• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 Kilo Verdiren Kür

selam kızlar bende bugun yemek programı izlerken kadın 38 kilo vermiş bu formülle bende basladım bugun bunu veren kişi diyet uzmanı 1tane soganı haşlıcaksınız içine yarım limon sıkıp içeksiniz yağları yakıyomuş bn basladım ilerleyen günlerde size yazcam iyi günler...

ne kdar su koycaz peki bi bardakmıı

bugün 7nci günüm 500gr gidip geri geliyor.yani şimdilik daha birşey yok desem daha doğru.yediklerime dikkat ediyorum,zaten çok iştahlıda değilim.
devam ediyorum,2hafta dolana kadar hala bişey değişmezse,bırakırım heralde.2haftada 1 kilo gitse bile razıyım.
aslında guatr ıma baktırmam gerekiyor,daha önce nodül oluşmuştu bende,ilaç tedavisi görmüştüm bir ara.o zamanda kilo almıştım ve ilaç kullanmaya başlayınca kilo vermiştim.guatr kilo vermeyi zorlaştırıyormuş(tabi her guatr hastalığı aynı değil)
gelişme olursa paylaşırım,

ben tüm malzemeleri koyup kaynamaya başladıktan sonra dk tuttum ve 5 dk daha yüksek ateşte kaynatıp kapağını kapadım.15-20dk kapağı kapalı demlenmesini bekledim ve süzdüm.

doğru mu yaptım acaba bu şekilde yoksa biraz daha kaynatmak mı gerekir tadı acımsı oldu çünkü:(

trendy kürü uyguladığını yazmışsın 2 ay olmuş yazalı değişiklik oldumu kilon ne durumda paylaşırsan sevinirm bende başlıcam..

merhaba kızlar bu kürü bana diyetisyenim verdi ama hafif değişiklikle 1 kilo suya 1 yeşil elma 1 limon 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı karanfil çeyrek demek maydanoz 1 tane rulo tarçın ve 1 tane kök zencefil bunları sadece 10 dakika ağzı kapalı bir şekilde kaynatıp 3 ana öğünden sonra 1 bardak içiyorum geçen hafta kontrole gittim 1 haftada iki buçuk kilo verdim ama diyetle 3 ana 3 ara öğün yiyorum yanlız bu çay ödem söküyor haftaya perşembe günü kontrole gidince bana yağ yakıcı çay tarifi vericek ama süper zayıflatıyormuş öyle söyledi doktorum tarifi alınca sizinlede paylaşırım canlarım :52:

merhaba kızlar bu kürü bana diyetisyenim verdi ama hafif değişiklikle 1 kilo suya 1 yeşil elma 1 limon 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 çay kaşığı karanfil çeyrek demek maydanoz 1 tane rulo tarçın ve 1 tane kök zencefil bunları sadece 10 dakika ağzı kapalı bir şekilde kaynatıp 3 ana öğünden sonra 1 bardak içiyorum geçen hafta kontrole gittim 1 haftada iki buçuk kilo verdim ama diyetle 3 ana 3 ara öğün yiyorum yanlız bu çay ödem söküyor haftaya perşembe günü kontrole gidince bana yağ yakıcı çay tarifi vericek ama süper zayıflatıyormuş öyle söyledi doktorum tarifi alınca sizinlede paylaşırım canlarım :52:

Çok sevinirim paylaşırsan, ben de deniyorum bu kürü ama tam düzenli olamadığından yorum yapamıyorum..

benim de acil kilo vermem lazım,paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorm.offf ya keşke daha önce göreydim bunlarııı:5:

arkadaslar ben bunu anlamadim. 3 litre su diyor. yani diyelimsabah kaynattik bu karisimi. bütün gün bunu mu icecegiz? yani 3 litre bi günde mi icilecek. e o zaman hic normal su icemem ki daha.bi aydinlatin lütfen

arkadaslar ben bunu anlamadim. 3 litre su diyor. yani diyelimsabah kaynattik bu karisimi. bütün gün bunu mu icecegiz? yani 3 litre bi günde mi icilecek. e o zaman hic normal su icemem ki daha.bi aydinlatin lütfen

3 litrenin birazı zaten kaynarken gidiyor ama o gün bitirmen gerekmiyor.
Ne kadar da biterse.
Benim 2 gün idare ediyor.

eski bir masal, peki ilik mi icmemiz gerekiyor yoksa sogukta icebiliyormuyuz? ben baya heyecanlandim bugun baslarim gibime geliyor : ) tarcinli balli karisimi da denemistim aslinda kilo vermiyordum ama karnim her sabah dumduz oluyordu, onuda tarcindan zamanla skilmaya basladim tencerelerim de karardi hep valla bi cözüm bulamadi o karartiya bende biraktim :S

eski bir masal, peki ilik mi icmemiz gerekiyor yoksa sogukta icebiliyormuyuz? ben baya heyecanlandim bugun baslarim gibime geliyor : ) tarcinli balli karisimi da denemistim aslinda kilo vermiyordum ama karnim her sabah dumduz oluyordu, onuda tarcindan zamanla skilmaya basladim tencerelerim de karardi hep valla bi cözüm bulamadi o karartiya bende biraktim :S

