıklara karşı vitamin takviyesi yapılabilir.
sınav dönemi beslenmesi ve uykusu önemli.

mutlaka dikkat ediyorsunuzdur ama beslenmelerine daha özen gerekli.ceviz ve fındık gibi kuruyemiş ve balık mutlaka olmalı.birde hastalıklara karşı vitamin takviyesi yapılabilir.
sınav dönemi beslenmesi ve uykusu önemli.

Beslenme gerçekten önemli.ceviz balık yeniyor ama vitamin hariçten vermiyorum
Balık. Yağı içiriyordum ara verdîm zaten balık mevsimi diye
Kullandığınız vitamin var mı sizin?
Bu hafta ilk yazılılar başlıyor
Sizde de öyle mi?

Beslenme gerçekten önemli.ceviz balık yeniyor ama vitamin hariçten vermiyorum
Balık. Yağı içiriyordum ara verdîm zaten balık mevsimi diye
Kullandığınız vitamin var mı sizin?
Bu hafta ilk yazılılar başlıyor
Sizde de öyle mi?
Kito bende balık yağı ve B vitamini veriyorum.
yazılılar bizim de pazartesi başlıyor.3 yazılısı var haftaya.sonraki haftayada 1 tane. Allah emeklerini boşa çıkarmaz hiçbirinin inş.

TEOG için biz öğrencilere disiplin diyoruz sadece. Günde 250 soru ideal çok kasmaya gerek yok. Avcılar çevrelerinde oturan varsa duyduğum kadarıyla Fatih Dershanesi VIP 10 kişilik sınıflarda ders veriyormus, tabii fiyat 2 katı. Benim de giden bir öğrencim söyledi hala dershane derdindeyseniz düşünmeye değer.

X