İlk başta ılık içiyorum ben sonra soğuyunca soğuk içmek zorunda kalıyorum ama sakın hazırladığın karışımı tekrar ısıtmaya kalkma.
Tarçınlı balı iç denemedim de elma sirkesi bal tarçın karışımı içiyorum bazen sindirimime çok iyi geliyor.
Ben 2-3 hafta kilo verememiştim gayet güzel spor yapıp dikkat etmeme rağmen.
Sonra bu küre başladım, yanında da sandaloz sakızı ve elma sirkeli su.
Regl olduğumun 2. günü tartılmama rağmen 700 gram vermişim ve diğer haftalarda olduğu gibi spor yapmamıştım.
Ama işte asıl etki eden ne bilemiyorum.

kızlar bugün benim 10uncu günümdü,sabah tam 1kg eksiktim:)ben bu arada aç yaşıyorum nerdeyse:)yemiyorum anlamında değil,az ve zevksiz şeyler yiyorum.benim bu 10gündür çektiğim çileyi biri çekse 3kilo vermişti çoktan.akşam yemeklerimden örnek veriyim.1kase çorba ve yeşil salat.....bir başka akşam patates salatası...bu akşam mesela hiç sevmediğim ve keşke sevebilsem dediğim balık ve salata...aralarda açlık bastırınca 3-4 adet grissini..dün akşam artık tam açlıktan çıldıracaktım ki gidip yattım uyudum.elmayı günde 2kez mutlaka yiyorum.birde patatesin kalorisi çok az olduğu için sizede akşam yemeği olarak tavsiye ederim.ben 1kilo verdiysem herkes verir kızlar sakın yarım bırakmayın.en kolay zayıflama yöntemi bence.yaptığımız tek şey yemeklerden sonra sağliklı bişey içiyoruz.valla ben ayda 8kilo vermeyi geçtim artık.ayda 2-3 arası versem 3-4ay sonra hedefime ulaşıyorum.hiçbişey yapmadan hergün tartılıp moralimi bozacağıma 3-4 ay dişimi sıkarım.şu an 65.2 ile başladım,bugün 64.1 dim.60 olduğumda spora başlayacağım.şimdi başlarsam yağlar kasa dönüşür kalın olmak istemiyorum.56kg olmam ve 36 beden olmam lazım...

kızlar bugün benim 10uncu günümdü,sabah tam 1kg eksiktim:)ben bu arada aç yaşıyorum nerdeyse:)yemiyorum anlamında değil,az ve zevksiz şeyler yiyorum.benim bu 10gündür çektiğim çileyi biri çekse 3kilo vermişti çoktan.akşam yemeklerimden örnek veriyim.1kase çorba ve yeşil salat.....bir başka akşam patates salatası...bu akşam mesela hiç sevmediğim ve keşke sevebilsem dediğim balık ve salata...aralarda açlık bastırınca 3-4 adet grissini..dün akşam artık tam açlıktan çıldıracaktım ki gidip yattım uyudum.elmayı günde 2kez mutlaka yiyorum.birde patatesin kalorisi çok az olduğu için sizede akşam yemeği olarak tavsiye ederim.ben 1kilo verdiysem herkes verir kızlar sakın yarım bırakmayın.en kolay zayıflama yöntemi bence.yaptığımız tek şey yemeklerden sonra sağliklı bişey içiyoruz.valla ben ayda 8kilo vermeyi geçtim artık.ayda 2-3 arası versem 3-4ay sonra hedefime ulaşıyorum.hiçbişey yapmadan hergün tartılıp moralimi bozacağıma 3-4 ay dişimi sıkarım.şu an 65.2 ile başladım,bugün 64.1 dim.60 olduğumda spora başlayacağım.şimdi başlarsam yağlar kasa dönüşür kalın olmak istemiyorum.56kg olmam ve 36 beden olmam lazım...

inşş devamı gel,rr

ben başlayalı 3 gün oldu.. bakalım ne kadar gidecek.. bende guatr var. artık ne giderse kar.....sonuçlarımı yazarım...

malzemeleri aldığımda hemne hazırlayıp başlıcm 56kiloydum 61 oldu 4-5 ay içerisnde ve veremiyorum sürekli yemekyemek istiyorum abur cuburrumda var çocuklardan ama vermeliyimgöbek ve basen büyüdü yaa kıyafetleirme olmuyorum artık yağlandım hemen yağlardan kullanmam lazım 2 tane çocuğumolduğu için dışarı yürüyüşde çıkmamıyorumkapandım eve kapandıkçada yiyip duruyorum anlıyacağınız madem iştah kapatıyor hemen alıcam ayyy çok heyecanlandım yaaa

Back